-
April 15th, 2012, 16:56
پاسخ : خرید دلار دولتی !

نوشته اصلی توسط
faranetwork
اشتباه همه این هست همه دنبال این هستن دلار ارزون گیر بیارن سرور رو بکنن تو پاچه مشتری..ولی فکر نمیکنن اگه دلار ارزون گیر میاریم سرور ارزون بدیم!
سرور رو اکثرا دیگه دارن با قیمت دلار میدن به همون نسبت هم اگر دلار ارزون گیر بیاد مسلما سرور ارزون تر بهشون داده میشه (من سرور اختصاصی رو می گم - مجازی خارج کشور من ارائه نمیدم که نظری هم دربارش داشته باشم)
در ضمن مشکل شما که اینجور فکر می کنید اینه که کلا خدمات وب رو توی فروش vps و سرور میدونید و تمام کارها رو توی خدمات وب !
و اگر بحث رو دنبال کرده باشید ما گفتیم کاری که توجیح اقتصادی داشته باشه و منظور من به شخصه سرور نبود و بیشتر کارهای مربوط به تجارت الکترونیک مد نظر بود و نه اینکه سرور ارزون بخریم و و به مشتری با قیمت نجومی بدیم
کار با دلار فقط این نیست که سرور بخری و گرونتر بفروشی
موفق باشید
ویرایش توسط the_coder : April 15th, 2012 در ساعت 17:06
-
-
April 15th, 2012 16:56
# ADS
-
April 15th, 2012, 17:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faranetwork
اشتباه همه این هست همه دنبال این هستن دلار ارزون گیر بیارن سرور رو بکنن تو پاچه مشتری..ولی فکر نمیکنن اگه دلار ارزون گیر میاریم سرور ارزون بدیم!
دلار ارزون کجاست دوست من !
زمانی که دلار 1350 بود سرویس 128 رم سرورمجازی (به طور مثال) 10 تومان ارائه میشد که معادل 7.4 دلار بود
منطقا با قیمت الان دلار (2000 تومان) این سرویس الان باید 14800 تومان ارائه بشه ، اما هنوز 10 تومان ارائه میشه (شاید هم کمتر پیدا شه ! ) این اختلاف قیمت رو سرویس دهنده باید از جیب بده ! چرا ؟
چون علمای اینکار زیاد شدند. خصوصا در تابستانها به وفور یافت میشوند! که می تونند با روشهایی که همه بلند سر ملت رو کلاه بذارن. مشتری هم بنده خدا قیمت رو میبینه و ...
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
-
April 15th, 2012, 18:03
عضو انجمن
-
-
April 15th, 2012, 18:27

نوشته اصلی توسط
m3hdi
دلار ارزون کجاست دوست من !
زمانی که دلار 1350 بود سرویس 128 رم سرورمجازی (به طور مثال) 10 تومان ارائه میشد که معادل 7.4 دلار بود
منطقا با قیمت الان دلار (2000 تومان) این سرویس الان باید 14800 تومان ارائه بشه ، اما هنوز 10 تومان ارائه میشه (شاید هم کمتر پیدا شه ! ) این اختلاف قیمت رو سرویس دهنده باید از جیب بده ! چرا ؟
چون علمای اینکار زیاد شدند. خصوصا در تابستانها به وفور یافت میشوند! که می تونند با روشهایی که همه بلند سر ملت رو کلاه بذارن. مشتری هم بنده خدا قیمت رو میبینه و ...
من واسه سرور مجازی نگفتم...کسی که سرور اختصاصی میخریده 180 تومن شده 350 تومان!
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------

نوشته اصلی توسط
the_coder
سرور رو اکثرا دیگه دارن با قیمت دلار میدن به همون نسبت هم اگر دلار ارزون گیر بیاد مسلما سرور ارزون تر بهشون داده میشه (من سرور اختصاصی رو می گم - مجازی خارج کشور من ارائه نمیدم که نظری هم دربارش داشته باشم)
در ضمن مشکل شما که اینجور فکر می کنید اینه که کلا خدمات وب رو توی فروش vps و سرور میدونید و تمام کارها رو توی خدمات وب !
