نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
سلام

بنده متوجه نشدم .الان اطلاعات کارت به صورت مخفی و همانطور که در آن وبلاگ توضیح داده در کجا؟(کدام سایت ) منتشر شده؟؟؟؟؟>>

"در این سایت" = کجاست؟؟

یک منبع قابل اطمینان برای این خبر وجود دارد؟؟ حداقل یک خبرگزاری؟
به سلامتی خبرگزاری های ما فقط خبرهای گل و بلبل رو اعلام می کنند ولی ما هم مشخصات کارتامون رو توی این کارتها پیدا کردیم و این یعنی افتضاح شرکت انیاک.

به نظر من نهاد های مربوطه به جای اینکه دنبال این هموطن که این اطلاعات را منتشر کرده و این نقص رو اعلام کرده باشند باید با متخلفین واقعی برخورد کنند.

---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط hdgalaxy نمایش پست ها
نها دارندگان کارتها میتوانند رمز خود را درون این عدد 14 رقمی تشخیص دهند ؟؟؟

این یعنی چی؟ اگه رمز شخص تو این کدهای 14 رقمی به صورت پشت سر هم هست (رمز اینترنتی غالبا 6 رقمی هست) که میشه با آزمون و خطا پیدا کرد (گار هم بشه پیدا کرد فکر نکنم بدون وجود cvv2 خطری داشته باشه) اگه نیست و یه الگوریتم وجود داره اونوقت صاحب حساب چطور رمزشو میبینه؟
دوست عزیز یعنی اینکه به رمز شما چند عدد به ابتدا با انتها و ... اضافه شده که برای کس دیگری قابل تشخصی نباشه ولی شما وقتی اون رمز 14 رقمی رو می بینی در یک نگاه می تونی رمز خودت رو بین اون 14 رقم تشخصی بدید ، متوجه شدید؟

یعنی مثلا رمز من 162859 هست و انجا جلوی شماره کارتم نوشته 23942816285925 که من می تونم راحت شماره رمز خودم رو تشخصی بدم. (ابن مثال بود ها)

در ضمن میشه بدون cvv2 هم مشکل ساز باشد