-
April 14th, 2012, 15:42
عضو جدید
Hetzner یا OVH ؟ برای فایل هاستینگ
سلام . من دو تا سرور از دو تا دیتاسنتر که این روزا روی بورس هستن مد نظرمه ، به نظرم شما کدوم یکی بهتره ؟
از سرور به عنوان هاست دانلود برای دو تا سایت میخوام استفاده کنم.پورت کدوم یکی قوی تره ؟ نواقص و خوبی های هر دو تا رو بی زحمت نام ببرید .
ممنونم
هتزنر : آفر جناب موسوی
OVH : آفر جناب پارسیان
Cpu: Corei5 (4 x 2.66 Ghz)
Ram: 8 GB
HDD: 4 *2 TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
یا
Core™i7-2600(3.4ghz) Core™i7-920(2.7ghz
32GB : Ram
2x3 TB SATA : Hard
100Mbps : Port
Unlimited : BW
HETZNER
-
-
April 14th, 2012 15:42
# ADS
-
April 14th, 2012, 15:47
پاسخ : Hetzner یا OVH ