البته تا 3 خرداد فکر نکنم بالا رفتن آنچنانی در کار باشه.اگر قرار بر شکستن 2000 تومن باشه بعد از 3 خرداد اتفاق میفته
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
به نظر من دلار 3 تا 5 روزی پایین میاد
بعد میره رو رنج 1600 نوسان خواهد کرد
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
من نمیدونم چه جوری وحی میشه به کارشناسان کاذب!یکی ارائه میده که پایین میاد؛یکی میگه میمونه؛یکی میگه رو فلان نوسان میکنه و کارشناسان دیگر جور دیگه؛واقعا اگر اطلاع درستی دارید ارائه بدید؛اگر واقعا کارشناس واقعی داشتیم خوب میشد؛
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
شما به فکر هاستینگ و سرور هستید به فکر بنده خدایی باشید که برای ادامه تحصیل با هزار بدبختی جمع و جور کرده رفته خارج (مثلا هند برای دندانپزشکی) قبلا با اون نرخ دلار باید 50 میلیون میداده (در 5 سال) با این وضع دلار شده بود 110 میلیون تومن!!!! فکر کنم خیلی ها مجبور شدن انصراف بدن به خاطر همین!
خدا کنه تا 1300 یا همین مایه ها بیاد پایین!
قدم ها باید استوار و محکم باشند...
دلاری که با ی لبخند ۲ طرف اینجوری کمتر از ۵ ساعت بیاد پایین با ی اخم کمتر از ۵ مین میره بالا
منطقا ایران هیچ وقت حاضر نیست فعالیت هاشو متوقف کنه پس فقط داره سعی میکنه وقت کشی کنه تا این دولت با دلار ۲۰۰۰ تومانی به اتمام نرسه
اونا هم که به نداشتن حسن نیت از طرف ایرانی ها پی ببرن ی گوشمالی بمون بدن که دلار ۲۰۰۰ تومانی هم دیگه گیرمون نمیاد
به گزارش سایت طلا قیمت دلار 1640 تومان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)