-
April 14th, 2012, 22:14
عضو دائم
پاسخ : شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است
از حساب من پارسال در چند نوبت 30 تومن و 40 تومن خود به خود کسر شد
وفتی فهمیدم رو خوب یادمه
به دوستم گفتم پول بریز به حسابم
55 تومن ریخت 15 تومن باهاش یک کالا خرید کردم با عابر بانکم
شب که رسیدم خونه دیدم 30+15 تومن از حسابم کم شده در صورتی که من فقط همون 15 تومن رو خرید کرده بودم
بعدش که پیگیری کردم توی حسابم فهمیدم حدود 120 تومن کلا کم شده که من اصلا اون ها رو خرید یا خرج نکرده بودم
مبلغ کم بود و مسافر بودم دیگه پیگیر نشدم ولی اولین کاری که کردم کلی مسیر تاکسی رفتم تا یک بانک سامان توی توحید پیدا کردم و رمزم رو عوض کردم و مشکل دیگه حل شد
ولی خدا میدونه پول چند هزاران نفر اینجوری بدون اینکه بفهمند بالا کشیده میشود
-
-
April 14th, 2012 22:14
# ADS
-
April 14th, 2012, 22:19
دوست عزیز یعنی اینکه به رمز شما چند عدد به ابتدا با انتها و ... اضافه شده که برای کس دیگری قابل تشخصی نباشه ولی شما وقتی اون رمز 14 رقمی رو می بینی در یک نگاه می تونی رمز خودت رو بین اون 14 رقم تشخصی بدید ، متوجه شدید؟
یعنی مثلا رمز من 162859 هست و انجا جلوی شماره کارتم نوشته 23942816285925 که من می تونم راحت شماره رمز خودم رو تشخصی بدم. (ابن مثال بود ها)
در ضمن میشه بدون cvv2 هم مشکل ساز باشد
خوب دوست عزیز من گفتم که اگه رمز توی اون 14 رقم باشه با آزمون و خطا به راحتی میشه رمز رو حدس زد. احتمالش هم یک نهم هست که خیلی بالاست. به همین سادگی
23942816285925
رمزهای حدسی:
239428
394281
942816
428162
281628
816285
162859 (رمز مورد نظر یافت شد)
628592
285925
-
-
April 14th, 2012, 22:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.e
کارت صادراتم که انقضاش برای 91 بود تو لیست نبود
کارت ملی که تاریخ انقضاش برای 91 و 92 بود تو لیست نبود ، کارت چند تا از دوستان رو هم چک کردم تو لیست نبود .
کسی از شما دوستان شماره کارتشو داخل این شماره ها پیداکرده ؟
این بنده خدا اشتباه کرده از اول برای مدیران بانک ها گزارش کرده باید ابتدای ماجرا به اطلاعات گزارش میداد .
برای اکثر اون کسایی که شماره کارتشون تو این لیست بوده ایمیل یا اس ام اس از طرف بانک امروز ارسال شد
-
-
April 14th, 2012, 23:03
عضو انجمن
بانک مرکزی ایران: همه رمز کارتهای بانکی خود را عوض کنند
بانک مرکزی از ایرانیانی که کارت بانکی دارند خواسته که با مراجعه به بانکها یا خودپردازها رمز کارتهای بانکی خود را عوض کنند
بانک مرکزی ایران از تمام کسانی که کارت بانکی دارند خواسته که برای "ارتقای سطح ایمنی" با مراجعه به خودپردازهای بانکی و شعب بانکها رمز کارتهای بانکی خود را تغییر دهند.
بانک مرکزی در اطلاعیه ای از تمام کسانی که طی چند ماه گذشته رمز بانکی خود را تغییر نداده اند خواسته که رمز کارتهای بانکی خود را تغییر دهند.
در روزهای اخیر گزارش هایی در باره احتمال بروز سوء استفاده از کارتهای بانکی و نشت اطلاعات مشتریان بانکها مطرح شده بود و بانک مرکزی نیز با آنکه آن را "شایعات در فضای مجازی" میداند اما از آن به عنوان یکی از دلایل لزوم تغییر رمز کارتهای بانکی نام می برد.
بانک مرکزی ایران "ارتقای سطح ایمنی، ایجاد محدودیت در دسترسی غیر مجاز در شبکه کارتی کشور و حفاظت مشتریان در مقابل مخاطرات احتمالی ناشی از آن" را از جمله دیگر دلایل تغییر رمز کارت های بانکی می داند.
پیش از این چند بانک نسبت به تغییر کارتهای بانکی به منظور افزایش سطح ایمنی اقدام کرده و برخی بانکها نیز از مشتریان خود خواسته بودند که رمز کارتهای بانکی را تغییر دهند.
بنابر تازه ترین گزارشی که بانک مرکزی از تحولات اقتصادی ایران سال ۱۳۸۹ منتشر کرده، در ایران تعداد کارتهای بانکی به سرعت در حال افزایش است.
بنابر این گزارش، در سال ۱۳۸۹ تعداد کارتهای بانکی به ۱۲۹ میلیون کارت رسیده است که حدود ۹۴ میلیون عدد از این کارتها، کارت برداشت از حسابهای بانکی (کارت بدهی یا Debit Card) است و بیشتر از ۳۳ میلیون کارت نیز کارت هدیه (پیش پرداخته یا Prepiad card) است. تنها یک میلیون و ۴۰۰ هزار تا از این کارتها کارت اعتباری یا Credit card است.
با دستور جدید بانک مرکزی برای تغییر رمز کارتهای بانکی، دستکم بخش عمده ای از صاحبان کارتهای بانکی باید با مراجعه به بانکها یا دستگاههای خودپرداز رمز کارتهای خود را عوض کنند.
بنابر گزارش بانک مرکزی ایران، اکنون تعداد خود پردازها یا ATM به بیشتر از ۲۰ هزار و ۶۰۰ و تعداد پایانههای فروش (کارتخوانها) به بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه رسیده است.
بانک مرکزی با "پوزش" از مشتریانی که ناچار به تغییر اجباری رمز خود هستند، به همه مشتریان بانکی توصیه کرده که "حداقل هر سه ماه یک بار نسبت به تغییر رمز اول و دوم اینترنتی کارت خود اقدام" کنند.
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
منم 4-5 کارت تیت کردم طرف سر کار گذاشته بازدید سایتش بالا بره
-
-
April 14th, 2012, 23:14
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2012, 23:23
عضو دائم
الان با نک ملت رو هم باید تغییر بدیم رمز هارو؟
-
-
April 14th, 2012, 23:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ashkankamangar.ir
الان با نک ملت رو هم باید تغییر بدیم رمز هارو؟
تغییر بدی ضرر نداره من رفتم عوض کنم atm بانک ملت اَصن یه وضی بود
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2012, 23:28
عضو دائم
آخه کارت ملت من عجیبه یه کم
من رمز دوم رو که عوض میکنم بعد دیگه cvv2 رو میگه اشتباهه
الان اینجوری باشه من باید تمام شهر رو بچرخم
چون هم ملی هم ملت هم کشاورزیم توش پول میره و میاد
عجب بابا این سایت هم ***** شده که باز نشد ببینم کارت من توشه یا نه
الان فقط مال کدوم بانکها لو رفته؟
-
-
April 14th, 2012, 23:32
عضو دائم
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2012, 23:34
عضو دائم
بدبختی زدم ارور 691 داد
الان میرم از داخل سرور ویندوز داخل سایتش
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : April 14th, 2012 در ساعت 23:36
-