-
April 15th, 2012, 10:32
پاسخ : خرید دلار دولتی !

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
5 هزار دلار ؟!
بابت این 50 میلیونی که تو بانک میزارید بهتون سود هم میدن ؟
با یک حساب سرانگشتی بخواهیم حساب کنیم اگر سالیانه 18% روی سود این پول حساب کنیم خیلی بیشتر از مبلغ مابه تفاوت نرخ 5 هزار دلار آزاد با دولتی میشه

ما نگفتیم به صرفه هست یا به ضرر یا این کار درسته یا غلط
حتی اگر هم بگیرید همه کس نمیتونن این دلار رو مصرف کنن ، اینجور نیست که هرجا خواستید باهاش برید pay کنید
فقط بحث سر این بود که این شدنی هست و گفتیم بله شدنی هست و شرایطش اینه
مطمئن باش اگر توجیه اقتصادی داشت و به صرفه بود اولین کسی که این کاررو می کرد خودم بودم چون هم دلارش رو نیاز دارم ، هم طریقه استفاده از این کارت رو بلدم (اخه 99% gateway ها قبولش ندارن و باید با روش هایی انتقالش بدی به یک حساب دیگه که بتونید درست ازش استفاده کنی)
فکر کنم تا اخر این تاپیک باید 7-8 بار دیگه این رو کپی کنم 
همین رو بگو مسود

اصلا صرف نداره ببین امین میگه میشه تهیه کرد ولی با این شرایط مثل اینه بگن بیا این بنز واسه تو ولی بیشتر از 1 کیلومتر باهاش نمیتونی بری
خیلیا هستن که چند ساله +100 میلیون توی این بانک حساب دارن و پولشون توی این حساب داره خاک می خوره ، اگر شما هم جزء اون افراد هستید یا این افرادو میشناسید پس بهتره سالی 1 کیلومتر با بنزت رانندگی کنی یا بنز اونا رو برای یک کیلومتر قرض کنی :دی فقط حواست باشه خیلی باهاش یواش بری که سریع 1 کیلومترت تموم نشه ، بعضی جاها هم از یک پیکان مدل 57 استفاده کنی وسط راه :دی
ولی در کل باز بگم : کسی که فقط به خاطر این موضوع بخواد پولش رو بخوابونه اشتباه می کنه و به صرفه نیست (بحث فقط سر شدن یا نشدم بود نه صرف داشتن یا نداشتن ، الان چند پسته دارم اینو می گم باز میاید میگید نه سودنداره ، به صرفه نیست ، فلانه چنانه :دی)
-
تعداد تشکر ها از the_coder به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2012 10:32
# ADS
-
April 15th, 2012, 10:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
the_coder
فکر کنم تا اخر این تاپیک باید 7-8 بار دیگه این رو کپی کنم
خیلیا هستن که چند ساله +100 میلیون توی این بانک حساب دارن و پولشون توی این حساب داره خاک می خوره ، اگر شما هم جزء اون افراد هستید یا این افرادو میشناسید پس بهتره سالی 1 کیلومتر با بنزت رانندگی کنی یا بنز اونا رو برای یک کیلومتر قرض کنی :دی فقط حواست باشه خیلی باهاش یواش بری که سریع 1 کیلومترت تموم نشه ، بعضی جاها هم از یک پیکان مدل 57 استفاده کنی وسط راه :دی
ولی در کل باز بگم : کسی که فقط به خاطر این موضوع بخواد پولش رو بخوابونه اشتباه می کنه و به صرفه نیست (بحث
فقط سر شدن یا نشدم بود نه صرف داشتن یا نداشتن ، الان چند پسته دارم اینو می گم باز میاید میگید نه سودنداره ، به صرفه نیست ، فلانه چنانه :دی)
ما هرچی میگیم شما حرف خودت رو میزنی
شما هی بگو میشه خُب اره میشه ولی چه سودی داره
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
April 15th, 2012, 11:03