و اگر بحث رو دنبال کرده باشید ما گفتیم کاری که توجیح اقتصادی داشته باشه و منظور من به شخصه سرور نبود و بیشتر کارهای مربوط به تجارت الکترونیک مد نظر بود و نه اینکه سرور ارزون بخریم و و به مشتری با قیمت نجومی بدیم
کار با دلار فقط این نیست که سرور بخری و گرونتر بفروشی
موفق باشید
من هم فقط سرور رو نگفتم مثال ساده زدم برای همه چی!!!! پراید 7 تومن بشه 10 تومن! پارسال سمند خریدم 14.5 الان شده 17.5 فکر کنم اینم مثال دیگه!
-
-
April 15th, 2012, 18:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
faranetwork
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
این حرف شما برای خود شما هم صدق میکنه یا فقط برای همه هست ؟ روزی که یورو 2650 بود 2730 حساب کردید الان چند حساب میکنید ؟
-
-
April 15th, 2012, 21:46
شما که ایران نبودی!!! چیکار به دیار گل و بلبل داری!
در یاهو پاسخ شما عزیز رو دادم .
بنده خودم ایرانی هستم و ساکن ایران . الان مشکل شما حل شد ؟ .... اینم برای روشن کردن شما ، هرچند که ...
ممنون میشم دیگه غیر از بحث تاپیک موضوع رو جای دیگه کش ندید . بحثهای دیگه تاپیک مجزا .
با تشکر
-
-
April 15th, 2012, 21:49
من هم فقط سرور رو نگفتم مثال ساده زدم برای همه چی!!!! پراید 7 تومن بشه 10 تومن! پارسال سمند خریدم 14.5 الان شده 17.5 فکر کنم اینم مثال دیگه!
اول که مبارک باشه ، ایشالا جرخش براتون بچرخه :دی
الان جوابتون چندان مرتبط با جواب من نبود و ما راجع به گرون شدن اجناس و تورم صحبت نمی کردیم .. حالا بگذریم بحث از گرون فروشی و ارزون فروشی شد که ضاهرا شما طرف داره ارزون فروختن هستید (روی صحبت من با شخص شما نیست ، دارم کلی می گم)که به نظر شخصی من ارزون فروختن از اصل مشکل داره و واسه حرفم دلیل های زیر رو دارم
شما وقتی ارزون میفروشی یعنی به سود کم قانع شدی ، همه ما قیمت متوسط یک سرور رو میدونیم و میدونیم که وقتی با این قیمت کم روش فروش انجام میدید سود خیلی کمی می کنید (البته اگر ضرر نکنید ) و وقتی سود کم شد مجبورید از یک دیتاسنتر متوسط سرور تهیه کنید و وقتی سود کم شد نمی تونید 1-2 پشتیبان قوی استخدام کنید ، وقتی سود کم شد قادر به این نیستید که مکانی رو برای کارتون تجت عنوان شرکت راه اندازی کنید چون نمیتونید از پس هزینه ماهانه اجاره ، برق ، گاز و مالیات های مربوطه بربیاید و این کار رو نمی تونید به عنوان منبع اصلی درامدتون در نظر بگیرید ، چون زندگی خرج داره و وقتی سود کم شد و سرور مجازی ارائه میدید مجبورید روی یک هارد که به زور 15 تا وی پی اس میکشه ، تعداد زیادی وی پی اس تعریف کنید ، پس مجبورید تمام کارها رو توی منزل و بدون داشتن پشتیبان کمکی متناسب با تعداد یوزراتون و توی وقت ازادتون انجام بدید پس خواسته یا ناخواسته کیفیتتون ، پشتیبانی تون ، قدرت مقابله با مشکلات احتمالی براتون کم میشه و وقتی مشکلی پیش بیاد(حتی 1 روز) همین یوزر هایی که شما رو به عنوان یک فرد منصف میشناسن اولین کسی هستن که باهاتون برخورد جدی می کنن
چند تاش سریع دنبال شکایتن
چند تاش دنبال ابرو ریزی
چند تاش ازتون خسارت می خوان
