نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: VPS / VDS * NEW * = Netherlands & Germany & USA & Switzerland ♣ Warez-Host.IR

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    290
    تشکر شده در
    204 پست

پیش فرض پاسخ : VPS / VDS * NEW * = Netherlands & Germany & USA & Switzerland ♣ Warez-Host.IR

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    سلام
    خیر به تمام کاربران پر مصرف بیش از یک هفته است که اخطار ارسال کردیم که با پلن های جدید پهنای باند ها محاسبه میشه
    در صورتی که هماهنگ نیستند در زمان سررسید پهنای باند اضافه خرید کنند یا قبل از سررسید سرویس ها را به سرویس دهنده دیگری انتقال دهنده
    کاربرانی که در ماه گذشته بیش از حد و تصور ما مصرف داشته اند نیز اعلام شده در مدت این یک هفته پهنای باند اضافه خرید نمایند که 60% انجام داده اند
    کسانی که مصرف بالای ترابایتی دارند و باعث ضرر به ما شوند 100 در صد باید به فکر راه حل دوم باشند
    قرار نیست که ما به خاطر کاربرانی که نه تمایل به انتقال دارند و نه تمایل به خرید پهنای باند اضافه هر ماه از طرف دیتاسنترها با جریمه های سنگین روبرو شویم
    با هیچ کاربری تعارف نداریم و همین ماه سر این پهنای باند مصرف شده توسط کاربران بیش از 2 میلیون تومان جریمه به دیتاسنترها پرداخت کردیم
    به هر کاربر پر مصرف بیش از یک هفته فرصت داده شده در صورتی که رعایت نکنند 100% برخورد میشه
    هر ترابایت پهنای باند اضافه معادل 10 دلار یا همان 20 هزار تومان است که ما با خرید پهنای باند به صورت بالا این هزینه را به 15 هزار تومان کاهش دادیم

موفق باشید
    دوست من الان من دارم میگم شما بفرمایید یه سرور با رم 1 گیگابایت مثلا چقدر پهنا باند ماهانه مصرف باید بکنه ؟ ایا 3 ترابایت پهنا باند بالایی هستش ؟
    من میگم اعلام کنید این پهنا باند نامحدود شما چقدر لیمیت داره روی هر پلن
    حرف غیر منطقی نمیزنم که نمیشه که شما شب بخوابید صبح بلند بشید بگید انقدر سرور انقدر هزینه باید بدهند باید یه میزان مصرفی باشه باید مشخص بشه سرور پلن یک با دو یا پلن 6 چقدر فرق پهنا باندش هستش ما هم باید بدونیم چرا هزینه رو باید بدیم درست میگم ؟
    خلاصه سرور با پلن بالاتر پهنا باند بالاتر هم میخواد - و اله سرور با رم یک گیگ تهیه نمیشه برای بازی کردن که برای مصرف تهیه میکنه مشترک

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

من حرفی برای گفتن ندارم دیگه - سیاست های شرکت در لحظه تغییر میکنه

من نمیدونم 1/8tb به کجا سرور می خواد برسه

========================================
    بعد از مدت ها گفتم شرکتی پیدا شده که به حرفی که میزنه عمل میکنه

خوبه آدم یک حرفی وقتی میزنه تا آخر پایبند اون حرف باشه

ولی من نمیتونم بدون هیچ مدرکی یهو 10 تا سرور من بشه پرمصرف که هرکدوم 4 ترابایت مصرف میکنند ، این حجم اصلا سرور ها شما کشش رو نداره
    ویرایش توسط VatanDC : April 15th, 2012 در ساعت 22:05

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)