البته بیشتر برای کسایی بود که کارتشون نزدیک به تاریخ انقضا بود و کارت های جدید تو سایتشون وجود نداشت
من یه صادرات هم دارم که انقضا برای 92 بود ولی تو لیست ها شماره کارت وجود نداشت
البته بیشتر برای کسایی بود که کارتشون نزدیک به تاریخ انقضا بود و کارت های جدید تو سایتشون وجود نداشت
من یه صادرات هم دارم که انقضا برای 92 بود ولی تو لیست ها شماره کارت وجود نداشت
ایمیل بانک ملت ولی نیمدونم ربط به این موضوع داره یا نه.
امروز ظهر اومده
مشتری گرامی
کارت شما به جهت ارتقاء موارد امنیتی غیر فعال گردید.
خواهشمند است به منظور فعال نمودن مجدد کارت خود، به یکی از شعب بانک ملت مراجعه فرمائید.
لیست شعب مجهز به سرویس بازنشانی رمز را در فایل پیوست مشاهده نمائید.
چه بیتابانه می خواهمت، ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری...
سرور مجازی / رم 2 گیگ / 40 تومان ماهانه
لیست سرورهای مجازی XLHost در پرتال کاربران گیت فا
آخرین خبر
اطلاعيه مهم بانك مركزی در خصوص كارتهای بانكی
۲۶ فروردين ۱۳۹۱
روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد :به اطلاع ميرساند در پي بروز برخي شايعات در فضای مجازي و به منظور ارتقای سطح ايمني، ايجاد محدوديت در دسترسي غيرمجاز در شبكه كارتي كشور و حفاظت مشتريان در مقابل مخاطرات احتمالی ناشي از آن، به بانكهای كشور ابلاغ شده ضمن اعلام مراتب به دارندگان كارتهايی كه طي چند ماه گذشته رمزخود را تغيير ندادهاند، با مراجعه به خودپردازها يا شعب بانك مربوطه نسبت به تغيير رمز كارت اقدام نمايند.
ضمن پوزش از برخي مشتريان بانكها كه ناچار به تغيير اجباري رمز خود هستند، لازم به ذكر ميداند اتخاذ اين تمهيدات صرفاً به منظور ارتقای سطح ايمنی كارتها صورت پذيرفته و درادامه توصيههای قبلي اين بانك و بانكهاي كشور مبني بر رعايت نكات ايمنی در خصوص نگهداری و كاربری كارتها به مشتريان اكيداً توصيه ميشود ،حداقل هر سه ماه يك بار نسبت به تغيير رمز اول و دوم (اينترنتي) كارت خود اقدام نموده و از قراردادن رمزهای كارت در اختيار اشخاص ديگر تحت هر عنوان جداً اجتناب فرمايند.
چه بیتابانه می خواهمت، ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری...
سرور مجازی / رم 2 گیگ / 40 تومان ماهانه
لیست سرورهای مجازی XLHost در پرتال کاربران گیت فا
کارت منم انقضاش 92 هست تو لیست نبود![]()
کارت صادراتم که انقضاش برای 91 بود تو لیست نبود
کارت ملی که تاریخ انقضاش برای 91 و 92 بود تو لیست نبود ، کارت چند تا از دوستان رو هم چک کردم تو لیست نبود .
کسی از شما دوستان شماره کارتشو داخل این شماره ها پیداکرده ؟
این بنده خدا اشتباه کرده از اول برای مدیران بانک ها گزارش کرده باید ابتدای ماجرا به اطلاعات گزارش میداد .
به سلامتی خبرگزاری های ما فقط خبرهای گل و بلبل رو اعلام می کنند ولی ما هم مشخصات کارتامون رو توی این کارتها پیدا کردیم و این یعنی افتضاح شرکت انیاک.
به نظر من نهاد های مربوطه به جای اینکه دنبال این هموطن که این اطلاعات را منتشر کرده و این نقص رو اعلام کرده باشند باید با متخلفین واقعی برخورد کنند.
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
دوست عزیز یعنی اینکه به رمز شما چند عدد به ابتدا با انتها و ... اضافه شده که برای کس دیگری قابل تشخصی نباشه ولی شما وقتی اون رمز 14 رقمی رو می بینی در یک نگاه می تونی رمز خودت رو بین اون 14 رقم تشخصی بدید ، متوجه شدید؟
یعنی مثلا رمز من 162859 هست و انجا جلوی شماره کارتم نوشته 23942816285925 که من می تونم راحت شماره رمز خودم رو تشخصی بدم. (ابن مثال بود ها)
در ضمن میشه بدون cvv2 هم مشکل ساز باشد
طراحی ماژول های پرداخت اتصال هر نوع اسکریپت به زبان php به درگاه تمامی بانک های کشور با بهترین قیمت
سیستم فروشگاهی قدرتمند توماتوکارت به زبان فارسی منتشر شد
منبع قابل اطمینان :
هشدار بانک مرکزی: رمز خود را تغییر دهید - Tabnak.IR | تابناك
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)