-
April 14th, 2012, 12:17
پاسخ : خرید دلار دولتی !
دوست عزیز اگر به این راحتی که شما فکر میکنید . و بدون سرمایه و بدون زمان به کسی دلار می دادن ببخشید کسی بیکار نبود در نت کار کند . به قول شما با یک شیرینی دادن و پول نقدی ارز میگیرفتن و در همان در بانک با اختلاف هر دلار 600 تومن به ارز تبدیل میکردن . پول کمی نیست دوست عزیز 1000 دلار 600 تا 650 تومان پول میباشد .
به نظر من اگر 6.7 روز زمان دارید دنبال کسی باشید که این ارز را به شما کمتر بفروشد و در روزی که قیمت ارز در بازار ایران کاهش دارد ارز خود را خرید کنید . به هر صورت شما برای خرید سرور به حواله هر نیاز دارید نا اسکناس هیچ صرافی نیست که اسکناس حواله کند
اره . باید همین کارش کنم ...
مشکلی با اسکناس ندارم . میتونم همین جا تحویل بدم .
عزیز 50 تومن برای یک صراف مبلغی نیست ! روزانه بالای 300 میلیون تومان حواله می زنن فقط .اگر میشد که نمیومدن دلار با نرخ بالای 1800 بخرن
این چیزی که شما میگید کذب هست ، 100 میلیون هم بزارید بهتون دلار با نرخ دولتی (حتی نزدیک به نرخ دولتی ) نمیدن
اصلا" بانک دلارش کجا بود
اگر 50 تومن رو یکسال بزارید توی بانک بهتون سالیانه 5000 دلار نزدیک به نرخ دولتی میدهند ( نرخ دولتی میدهند اما اون قدر هزینه های جانبی میخوره که بالاتر میشه )
بچه ها حالا اینو بیخیال ...
دلار رو خودم افتادم دنبالش انشالله هم گیرم میاد .
اما میخوام ببینم من اومدم 12000 دلارذ سرمایه گزاری کردم واسه کولو ؛ این جریان اینترانت ملی چی میشه ؟
بازار هاستینگ چه بلایی سرش میاد ؟
ممنون میشم بحث کنید .
-
-
April 14th, 2012 12:17
# ADS
-
April 14th, 2012, 13:03

نوشته اصلی توسط
milade
اگر 50 تومن رو یکسال بزارید توی بانک بهتون سالیانه 5000 دلار نزدیک به نرخ دولتی میدهند ( نرخ دولتی میدهند اما اون قدر هزینه های جانبی میخوره که بالاتر میشه )
اما میخوام ببینم من اومدم 12000 دلارذ سرمایه گزاری کردم واسه کولو ؛ این جریان اینترانت ملی چی میشه ؟
ممنون میشم بحث کنید .
هیچی اینترنت ملی ربطی نداره !!!
-
-
April 14th, 2012, 13:18
هيچ راهي وجود نداره كه دلار رو از كشورهايي كه با ارران مشكل ندارند بگيريم؟؟؟
-
-
April 14th, 2012, 13:18
هیچی اینترنت ملی ربطی نداره !!!
اخه میگن سرورها داخل ایران هاست میشه .
همچنین اینکه ممکنه اینترنت جهانی رو قطع کنند.
و یا اصلاً پهنای باند ایران بهتر بشه و مردم به فکر گرفتن سرور وطنی بیفن :دی :-؟
-
-
April 14th, 2012, 13:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milade
ممنون میشم بحث کنید .
دوست عزیز اگر اینترنت هم ملی باشه . باز هم هاست باید باشه که سایت ها باشن اگر ملی هم شد . هزینه را پرداخت میکنید سرور را در امارات و بد هم در ایران تحویل میگیرید .
-
-
April 14th, 2012, 13:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milade
اخه میگن سرورها داخل ایران هاست میشه .
همچنین اینکه ممکنه اینترنت جهانی رو قطع کنند.
و یا اصلاً پهنای باند ایران بهتر بشه و مردم به فکر گرفتن سرور وطنی بیفن :دی :-؟
اگر اینترنت جهانی را قطع کنند دیگه هیچ دامنه ای باز نمیشه . میشه به نظرتون همچین چیزی ؟
-
-
April 14th, 2012, 13:46
دوست عزیز اگر اینترنت هم ملی باشه . باز هم هاست باید باشه که سایت ها باشن اگر ملی هم شد . هزینه را پرداخت میکنید سرور را در امارات و بد هم در ایران تحویل میگیرید .
اخه توی ایران دیگه سرور نمیخواد که !
با 4 تا کامپیوتر سخصی میشه هاست داد :دی
اما بیشتر میخواستم ببینم چه بلایی قراره سرمون بیاد ...
اگر اینترنت جهانی را قطع کنند دیگه هیچ دامنه ای باز نمیشه . میشه به نظرتون همچین چیزی ؟
والله اینجا ایرانه ... کار نشد نداره !
( توجه شما رو جلب میکنم به جستجوی کلمه "اینترنت ملی" و مشاهده نتیجه دوم و سوم !! )
اما خب بالاخره واسه کسی که چند ده ملیون داره سرمایه گذاری میکنه ریسک میشه یه خورده ...
-
-
April 14th, 2012, 18:33

نوشته اصلی توسط
milade
اخه توی ایران دیگه سرور نمیخواد که !
با 4 تا کامپیوتر سخصی میشه هاست داد :دی
اما بیشتر میخواستم ببینم چه بلایی قراره سرمون بیاد ...
والله اینجا ایرانه ... کار نشد نداره !
( توجه شما رو جلب میکنم به جستجوی کلمه "اینترنت ملی" و مشاهده نتیجه دوم و سوم !! )
اما خب بالاخره واسه کسی که چند ده ملیون داره سرمایه گذاری میکنه ریسک میشه یه خورده ...
در اين صورت ايميل هاي مردم از بين مبره، اين امكان نداره
-
-
April 14th, 2012, 19:16
در اين صورت ايميل هاي مردم از بين مبره، اين امكان نداره
این روزها دارند مردم از بین میرند ... ایمیل که چیزی نیستش
-
-
April 14th, 2012, 19:24

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
عزیز 50 تومن برای یک صراف مبلغی نیست ! روزانه بالای 300 میلیون تومان حواله می زنن فقط .اگر میشد که نمیومدن دلار با نرخ بالای 1800 بخرن
این چیزی که شما میگید کذب هست ، 100 میلیون هم بزارید بهتون دلار با نرخ دولتی (حتی نزدیک به نرخ دولتی ) نمیدن
اصلا" بانک دلارش کجا بود
سلام
دوست عزیز بهتره اول بپرسید بعد قضاوت کنید .
ایشون مبلغ کمی دلار نیاز دارن و نه 300000 $ . برای مبلغ کم (بین 5 تا 10000) دلار ، میتونید رجوع کنید به بانک پارسیان و 1-2 ویزا کارت تهیه کنید و شارژش کنید به مبلغ هر دلار 1280 و ازش استفاده کنید (اگر استفاده ازش رو بلد باشید چون اگر برای پرداخت اینترنتی بخواید استفاده کنید همه درگاه ها قبولش ندارن و باید از یک روش دیگه استفاده کنید)
موفق باشید
-