-
April 15th, 2012, 00:32
مدیر ارشد
پاسخ : شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است

نوشته اصلی توسط
sepastian
توصیه امنیتی پشت کاغذ رمز که همیشگی هستش نه اینکه به صورت اس ام اس دوباره ارسال بشه
اگه اینجوری که شما میگید باشه و چون میگید پشت کاغذ رمز توصیه ی امنیتی تعویض رمز وجود داره پس نیازی نیست که یک دفعه اون هم به بعضی از صاحب های کارت ارسال بشه در غیر اینصورت اگه حرف شما درست بود گروهی برای همه ارسال میشد
lحرف شما زیاد منطقی نیست ..
به همه ارسال نشده ! دلیلی نداره مثلا کسی که 7 روز پیش کارت فعال کرده رمز تغییر دهد! دلیل ندارد کسی که دیروز رمز تغییر داده مجدا چنج کند؟ افرادی که کدت طولانی تغییر نداده بودند اجبار کردند برای تغییر رمز های این افراد و نه "همه" !
طبق منطق شما دلیلی هم نداشته بانک صادرات فقط چند میلیون حساب ( به قول شما بعضی از حساب ها ) را یک شبه مسدود کند برای اهراز هویت . باید همه ی حساب های سپهر کل کشور را مسدود می کرد تا آن چند میلون نفر مورد نظر تشریف بیارند برای تکمیل مدارک؟ (یا همه یا هیچ کس؟ :دی )
-
-
April 15th, 2012 00:32
# ADS
-
April 15th, 2012, 00:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
lحرف شما زیاد منطقی نیست ..
به همه ارسال نشده ! دلیلی نداره مثلا کسی که 7 روز پیش کارت فعال کرده رمز تغییر دهد! دلیل ندارد کسی که دیروز رمز تغییر داده مجدا چنج کند؟ افرادی که کدت طولانی تغییر نداده بودند اجبار کردند برای تغییر رمز های این افراد و نه "همه" !
طبق منطق شما دلیلی هم نداشته بانک صادرات فقط چند میلیون حساب ( به قول شما بعضی از حساب ها ) را یک شبه مسدود کند برای اهراز هویت . باید همه ی حساب های سپهر کل کشور را مسدود می کرد تا آن چند میلون نفر مورد نظر تشریف بیارند برای تکمیل مدارک؟ (یا همه یا هیچ کس؟ :دی )
این که نشد حرف
من رمز یکی از حسابام رو عادت ندارم عوض کنم حساب برای خیلی وقت پیش هم هست
پس جرا ایمیل یا اس ام اس ای ارسال نشده؟!!!!!!!!!
ببینید حرفهاتون مبهمه همش از یه مثال بانک صادرات شروع میکنید و 2خط فقط مینویسید
-
-
April 15th, 2012, 00:38
-
تعداد تشکر ها از ali2k به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2012, 00:40
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
sepastian
این که نشد حرف
من رمز یکی از حسابام رو عادت ندارم عوض کنم حساب برای خیلی وقت پیش هم هست
پس جرا ایمیل یا اس ام اس ای ارسال نشده؟!!!!!!!!!
