پولی که ریختید و پولی که دریافت کردید....شما مدارک دادگاهم بزارید....من تو این فروم مشتریامو دارم با حرف ادمای الافی مثل شما اونارو از دست نمیدم
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
دلار آمریکا 1760
پولی که ریختید و پولی که دریافت کردید....شما مدارک دادگاهم بزارید....من تو این فروم مشتریامو دارم با حرف ادمای الافی مثل شما اونارو از دست نمیدم
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
دلار آمریکا 1760
سلام خدمت دوستان و آقای سعید خانجانی
بله حرف آقای خانجانی کاملا صحت داره
آقای علی بیرانوند یک کلاهبردار هستند که از دوستانم در دانشگاه
حدود بیش از 30 میلون کلاهبرداری و ***ی کردند دیگر ***ی های اینتنتیشان تو دستم نیست
از برخی که با کش رفتن شماره حساب هاشون به صورت اینترنتی از حسابشون پول کش رفتند و پول شویی نیز کرده اند
به شدت از معامله با این فرد پرهیز کنید و اگر خواستید معامله کنید عواقبش با خودتون
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
تا الان 100 نفر از من خرید کردن مشکلی نبوده.....شماهم به اقای خانجانی دستتون تو 1 کاسس
سیستتون به ایصورت هستش که
اول دون می پاشید و قی ت خوب می دید حتی اگر به ضررتون تموم شه
چند تا پرداخت انجام می دید
بعدش توپول دلپی ***ی می کنید
من منباب توصیه به دوستان گفتم هر کس دوست داره کار با ایشون رو ادامه بده
من چه دلیلی داره دستم با آقای خانجانی توی یک کاسه باشه!
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
همچنین دوستان می تونن به تعداد پست ها و تاریخ عضویت و شناخت افراد به من رو مد نظر داشته باشند
هرکس هم تمایل داشته باشه شماره تلفن مال باختگان رو براتون توی پیغام خصوصی بدم تا مطمئن بشید!
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
ههههههه......من اینجا شده روزی 3میلیونم فزوختم تا الانم کسی نشده دلار بگیره بعد ار 1 مین کارش انجام نشده باشه....یوزرا همگی شاهدن
من 600تومانی که پرداخت کردیدو به حسابتون برگشت زدم...شماره پرونده مدارکو بزارید....02122581221
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
شماره پرونده مشخصات بزارید من 600تومان شمارو به حسابتون برگشت زدم...خودتونم میدونید
جالب شد! تا الان که من رو نمیشناختی و نمیدونستی چی میگم! حالا شد برگشت زدی!!! خب تا اینجاش خوب بود. ولی هنوز مبلغی نشده که قاضی تایید کرده.
آقای بیرانوند این شماره که بار ها دادی و قبلا کسی جواب نمیداد، ولی ظاهرا مستاجر های جدید مستقر شدن :دی
یه شماره ثابت که حداقل یه نفر بتونه هویتت رو تایید کنه!
این فحش هایی که توی یاهو میفرستی همش درخور خودته... اگر میدونستی که میتونم از همین موارد علیه خودت استفاده کنم حداقل اینجوری شخصیت خانوادگیتو نشون نمیدادی.متاسفم واست
خرید و فروش وبمانی ، پیپال ، لیبرتی
انجام حواله های بین المللی از طریق سوییفت و وسترن یونیون
شارژ پنل نمایندگی دامین Reseller Club از طریق وبمانی با قیمت بسیار عالی، بدون کارمزد، بدون نیاز به ورود به پنل نمایندگی
فروش ویژه سیم کارت های بین المللی با دو شماره همزمان (رومینگ رایگان در بیش از 100 کشور دنیا از جمله ایران)
جهت ارتباط: Yahoo ID: EasyPay2 - Tel: 0935-735-3705 & 0917-444-9224
سلام
ایشون مجدد 102دلار برای بنده انجام دادند، از همه نظر تایید میشند، این چندمین پرداخت هست که انجام می دهند
با تشکر از ایشون
ارادتb-)
دوستان از این به بعد،بعد از هر پرداخت بیاید اینجا تایید کنید.....تا چشم بعضیا بترکه.....تا شاید دلاراشون به فروش برسه
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
طبق گفته ی خودتون قاضیم حکم داده لطفا حکم قاضی بزارید....پولتونو کامل گرفتید الان بعد از 3 4 ماه نزول میخواید؟؟؟خجالت اوره.....
خرید و فروش وبمانی ، پیپال ، لیبرتی
انجام حواله های بین المللی از طریق سوییفت و وسترن یونیون
شارژ پنل نمایندگی دامین Reseller Club از طریق وبمانی با قیمت بسیار عالی، بدون کارمزد، بدون نیاز به ورود به پنل نمایندگی
فروش ویژه سیم کارت های بین المللی با دو شماره همزمان (رومینگ رایگان در بیش از 100 کشور دنیا از جمله ایران)
جهت ارتباط: Yahoo ID: EasyPay2 - Tel: 0935-735-3705 & 0917-444-9224
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)