چند تاش محترمانه ترکتون می کنن
تعداد خیلی کمی از اون ها هم شما رو درک می کنن
حالا به نظر شما ارزون دادن بیشتر به قول خودتون "توی پاچه مشتری" کردن هست با قیمت خوب دادن؟
دیتاسنترهای معتبر دنیا قیمت بالایی دارن و این به این معنی هست که داره "توی پاچه مشتری " می کنن؟
هرچند ما ایرانیا تمایل داریم سراغ دیتاسنترهایی بریم که قیمت پایین داشته باشن اما به این فکر نمی کنیم که این دیتاسنتر چطور داره این قیمت میده؟ زندگیش خرج نداره؟ از تامین کننده های اینترنت ضعیف تری نسبت به دیتاسنتر های دیگه استفاده می کنه؟ پشتیبان های قوی و به تعداد مکفی و کارایی مناسب استخدام نمی کنه؟ اصلا با چه انگیزه ای کار می کنه؟ سخت افزار رو با کیفیت مطلوب تهیه می کنه؟
خود من که دارم این حرف ها رو میزنم بارها بابت همین ارزون خریدن کلاه سر خودم گذاشتم و وقعا اون ضرب المثل انگلیسی درست میگه که می گه : هنوز اینقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم.
سود پایین کردن یعنی کیفیت بد دادن و در این شکی نیست
یوزر های ایرانی هم باید دیر یا زود این رو متوجه بشن که از جنس (سرور - وی پی اس - هاست) ارزون فقط باید برای تفریح و یادگیری استفاده کنن و نه تجارت ! و از جنس ارزون توقع کیفیت بالا نداشته باشند و این رو هم بگم زمانی هم مشتری ، هم خودتون و هم هرکسی که به نحوی با شما و سرویس شما سروکار داره ازتون همیشه راضی خواهد بود که سود کافی و پس انداز کافی برای کارتون داشته باشید
خود من دیگه حاضر نیستم سرویس ارزون بدم (که هم خودم و هم مشتری رو اذیت کنم)مگر سود من برای این سرویس از منبع دیگه ای تامین شده باشه و ترجیح میدم حتی سرویسم فروش نره و حتی از این کار بیرون بکشم اما واسه خودم و دیگران مشکل درست نکنم
موفق باشید....
ویرایش توسط the_coder : April 15th, 2012 در ساعت 22:01
-
تعداد تشکر ها ازthe_coder به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2012, 08:28

نوشته اصلی توسط
the_coder
اول که مبارک باشه ، ایشالا جرخش براتون بچرخه :دی
الان جوابتون چندان مرتبط با جواب من نبود و ما راجع به گرون شدن اجناس و تورم صحبت نمی کردیم .. حالا بگذریم بحث از گرون فروشی و ارزون فروشی شد که ضاهرا شما طرف داره ارزون فروختن هستید (روی صحبت من با شخص شما نیست ، دارم کلی می گم)که به نظر شخصی من ارزون فروختن از اصل مشکل داره و واسه حرفم دلیل های زیر رو دارم
شما وقتی ارزون میفروشی یعنی به سود کم قانع شدی ، همه ما قیمت متوسط یک سرور رو میدونیم و میدونیم که وقتی با این قیمت کم روش فروش انجام میدید سود خیلی کمی می کنید (البته اگر ضرر نکنید ) و وقتی سود کم شد مجبورید از یک دیتاسنتر متوسط سرور تهیه کنید و وقتی سود کم شد نمی تونید 1-2 پشتیبان قوی استخدام کنید ، وقتی سود کم شد قادر به این نیستید که مکانی رو برای کارتون تجت عنوان شرکت راه اندازی کنید چون نمیتونید از پس هزینه ماهانه اجاره ، برق ، گاز و مالیات های مربوطه بربیاید و این کار رو نمی تونید به عنوان منبع اصلی درامدتون در نظر بگیرید ، چون زندگی خرج داره و وقتی سود کم شد و سرور مجازی ارائه میدید