وقتی حوصله بحث در یک زمینه رو ندارید ، پس نیاید با یک جمله "کوچه بازاری" داخل یک بحث یک تیکه بپرونید و برید و توی بحثی شرکت کنید که حوصلش هم داشته باشید و بیشتر به بخش فروش برسید.... !!ولا حوصله بحث ندارم ولی هم شرکت داریم! هم مکان ثابت!! هم 2 عدد پشتیبان!!! هم خط ثابت!!! و هم سود هم کم نیست...شما جوش سود ما رو نزن!!!..ببین عزیز هیچ دلیلی نداره سرور 100 دلاری رو آدم بیاد به مشتری بده 150 دلار!!!
در مورد اون قسمت که میگی دیتاسنتر خوب سرور خوب میده سرور گرون میده! باید بگم که زمانی که هارد بود توی بازار 1 ترابایت usb external به 380 تومن ما میفروختیم 70 هزار تومان با سود بالا..فرقش این بود مارک نداشت..دیدیم ملت نمیخرن!! کاری نداشت یک تعداد برچسب wetern Digital سفارش دادیم روی همه هارد ها زدیم همون ها رو به جای 70 تومن فروختیم 300 تومن..مشتری هم به به چه چه میکرد..هر روز هم زنگ میزنه تعریف میکنه!
موفق باشید
اون مورد هم که که گفتید از زرنگی شماست . احسنت !!!!!!! الان انتظار دارید تعریف کنیم از این عملتون؟ !اشتباه همه این هست همه دنبال این هستن دلار ارزون گیر بیارن سرور رو بکنن تو پاچه مشتری..ولی فکر نمیکنن اگه دلار ارزون گیر میاریم سرور ارزون بدیم!
عزیز من فکر نمی کنم جایی گفته باشم جنس رو الکی گرون بدیم . گفتم؟ گفتم روی هر جنسی باید متناسب با کارهایی که اون جنس نیاز داره سود مناسبی داشته باشید
دیتاسنتر بد اگر الکی گرون بده شکست می خوره مگر اینکه این پول اضافی که می گیره بزاره برای بهتر کردن کیفیتش (تعویض تامین کننده های اینترنت ، تعویض نیروها ، استفاده از سخت افزار های بهتر...) و 100% هیچکس حاضر نیست کیفیت بد بگیره و پول خوب بده (بحث دیتاسنتر با هارد متفاوته) و اگر دیتاسنتر خوب پول کم بگیره ، خود به خود مجبوره کیفیت رو بدکنه
مطمئن باشید جنس الکی گرون دادن یا الکی ارزون دادن از هر دیدی که بهش نگاه کنید (شرعی ، عرفی ، تجاری ، اقتصادی......)اخرش شکسته
منم تمایلی ندارم در بحثی که جواب منظقی به پست داده نمیشه شرکت کنم
و فکر کنم این تاپیک قفل شه بهتره . چون استارتر این تاپیک به جوابش رسید و بحث های دیگه متفرقست....
موفق باشید