بعد از نصب قالب جومینا در هاست ، صفحه اصلی بدون هیچ گزینه ای ظاهر میشه و فقط رنگ پشت زمینه قالب ظاهر میشه و هر افزونه ای که ذخیره می کنم در صفحه اصلی ظاهر نمیشه ...
عکس ضمیمه شد ...
usn1hp84ubxjf4hwmivz.jpg
بعد از نصب قالب جومینا در هاست ، صفحه اصلی بدون هیچ گزینه ای ظاهر میشه و فقط رنگ پشت زمینه قالب ظاهر میشه و هر افزونه ای که ذخیره می کنم در صفحه اصلی ظاهر نمیشه ...
عکس ضمیمه شد ...
usn1hp84ubxjf4hwmivz.jpg
شما جوملا رو نصب کردید یا قالب جوملا؟
اگه جوملا رو نصب کردید باید اطلاعات نمونه رو هم همراهش نصب میکردید تا اینطوری نشون نده
ببخشید من اطلاعات نمونه رو هم همراهش نصب کردم ولی باز هم چیزی نشون نمیده ... قالبهای پیش فرض هم درسته
نمیدونم مشکل چیه که چیزی جز پس زمینه نشون داده نمیشه ، قالبی که نصب کردم هم اسمش رعد هستش ...
مطمئنید قالب مشکلی نداره ؟
اگه قالب رو از طریق مدیریت نصب کردید حذف کنید و قالب رو از طریق هاست نصب کنید
امکان داره همه ی فایل های قالب نصب نشده باشه
ورژن جوملایی که این قالب رو نصب کردید 2.5 هستش؟
بله 2.5 هستش ... از طریق هاست چطور نصبش کنم ؟ بله من از طریق مدیریت نصبش کردم . میشه طریقه نصبش رو بگید از هاست چطور نصبش کنم ؟ ممنونم از پاسختون .
درود .
دوست عزیز قالبی که نصب کرده اید با ورژن جوملا شما سازگار هست ؟
با یک مرورگر دیگر تست کنید .
از قسمت مدیریت ماژول ها را فعال کرده و در موقعیت مناسب قرار دهید .
موفق باشید
اگه آدرس سایتتونو بدید بهتر و سریعتر میشه کمکتون کرد. ظاهرا قالب درست نصب شده. مشکل از جای دیگست.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
دوست عزیز همونطور که در بالا گفتم مشکل از ورژن جوملا هستش
قالب رعد برای جوملا 1.5 طراحی شده و برای استفاده از این قالب باید قالب رو به جوملا 2.5 تبدیل کنید.
آموزش این کار هم در انجمن جومینا موجود هست
شما از خود سایت جومینا پیگیری کنید
انشاالله مشکل حل میشه
با تشکر
من فکر کنم شما قالب رو نصب کردید اما موقعیت ماژول های شما طوریه که روی این قالب تنظیم نشده! .. وارد ماژول ها بشید و ماژول ها رو تک تک باز کرده و موقعیتاشون رو با قالبتون ست کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)