مجبورید روی یک هارد که به زور 15 تا وی پی اس میکشه ، تعداد زیادی وی پی اس تعریف کنید ، پس مجبورید تمام کارها رو توی منزل و بدون داشتن پشتیبان کمکی متناسب با تعداد یوزراتون و توی وقت ازادتون انجام بدید پس خواسته یا ناخواسته کیفیتتون ، پشتیبانی تون ، قدرت مقابله با مشکلات احتمالی براتون کم میشه و وقتی مشکلی پیش بیاد(حتی 1 روز) همین یوزر هایی که شما رو به عنوان یک فرد منصف میشناسن اولین کسی هستن که باهاتون برخورد جدی می کنن
چند تاش سریع دنبال شکایتن
چند تاش دنبال ابرو ریزی
چند تاش ازتون خسارت می خوان
چند تاش محترمانه ترکتون می کنن
تعداد خیلی کمی از اون ها هم شما رو درک می کنن
حالا به نظر شما ارزون دادن بیشتر به قول خودتون "توی پاچه مشتری" کردن هست با قیمت خوب دادن؟
دیتاسنترهای معتبر دنیا قیمت بالایی دارن و این به این معنی هست که داره "توی پاچه مشتری " می کنن؟
هرچند ما ایرانیا تمایل داریم سراغ دیتاسنترهایی بریم که قیمت پایین داشته باشن اما به این فکر نمی کنیم که این دیتاسنتر چطور داره این قیمت میده؟ زندگیش خرج نداره؟ از تامین کننده های اینترنت ضعیف تری نسبت به دیتاسنتر های دیگه استفاده می کنه؟ پشتیبان های قوی و به تعداد مکفی و کارایی مناسب استخدام نمی کنه؟ اصلا با چه انگیزه ای کار می کنه؟ سخت افزار رو با کیفیت مطلوب تهیه می کنه؟
خود من که دارم این حرف ها رو میزنم بارها بابت همین ارزون خریدن کلاه سر خودم گذاشتم و وقعا اون ضرب المثل انگلیسی درست میگه که می گه : هنوز اینقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم.
سود پایین کردن یعنی کیفیت بد دادن و در این شکی نیست
یوزر های ایرانی هم باید دیر یا زود این رو متوجه بشن که از جنس (سرور - وی پی اس - هاست) ارزون فقط باید برای تفریح و یادگیری استفاده کنن و نه تجارت ! و از جنس ارزون توقع کیفیت بالا نداشته باشند و این رو هم بگم زمانی هم مشتری ، هم خودتون و هم هرکسی که به نحوی با شما و سرویس شما سروکار داره ازتون همیشه راضی خواهد بود که سود کافی و پس انداز کافی برای کارتون داشته باشید
خود من دیگه حاضر نیستم سرویس ارزون بدم (که هم خودم و هم مشتری رو اذیت کنم)مگر سود من برای این سرویس از منبع دیگه ای تامین شده باشه و ترجیح میدم حتی سرویسم فروش نره و حتی از این کار بیرون بکشم اما واسه خودم و دیگران مشکل درست نکنم
موفق باشید....
ولا حوصله بحث ندارم ولی هم شرکت داریم! هم مکان ثابت!! هم 2 عدد پشتیبان!!! هم خط ثابت!!! و هم سود هم کم نیست...شما جوش سود ما رو نزن!!!..ببین عزیز هیچ دلیلی نداره سرور 100 دلاری رو آدم بیاد به مشتری بده 150 دلار!!!
در مورد اون قسمت که میگی دیتاسنتر خوب سرور خوب میده سرور گرون میده! باید بگم که زمانی که هارد بود توی بازار 1 ترابایت usb external به 380 تومن ما میفروختیم 70 هزار تومان با سود بالا..فرقش این بود مارک نداشت..دیدیم ملت نمیخرن!! کاری نداشت یک تعداد برچسب wetern Digital سفارش دادیم روی همه هارد ها زدیم همون ها رو به جای 70 تومن فروختیم 300 تومن..مشتری هم به به چه چه میکرد..هر روز هم زنگ میزنه تعریف میکنه!
