فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
معلوم میشه....ماه هیجوقت پشت ابر نمیمونه
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
این پست واقعا مفید بود با تشکر از همه دستندر کاران ! به این میگن انتقاد سالم![]()
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
نکنه 20 نفری رو فاکتور گرفتی که اینارو میگی!!!
آقا اگه تو شماره ثابت تهران و آدرس دقیقت رو همینجا اعلام کردی، همه متوجه میشن که من دروغ گفتم و تو کلاهبردار نیستی. چون کسی که مشکلی نداره، فکر نکنم ترسی از این موضوع داشته باشه!
این ها رو اعلام کن و بعد با خیال راحت تجارت کن
خرید و فروش وبمانی ، پیپال ، لیبرتی
انجام حواله های بین المللی از طریق سوییفت و وسترن یونیون
شارژ پنل نمایندگی دامین Reseller Club از طریق وبمانی با قیمت بسیار عالی، بدون کارمزد، بدون نیاز به ورود به پنل نمایندگی
فروش ویژه سیم کارت های بین المللی با دو شماره همزمان (رومینگ رایگان در بیش از 100 کشور دنیا از جمله ایران)
جهت ارتباط: Yahoo ID: EasyPay2 - Tel: 0935-735-3705 & 0917-444-9224
خیابان پاسداران خیابان بهستان چهارم پلاک 10 تشریف بیارید در خدمتم....شما مدارکتونو بزارید....من گفتم تا پای جونم این قضیه رو دنبال می کنم...پست پی تی نزاشتید...با اجیر کردن 1 2 نفر هیج کاری نمیتونی بکنی
علی بقیه رو میتونی سیاه کنی ولی ما رو نه!
این آدرسی که شما اینجا گذاشتی از چند ماه پیش کسی داخلش نیست و به تازگی مستاجر جدید اومدن...
طرز فکر بچه گانه ای داری...
آدرس جدیدت رو بذار اینجا
ضمنا تهدیدی که دیروز کردی به پلیس فتا گزارش کردمموفق باشی
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
آقا از حوصله ای که به خرج دادی تا این چیزا رو پی دی اف کنی واقعا ممنون.
از این مدارک 1000 برابر بیشتر دارم ولی متاسفانه وقتی ندارم که بتونم اینارو جمع و جور کنم
خرید و فروش وبمانی ، پیپال ، لیبرتی
انجام حواله های بین المللی از طریق سوییفت و وسترن یونیون
شارژ پنل نمایندگی دامین Reseller Club از طریق وبمانی با قیمت بسیار عالی، بدون کارمزد، بدون نیاز به ورود به پنل نمایندگی
فروش ویژه سیم کارت های بین المللی با دو شماره همزمان (رومینگ رایگان در بیش از 100 کشور دنیا از جمله ایران)
جهت ارتباط: Yahoo ID: EasyPay2 - Tel: 0935-735-3705 & 0917-444-9224
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)