من یه زمانی خودم از توی ایران سرویس میگرفتم و اصلا آدم گیر و یا حساسی نبودم
ولی واقعا نامردی زیاد دیدم
اسم نمیارم اما از کسانی که توی همین وب هاستینگ تالک بنر داره و خیلی پر ادعا هستند سرور گرفتم (اونها خودشون رو قدرت برتر میدونن) ولی با اجازت ماه دوم سرور دون شد و اونها تیکت جواب نمیدادن،گوشی ها رو خاموش کرده بودند وبعد از یک هفته طرف گوشیشو داده بود دست خواهرش میگفت شماره واگذار شده،من که کاریش نداشتم فقط میخواستم تکلیف سرور رو معلوم کنه که اگر نمیده برم سرور دیگه و من رفتم از جای دیگه گرفتم و تمام یوزرهام پرید و از صفر شروع کردم
بعدا کلی پیگیری کردم و در نهایت بابت یک ماه پولی که داده بودم دو هفته سرور دادن منم یوزر فری دادم ملت
برای همین کاملا درک میکنم چی میگی
البته من موردهای زیادی داشتم که اینجا واقعا نمیگنجه که بگم
الان با سافت لایر مستقیم کار میکنم و خدا رو شکر خدا رو شکر مشکلی ندارم اگر هم مشکلی پیش میاد پشتیبانی اونها خیلی قشنگ پاسخ میده و رفع میکنه
سلام
دوستان عزیز تاپیک فروش دیگران رو کردید چت خونه . هی پست می دید. شما که با ایشان مشکلی پیدا نکردید پس اسپم نکنید و اجازه دهید خریدار و فروشنده به نتیجه برسند.
امیدوارم از حرف من ناراحت نشید.
با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
اولا چت خونه نیست و داریم یه راه حلی برای این دوستمون پیشنهاد میکنیم
ثانیا همین کاری که تو الان کردی و پریدی وسط اسمش اسپم هستش عزیزم در ضمن من چه اسپمی زدم میشه بفرمایید ؟!! شاید تجربه شخصی و راهنمایی جدیدا شده اسپم که من بی خبرم !!
آخه تو که تاپیک رو کامل نخوندی چرا الکی نظر میدی ؟!!
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
جالب جناب استارتر آنلاین میشه و به اینجا هم سر میزنه و پستها رو میخونه ولی پاسخی نمیده
تاریخ عضویت December 12th, 2011 تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت 2 ساعت پیش
من از ایشون سرور داشتم که ای کاش نمیداشتم !!! پیرم کردن
یه مدت قطع شد کلا باز یه مدت از تاریخش گذشته بود ای پی زدم دیدم روشنه !
بعدشم رفتم از یه جای دیگه آمریکا گرفتم تا الان که حدودا دو ماه شده فقط دو ساعت قطع شده اونم به خاطر اشتباه حسابدارشون که تاریخ میلادی بلد نبوده !
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
به من که تاریخ تمدید سرور پوکیده شدمو با ایدی اعلام کردن !
سلام مرسی از دوستان
باز هم از همه دوستان تشکر می کنیم و امیدواریم همه چیز درست بشه
راستی از اینکه اینجا به قول دوستمون چت خونه شد من از همه عذر می خوام که کار به اینجا کشید
باز هم از اینکه قوانین سایت رو زیر پا نهادیمو اینجا تاپیک زدیم عذر خواهی می کنیم
امیدواریم جناب اکبری پاسخ قانع کننده ای به ما بدهند فعلا یه تیکت دادند در مورد مسکلات پیش اومده
بریم ببینیم چی میشه
ویرایش توسط jj206 : April 22nd, 2012 در ساعت 19:58
Advance PHP Developer and html
با سلام خدمت تمامی دوستان ،
متاسفانه بنده این تاپیک و پست ها را دیدم و ای کاش نمیدیدم . در همین اول عذر خواهی میکنم بابت این پستم شاید اسپم باشه !!!
ما حدود 1 ساله پیش با هاستینگی به نام هاست ** آشنا شدیم و چند سرور مجازی خرید کردیم .
حدود 3 ماه هیچ مشکلی نبود و به خوبی کار میکردیم ولی بعد از سه ماه سرور اصلی به دلیل پرداخت نکردن هزینه بسته شد و تمامی اطلاعات از بین رفت .
با همکاری مشتریان دیگر خبر دار شدیم که ایشون چند هاستینگ دیگر هم مدیریت میکردند و به **** پرداخته اند .
این پرونده را به صورت قانونی بررسی کردیم و بالاخره ایشون به سزای اعمالشون رسیدند .
جالب اینجاست که چند روز قبل از قطع شدن سرور ایشون شخصی را معرفی کردند که خود را مدیر سایت ایرانی سرور معرفی کرد و قرار بر این شد برایشان قالب طراحی کنم و در ازای آن تخفیف در سرور مجازی دریافت کنم .
بنده قالب را طراحی کردم و تحویل دادم ولی بعد از یک مدت هر دو ناپدید شدند و سرور هم قطع شد .
در کل ایشان را اصلا پیشنهاد نمیکنم ...
سلام دوستان
یه سوال اگه بخواهیم به یکی نشون بدیم سرعت پورت سرور کم هست و سرور داغونه باید چی کار کرد.
1- فایل بریزیم تو سرور از جاهای مختلف بگیم ازش دانلود کنن ببینین سرعت چنده ؟
2- با پوتی یه چیزی بریزیم تو سرور و اون میشه سرعت پورت؟
3- با یه vps نو که مال خودمونه و کسی روش نیست و پورتش یک گیگه ازش دانلود کنیم باید سرعت پورت رو بزنه؟
حالا اگه یه جا 1 مگ بود و جای دیگخ 20 مگ معلوم میشه که مثلا پورت vps مشکل داره و پورت سرور که تست داریم می کنیم مشکل نداره ؟
4- شما بگین من به یه مدیر هاست چه طور باید ثابت کنم سرعت پورتش پایینه ولی اون می گه نه؟
مرسی از همه عزیزان من از روی عمد سوالمو اینجا مطرح کردم مرسی
Advance PHP Developer and html
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)