می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
با سلام نرم افزارهای آموزشی اسمش هست "چند رسانه های انیاک" ولی این ها فن آوران انیاک هستند که کارشون نرم افزار آموزشی نیست
من هم شماره کارت و رمزم رو توی اون سایت پیدا کردم...
هر دم از این باغ بری می رسد...
3000000000000 تومان
3000000 کارت و رمز
به به
چه بیتابانه می خواهمت، ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری...
سرور مجازی / رم 2 گیگ / 40 تومان ماهانه
لیست سرورهای مجازی XLHost در پرتال کاربران گیت فا
سلام.من همچین iqم کمه! میشه بگید قضیه چیه!؟
تا اونجایی که من فهمیدم قضیه خیلی خیلی افتضاح هست و اصلا در ذهنم نمیگنجه که اطلاعات عابر بانک مردم لو رفته باشه! ( آیا واقعا انرژی هسته ای حق مسلم ماست!؟ - چه ربطی داشت بابا! )
الان باید برم توی سایتی که قیلطر هست و ببینم آیا کارتم لو رفته یا نه؟ یعنی وضع انقدر خرابه؟ من کارتم رو همین دو ماه پیش گرفتم! کلی توش پول دارم ( البته فکر کنم باید بگم داشتم! )
ســامــآن - تولــد رویاهایتان
داداش برو رمزت رو عوض کن همین..هر چی کارت داری فرقی نمیکنه فقط عوضش کن.. اوضاع هم خیلی خرابتر از این حرفهاست...
سلام
بنده متوجه نشدم .الان اطلاعات کارت به صورت مخفی و همانطور که در آن وبلاگ توضیح داده در کجا؟(کدام سایت ) منتشر شده؟؟؟؟؟>>
همچنین برای اثبات این ادعا تمامی کارتهائی که در این وبلاگ اطلاعاتشان نشان داده میشود به صورت محرمانه تنها شماره کارت و رمز کارت به صورت مخفی شده در یک عدد 14 رقمی نشان داده میشود که تنها دارندگان کارتها میتوانند رمز خود را درون این عدد 14 رقمی تشخیص دهند. لذا پخش این اطلاعات خطری برای دارندگان کارتها ایجاد نمیکند. از سوی دیگر این اطلاعات تنها بخشی از کارتهایی را که در سه سال مربوط به سالهای 1387 و 1388 و 1389 استفاده شده اند را شامل میشود و سایر کارتهائی که تا به امروز در پوزهای شرکت انیاک استفاده شده نیز در معرض خطر قرار دارند و وظیفه بانکهای کشور هست که اقدام به ابطال و صدور کارت جدید برای دارندگان تمامی این کارتها نمایند. در این سایت اطلاعات تعداد 3000000 ( سه میلیون ) کارت بانکی به صورت محرمانه پخش خواهد شد.
"در این سایت" = کجاست؟؟
یک منبع قابل اطمینان برای این خبر وجود دارد؟؟ حداقل یک خبرگزاری؟
چه بیتابانه می خواهمت، ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری...
سرور مجازی / رم 2 گیگ / 40 تومان ماهانه
لیست سرورهای مجازی XLHost در پرتال کاربران گیت فا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)