-
April 10th, 2012, 22:55
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
بعد از خرید مشتری درگاه بانک که میره پول که واریز میکنه با موفقیت پول به حساب من واریز میشه ولی موقعی که از درگاه بانک به سایت برمیگرده که مشخصات بهش نشون بده نشون نمیده و منویسه در بازگشت از درگاه بانک مشکل به وجود امده لطفا دوباره سعی کنید ولی در صورتی که پول از حساب کم شده لطفا منو راهنمایی کنید که از کجای اسکریپت مشکل به وجود امده که من رفعش کنم
-
-
April 10th, 2012 22:55
# ADS
-
April 11th, 2012, 12:19

نوشته اصلی توسط
asgharbooter
سلام
اینم ماژول فرستنده برای دوستان عزیز
سلام
چجوری کار میکنه؟
محصولات رو باید تو فرستنده وارد کنم یا تو خود اسکریپت ؟
-
-
April 11th, 2012, 20:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ndanda
دوستان اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
بعد از خرید مشتری درگاه بانک که میره پول که واریز میکنه با موفقیت پول به حساب من واریز میشه ولی موقعی که از درگاه بانک به سایت برمیگرده که مشخصات بهش نشون بده نشون نمیده و منویسه در بازگشت از درگاه بانک مشکل به وجود امده لطفا دوباره سعی کنید ولی در صورتی که پول از حساب کم شده لطفا منو راهنمایی کنید که از کجای اسکریپت مشکل به وجود امده که من رفعش کنم
سلام
بهترین کار این است که شما این اسکریپت رو دوباره آپدیت کنید به جدیدترین نسخه که باگ های قبلی گرفته شده .
احتمالا نسخه شما باگ داره همانطور که در پ-خ که به من زدید گفتید برای 5 نفر که نصب کردید همه 5 نفر به این مشکل خوردید .
نتیجه : مشکل در اسکریپت شما است .
راه حل : آپگرید ماژول که در این حالت اطلاعات اکانتهای شما نیز پاک نمی شوند .
لینک : www.freer.ir
ویرایش توسط ServerDL.com : April 12th, 2012 در ساعت 01:42
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
-
April 13th, 2012, 22:05
سلام دقیقا هم من همین مشکل دارم من از ماژول فرسنده استفاده میکنم همونی که تو خود همین انجام هم هست باید چی کار کنم !؟ میشه راهنمای کنید!
-
-
April 16th, 2012, 12:45
دوستان اقای http://www.webhostingtalk.ir/member/28888 کلاه بردا هست و هیچی خریدی ازشون نکنید هزینه رو میگره ولی دیگه خبری ازش نیست ، این یارو ***ه مواظب باشید!
-
-
April 17th, 2012, 00:00
عضو دائم
سلام خسته نباشید دوستان من اینو اوردم رو هاست با این ارور مواجه میشه چی رو باید رو سرور فعال کنم
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/fillter0/public_html/index.php on line 105
-
-
April 17th, 2012, 06:09

نوشته اصلی توسط
sarwhost
سلام خسته نباشید دوستان من اینو اوردم رو هاست با این ارور مواجه میشه چی رو باید رو سرور فعال کنم
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/fillter0/public_html/index.php on line 105
فایل نصب رو اجرا کردید؟ یا نصب نکردید یا درست نصب نشده.
-
-
April 17th, 2012, 23:00
درود
دوستان کلید رمز نگاری را میشه تغییر داد و چطوری
-
-
April 17th, 2012, 23:54

نوشته اصلی توسط
Ndanda
دوستان یه نفر منو راهنمایی میکنه که چکار کنم تا حالا چندین دفعه هم حذف و نصب کردم ولی باز توی کنترل پنل میگه نام کاربری یا رمز اشتباه است
بردید توی دیتابیس رمز رو عوض کنید درست میشه
-
-
April 18th, 2012, 18:45
عضو دائم
در این صفحه Virtual Freer چهار ماژول ارسال پیامک معرفی شده. کدام این ها بهتر و پدر مادر دار تره!؟
مثلا سایت این http://f2u.ir/ که اصلا باز نمیشه! به کدوم میشه اعتماد کرد؟
-