-
April 15th, 2012, 17:42
عضو انجمن
پاسخ : تحریم دامنه ir
پس با این حساب دم برادران ریپورتر گرم !
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
-
-
April 15th, 2012 17:42
# ADS
-
April 15th, 2012, 18:58
اینجا فیسبوک نیست که کامنت میزاری حاجی 

نه فقط این دوستمون کلا تو این انجمن از این مورد خیلی دیدم. شما یه سری بزنید به انجمن forum.joomlafarsi.com مدیریت میشه ها!!!
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

نوشته اصلی توسط
fr_sdgh
خوب من قصد راه اندازی نمایندگی هاست داشتم با دامنه ir
میگن "
نماینده نباید سایتش روی آی آر باشه
یک هاستینگ اسم بیاورید که دامنه آن روی آی آر ست شده است" ؟!

نیاز به پاسخ دارم.
-
-
April 15th, 2012, 22:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
نه عزیز همین چند روز پیش سیپنل ایمیل داد که شما داری از سه دامنه ی IR میزبانی میکنی که جا داره از کسانی که ریپورت دادن تشکر کنم
ما بیش از 100 یوزر با دامنه ir داریم و این سه به دلیل قدیمی تر بودن در هوییز ما میومدن و جالبه سیپنل به همین سه تا گیر داد
یادتون باشه تا یه ایرانی که فکر میکنه فروشندست و داره مردونه هاست میفروشه ریپورت نده به سیپنل و وقتی شما آیپی سرورت با آی پی دی ان اس فرق داره مشکلی نداری
ولی با یه ریپورت میتونه بیچارت کنه
ریپورت که قضیش فرق میکنه اگه کسی ریپورت بده که این ایرانیه خوب اون دیگه تو اون حالت نمیتونه بی خیالش بشه ولی بعضی ها رو هم این شکلی باید لایسنسشون رو باطل کنه که نشون بده ایران رو تحریم کرده
-
-
April 15th, 2012, 23:12
خوب الان ما نفهميديم چرا نيك ميده 14 و نماينده ها ميدن 4 تومن ؟
-
-
April 15th, 2012, 23:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shazo
خوب الان ما نفهميديم چرا نيك ميده 14 و نماينده ها ميدن 4 تومن ؟
قیمت جهانی و اصلیش همون 14 هست
ولی حالا شما میری مثلا 1 میلیون کارت شارژ ایرانسل میخری. خوب مطمئنا ایرانسل خیلی باهات کمتر حساب میکنه
وشما هم میخوای یه حالی به مشتری ها بدی و بازار رو به سمت خودت جذب کنی خیلی کمتر از همه جا قیمت مدید
-