سلام
من چطوری میتونم لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین رو مستقیم خریداری کنم ؟ آیا فرقی هم داره خرید مستقیم یا با واسطه
و اینکه اگر بخوام از همکارا بخرم پیشنهاد شما کدوم شرکته ؟
سلام
من چطوری میتونم لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین رو مستقیم خریداری کنم ؟ آیا فرقی هم داره خرید مستقیم یا با واسطه
و اینکه اگر بخوام از همکارا بخرم پیشنهاد شما کدوم شرکته ؟
سلام
در صورت نیاز در خدمتیم سی پنل و دایرکت
ایران لایسنس
موفق باشید
برای دایرکت ادمین می تونید مستقیم ازشون پنل بگیرید برای ثبت لایسنس اول ثبت نام کنید تو directadmin.com بعد یه ایمیل بدین به sales@directadmin.com پنل مبنی بر اینکه سرور میفروشید تعرفه های تخفیفی رو براتون اعمال میکنن اما برای سی پنل اصلا توصیه نمیکنم که مستقیم بگیرد از آلماهاست بگیرید. سایت جدیدشون برای لایسنس بسیار عالی هست و می تونید هر موقع که خواستین تغییر آیپی بدین لایسنس هم پس از پرداخت آنی فعال میشه آدرس پرتال جدیدشون برای ثبت لایسنس
Instant Licence Activation | AHLM
قاطی نشون میده یونیکداز اینکه ایران لایسنس را برای خرید خود انتخاب کرده اید از شما سپاسگذار هستیم.شما میتوانید برای تهیه لایسنس مورد نظر خود از منو های سایت وارد بخش ÙØ±ÙˆØ´ Ùˆ ØªÙˆØ¶ÛŒØØ§Øª ان لایسنس شوید قابل ذکر است در هر زمان برای Ø±ÙØ¹ ابهامات Ùˆ سوالات خود میتوانید از منو های سایت وارد بخش پشتیبانی شده Ùˆ سوالات خود را با اپراتور های ایران لایسنس در میان بگذارید.هد٠ایران لایسنس تامین نیاز های نرم Ø§ÙØ²Ø§Ø± Ùˆ ایجاد پلی جهت Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ مصر
برای کروم بد نشون میده
سلام
با فایر فاکس سازگار و بدون مشکل است
موفق باشید
باسلام
https://www.ahlm.co.uk
پیشنهاد میشه! مدیریت کامل لایسنس خود و فعال سازی آن بلا فاصله بعد از پرداخت.
موفق باشید
ممنون از آقای محمد حسین
میخوام بدونم مثلا الان آلما هاست که داره لایسنس میفروشه به قول معروف در راه رضای خدا که موش نمیگیره (بی ادبی نشه فقط مثل بود) میخوام بدونم چطوری میشه این لایسنسهارو با تخفیف گرفت یا سود فروشش چطوریه بلاخره باید سود داشته باشه دیگه
اگر خودمون بخوایم بفروشیم باید چطور اقدام کنیم ا کجا شروع کنیم آیا همین آلما هاست که تقریبا دیگه انحصاری شده واسه خرید لایسنس تخفیف خاصی داره ئاسه فروشنده ها یا نه همه یکسانن
محمد محسن البته!
آلما از buycpanel.com می گیره تخقیف رو نمیدونم آقای آرایش خودشون باید زحمت جواب رو بکشن. به نظر من برای دادن لایسنس سی پنل باید بهترین شکل اینه که یکی رو انور داشته باشین و اون براتون خرید کنید که حساب معتبر و درست حسابی باشه و اگه مشکل پیش اومد بتونه راحت پیگیری کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)