موفق باشید
---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 08:26 AM ----------

نوشته اصلی توسط
alireza9549
این حرف شما برای خود شما هم صدق میکنه یا فقط برای همه هست ؟ روزی که یورو 2650 بود 2730 حساب کردید الان چند حساب میکنید ؟
قبلا هم بهتون عرض کردم ..
1- حساب ما از این حساب های ایرانی های توی دوبی و امارت و آذربایجان نیست
2- حسب ما در خود فرانسه هست به اسم شخض فرانسوی
3- پرداخت ها ما حضوری هست
4- یکسری مالیات و هزینه هایی میشه که میدیم یورو رو 2740 تومان!!!
5- میتونین مثل خیلی های دیگه که تو انجمن هم بود با این حساب هایی که در شماره 1 گفتم خرید کنین بعد از چند وقت hold شدن و ساسپندد شدن سرور و پنلتون رو ببینید
ویرایش توسط faranetwork : April 16th, 2012 در ساعت 08:32
-
-
April 16th, 2012, 09:48
ولا
حوصله بحث ندارم ولی هم شرکت داریم! هم مکان ثابت!! هم 2 عدد پشتیبان!!! هم خط ثابت!!! و هم سود هم کم نیست...شما جوش سود ما رو نزن!!!..ببین عزیز هیچ دلیلی نداره سرور 100 دلاری رو آدم بیاد به مشتری بده 150 دلار!!!
در مورد اون قسمت که میگی دیتاسنتر خوب سرور خوب میده سرور گرون میده! باید بگم که زمانی که هارد بود توی بازار 1 ترابایت usb external به 380 تومن ما میفروختیم 70 هزار تومان با سود بالا..فرقش این بود مارک نداشت..دیدیم ملت نمیخرن!! کاری نداشت یک تعداد برچسب wetern Digital سفارش دادیم روی همه هارد ها زدیم همون ها رو به جای 70 تومن فروختیم 300 تومن..مشتری هم به به چه چه میکرد..هر روز هم زنگ میزنه تعریف میکنه!
موفق باشید
وقتی حوصله بحث در یک زمینه رو ندارید ، پس نیاید با یک جمله "کوچه بازاری" داخل یک بحث یک تیکه بپرونید و برید و توی بحثی شرکت کنید که حوصلش هم داشته باشید و بیشتر به بخش فروش برسید.... !!
اشتباه همه این هست همه دنبال این هستن دلار ارزون گیر بیارن سرور رو
بکنن تو پاچه مشتری..ولی فکر نمیکنن اگه دلار ارزون گیر میاریم سرور
ارزون بدیم!
اون مورد هم که که گفتید از زرنگی شماست . احسنت !!!!!!! الان انتظار دارید تعریف کنیم از این عملتون؟ !
عزیز من فکر نمی کنم جایی گفته باشم جنس رو الکی گرون بدیم . گفتم؟ گفتم روی هر جنسی باید متناسب با کارهایی که اون جنس نیاز داره سود مناسبی داشته باشید
دیتاسنتر بد اگر الکی گرون بده شکست می خوره مگر اینکه این پول اضافی که می گیره بزاره برای بهتر کردن کیفیتش (تعویض تامین کننده های اینترنت ، تعویض نیروها ، استفاده از سخت افزار های بهتر...) و 100% هیچکس حاضر نیست کیفیت بد بگیره و پول خوب بده (بحث دیتاسنتر با هارد متفاوته) و اگر دیتاسنتر خوب پول کم بگیره ، خود به خود مجبوره کیفیت رو بدکنه
مطمئن باشید جنس الکی گرون دادن یا الکی ارزون دادن از هر دیدی که بهش نگاه کنید (شرعی ، عرفی ، تجاری ، اقتصادی......)اخرش شکسته
منم تمایلی ندارم در بحثی که جواب منظقی به پست داده نمیشه شرکت کنم
و فکر کنم این تاپیک قفل شه بهتره . چون استارتر این تاپیک به جوابش رسید و بحث های دیگه متفرقست....
موفق باشید
-
-
April 16th, 2012, 10:39
عضو دائم
فکر میکنم بحث از موضوع اصلی خارج شُده 
تاپیک قفل شد.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید