نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 95

موضوع: شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

پیش فرض پاسخ : شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    این همه اطلاعیه و اخبار کجاست؟؟؟ پیرو شایعات ایجاد شده و طبق پیشنهادی که همیه بانک های به مشتریان خود داشتند ( قبلا به صورت پیشنهاد بود که رمز های کارت در بازه های مشخص 2 الی 3 ماه حتما تغییر داده شود ، حتی پشت برگه های رسید دستگاه خودپرداز اکثر بانک ها این مورد همیشه وجود داشته ) حالا این پیشنهاد را به دلیل همین شایعات ( وجود افرادی مانند بنده و شما باعث دامن زدن به این گونه شایعات می شود ) بانک مرکزی تنها یک بخشنامه صادر کرد که این کار اجبارا برای مشتریان انجام شود !

شما می تونید توضیح دهید شماره کارتی که هنوز فعال نشده و در پاکت مهر شده بانک است چرا در این لیست قرار دارد؟؟؟ رمز کارت ها که در همان وبلاگ گفته شده کجاست؟؟؟

اطلاعیه ها بانک سامان و اقتصاد نوین که صفحه اول همین تاپیک داخل سایت رسمی بانک ها هست ...
    اس ام اس اقتصاد نوین هم تو گوشی من هست
    اطلاعیه بانک مرکزی هم که تلوزیون 20:30 اعلام کرد.

رمز کارت ها جلوی شماره کارت نوشته شده با این حالت که یک عدد 14 رقمی نوشته شده رمز شما در بین این 14 رقم هست علت این کار شناسایی رمز فقط توسط صاحب حساب هست من شماره کارتم و رمز دقیقا بود ...

درعین حال من دوتا کارت ملی دارم ، کارتی که داخل این سایت رمزش هست امروز غیرفعال شده و کارتی که داخل این سایت نبود بدون مشکل داره کار میکنه ...
    درضمن اصلا اینطوری نیست که بانک مرکزی بخشنامه صادر کنه حساب رو مسدود کنند و همه ملت بریزن پای خودپرداز که رمز عوض کنند مثلا بانک مرکزی بخش نامه صادر کرد شماره ملی صاحب حساب ضروری هست اگر تکمیل نکنید اطلاعات حساب را مسدود میشه ... خب دقت کنی و یکمی فکر کنی می بینی برای این قضیه هم می توانستن بگن اگر تا یک ماه دیگه رمز را عوض نکنید مسدود میشه نه اینکه همین امروز یکدفعه حساب رو مسدود کنند که چی ؟ رمز رو عوض نکردی ؟

مگه الان عصر تکنولوژی نیست چرا مسدود کنن ؟ نمیشه در اولین مراجعه من به خودپرداز بگه اول رمز رو عوض کن بعد کارت رو انجام بده ؟؟

حالا بازم شاید فکر کنی همش شایعه هست باشه ...

2. تعداد تشکر ها از ali2k به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)