بانک ملت با اجاره نامه خونه یا سند خونه خودتون هم می تونید بگیرید
کارمزد نداره
من تو این 2-3 ساله که کار می کنم مشکلی ندارم باهاشون
بانک ملت با اجاره نامه خونه یا سند خونه خودتون هم می تونید بگیرید
کارمزد نداره
من تو این 2-3 ساله که کار می کنم مشکلی ندارم باهاشون
Telegram : Activation724
خونه اجاره اي باشه چي ؟
ببخشید پارسیان.
آخرين اخبار
توضیحات هستش
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
کپی از اجاره نامه . اگر به اسم پدرتون هست هم باید کپی شناسنامه پدر هم باشه
هر دو رو خوب قرار بده .
دوستان بانك ملت چي ؟ من شنديم چيزه خاصي نمي خواد نه سند نه ثبت شركت
فقط بانک ملت تایید میشه
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
-- برای مثال سايت های فروشنده کارت شارژ مشتريان زيادی دارند که اصلا شناختی راجب زرين پال ندارن و بنابراين خريدشون رو از درگاه بانکی انجام ميدن. اما درصدی از کاربران هستند که خودشون تو زرين پال فعال هستند و ترجيح ميدن به جای اينکه پول خودشون رو خارج کنند از زرين پال و کارمزد بدند به طور مستقيم از يکی ديگه از پذيرنده ها خريد کنند و کارمزد ندن. به خاطر همين فروشنده ها ترجيح ميدن در کنار درگاه بانکی درگاه زرين پال رو هم داشته باشند.
-- به پرداخت (شرکت ارائه دهنده درگاه های پرداخت بانک ملت) مشکلات زيادی در تسويه حساب داره و مغايرت های زيادی رو با مشتريان خودش داره که با جستجو در اينترنت ميتونيد اين رو متوجه بشيد.
اگر قصد استفاده از درگاه بانکی رو داريد بهتره سراغ شرکت های بانک های پارسيان، پاسارگاد و سامان بريد که سابقه خوبی در اين زمينه دارند. اما استفاده از درگاه بانک ملت اصلا توصيه نميشه.
بانکی که برای تراکنش های معمولی خودش در اينترنت بانک 25 تومان کارمزد ميگيره چطور برای درگاه پرداخت خودش کارمزد نگيره و تازه تسويه آنی هم بده ؟
خب خلاصه مل تاييد ميشه يا نه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)