نوشته اصلی توسط
Am!r
ما هرچی میگیم شما حرف خودت رو میزنی

شما هی بگو میشه خُب اره میشه ولی چه سودی داره

ببین امیرجان راجع به سودشم فکر کنم توضیح بدم بهتون بد نباشه که بفهمید اونقدر ها هم بدون سود نیست که اینقدر گیر ندی به سود :دی (البته نه برای همه).
الان خیلی ها دارن پولشون رو میزارن توی بانک بابت اینکه ماهانه از بانک سود بگیرن یا سود بیاد روی پولشون و فقط به علت همین سود بانکی پولشون رو می خوایونن (10 تا از نمونشو من دیدم حتما شما هم دیدید یا شنیدید)
حالا اگر بیان همینا پولشون رو توی بانک پارسیان بزارن علاوه بر سود بانکی که به پولشون تعلق می گیره (20%) می تونن سالاته 5000 دلار هم با قیمت هر دلار 1280 تومن بگیرن
یهنی علاوه بر 10 میلیون سودی که سالانه روی پولشون میاد (اگر بیشتر 50 میلیون نداشته باشن البته) می تونن از 5000 دلار هم استفاده کنن که این 5000 دلار هم اختلافش با دلار بیرون حدود 2800000 تومن میشه (البته اگر دلار گرون یا ارزون نشه) و اگر بخوان باهاش پرداخت اینترنتی کنن که بیشتر از این مبلغی که گفتم بهشون سود میرسه
-
تعداد تشکر ها از the_coder به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2012, 11:17
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
April 15th, 2012, 11:25

نوشته اصلی توسط
Am!r
از اول همین رو میگفتی خوب

من خودم توی پارسیان تا پارسال 75 تومن داشتم و از این جریان خبر نداشتم

حیف پول رو برداشتم جاش یه خونه خریدم

حالا یک چیز بگم که بیشتر بگی حیف :دی پارسال (تا 2-3 ماه قبل از عید فکر کنم) نیازی به 50 میلیون پول نبود و همینجوری می دادن دلاری 1060-1080 (ماهانه 2000 دلار):دی
سال 91 دیگه گفتن 50 میلیون حساب بانکی
پارسال فیض هایی بردیم
-
-
April 15th, 2012, 15:03
-
-
April 15th, 2012, 15:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alireza9549
به این شکل که دلار داره قیمت کم میشه . امید های هست که بشه مثل قبل . کمی صبر کنید .

مثل قبل که فکر نکنم بشه همون 1600 یا 1700 هم بشه خوبه
-
-
April 15th, 2012, 16:12
به این شکل که دلار داره قیمت کم میشه . امید های هست که بشه مثل قبل . کمی صبر کنید .
اره .. منم الان توی حالت pending ام تا نتیجه 5+1 مشخص بشه ... هرچند از این دیار گل و بلبل انتظاری ندارم :-؟؟
مثل قبل که فکر نکنم بشه همون 1600 یا 1700 هم بشه خوبه
1500 خیرشو ببینی ! ( یاد دلار 900 تومن
)
شُتر در خواب بیند پنبه دانه، گهی لُپ لُپ خورد گهی دانه دانه
ممد به سوال .
یه چند تا سرور بخوام از هر جایی که خودت میخری ، بخرم بفرستم انگلستان ، چقدر هزینه شیپینگ میخوره حدوداً ؟
مالیات انگلیس رو هم باید اونجا پیاده بشم ؟
لطفاً کمک !
از اینکه میبینم بالاخره قانع شدی بسیار خرسندم :دی
>>>>>>>>>>
نام تاپیک: اینترانت ملی و وضعیت بازار هاستینگ ؟
در انجمن: متفرقه
دلیل : عدم رعایت قوانین
:-W
-
-
April 15th, 2012, 16:16

نوشته اصلی توسط
alireza9549

احتمالش زیاد هست مخصوصا اگر اون اجلاسشون نتیجه + بده
امیدوارم خرداد خبر خوب بشنوید...
موفق باشید
-
-
April 15th, 2012, 16:49

نوشته اصلی توسط
the_coder
از نظر جلو بردن که بله میشه جلو برد ، همینجوری که الان داره با دلار گرون کارا پیش میره اما مطمئنا اگر با دلار ارزون تر کار انجام بشه سود بیشتر میشه
اشتباه همه این هست همه دنبال این هستن دلار ارزون گیر بیارن سرور رو بکنن تو پاچه مشتری..ولی فکر نمیکنن اگه دلار ارزون گیر میاریم سرور ارزون بدیم!
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

نوشته اصلی توسط
milade
اره .. منم الان توی حالت pending ام تا نتیجه 5+1 مشخص بشه ... هرچند از این دیار گل و بلبل انتظاری ندارم :-؟؟
1500 خیرشو ببینی ! ( یاد دلار 900 تومن

)
ممد به سوال .
یه چند تا سرور بخوام از هر جایی که خودت میخری ، بخرم بفرستم انگلستان ، چقدر هزینه شیپینگ میخوره حدوداً ؟
مالیات انگلیس رو هم باید اونجا پیاده بشم ؟
لطفاً کمک !
از اینکه میبینم بالاخره قانع شدی بسیار خرسندم :دی
>>>>>>>>>>
نام تاپیک: اینترانت ملی و وضعیت بازار هاستینگ ؟
در انجمن: متفرقه
دلیل : عدم رعایت قوانین
:-W
شما که ایران نبودی!!! چیکار به دیار گل و بلبل داری!
-