ببینید حرفهاتون مبهمه همش از یه مثال بانک صادرات شروع میکنید و 2خط فقط مینویسید
بنده رسما از پاسخگویی به شما معذورم . امیدوارم همیشه با منطق وارد یک بحث شوید و همچنین گفته های دیگران را با دقت مطالعه کنید
موفق باشید
-
-
April 15th, 2012, 00:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
ا
شما می تونید توضیح دهید شماره کارتی که هنوز فعال نشده و در پاکت مهر شده بانک است چرا در این لیست قرار دارد؟؟؟ رمز کارت ها که در همان وبلاگ گفته شده کجاست؟؟؟
شرمنده داداش من تو 2 تا از نظراتت این متن رو دیدم و لازم دونستم بگم
ببینید داخل متن اون وبلاگ اگه با دقت بخونید متوجه میشید که زده کارت هایی که از این شماره تا این شماره نگفته که حتما همه ی این شماره ها هستن
چون این شرکت کارش پوز فروشگاهی بوده و ما نمی دونیم کدوم یک از این پوز ها تو فروشگاه ها برای این شرکت بوده
و این بنده خدایی که اطلاع رسانی کرده فقط گفته از این شماره تا این شماره همین
پس شرط اول عقل بهمون میگه که من شاید تو همین هفته که گذشته 20 باز از پوز های مختلف استفاده کردم و نمی تونم ریسک کنم شماره کارت منم داخل
این سایت نبوده و بیخیال قضیه بشم بگم چون نبوده عوض نمی کنم و ریسک همچین کاری خیلی بالاست
-
-
April 15th, 2012, 00:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
بنده رسما از پاسخگویی به شما معذورم . امیدوارم همیشه با منطق وارد یک بحث شوید و همچنین گفته های دیگران را با دقت مطالعه کنید
موفق باشید

شما جواب قانع کننده نداری به پای منطق نذار به جای اینکه از جواب دادن به من معذور باشید
به یه نمونه ی بارز بوزر ali2k جواب بدید
-
-
April 15th, 2012, 00:54
الان هر کی که یه بدهی و پرداخت فراموش شده و وام فراموش کرده و صورت حساب صاف نشده و داشته باشه می اد میگه از حساب منم کم شده بود
-
تعداد تشکر ها از greenhouse به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2012, 00:55
با سلام
عزیزان این موضوع سرکاری نیست و واقعیت داره
شماره کارت بانک صادرات بنده در این لیست نیست و جلوش بازه و میتونم ازش استفاده کنم ولی شماره داداشم در این لیست هست و بانک صادرات جلوشو بسته و دستگاه عابربانک هشدار میده که به شعبه بانک مراجعه شود
پس در این وسط یه چیزهایی هست
تغییر دادن رمز سخت نیست ولی سوال اینه که رمز رو تغییر دادم آیا دوباره در مرض خطر نیستم؟
-
-
April 15th, 2012, 00:58
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
sepastian
شما جواب قانع کننده نداری به پای منطق نذار به جای اینکه از جواب دادن به من معذور باشید
به یه نمونه ی بارز بوزر
ali2k جواب بدید
دوست عزیز اینجا انجمن است و تاپیک محلی برای بحث و تبادل نظر و نه میدان جنگ و دعوا !
ما بحث دوستانه داشتیم با شما و دیگر دوستان. هر کس نظر خاص خود را دارد و حتما نظرات همه درست نیست ! شاید حق با شما و یا دوست دیگری که فرمودید . بنده تا جایی نظرات (صرفا شخصی ) خود را بیان کردم. وظیفه ندارم که تا پایان تاپیک به پست های همه پاسخ دهم؟ به هر حال از بحث با شما و دیگر دوستان بسیار خوشحال شدیم.
امیدورام این مشکل به زودی برطرف شود و هیچ کس دچار ضرر مالی نشود !
موفق باشید
-
-
April 15th, 2012, 01:00
شاعر میفرماید: ترجیح میدم پولام زیر بالشت باشه و به بانک فکر کنم، تا این که پولام تو بانک باشه و به بالشت فکر کنم.
بعد داستان Card Skimmer و دختری که کلی پول هاپولی کرد و مسئولین هم صداشو در نیووردن، دیگه پولی تو بانک تحت شتاب قرار نگه نمیدارم!
خیلی سادست! خمس و سهم آقایون رو ندادن، اینا هم اومدن اطلاعات ملتو پابلیک کردن. باز خوبه فقط اطلاعات کارتیه، از روزی بترسیم که اطلاعات خصوصی و عمومیمون کلاً تو نت پخش بشه. روزی که گوشت و پوست همدیگه رو بخوریم! (استخون رو بیخیال شید، زشته! ایرانی هستیم)
وقتی رو کل سیستم های مخابراتی شنود هست (لعنت به نوکیا! حجم دیتا و هزینه رو حساب کنید چقد میشه!) نباید انتظار بیشتری از دستگاه فسقلی POS که نهایت میخواد 4 بایت دیتا ذخیره کنه داشته باشیم!
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید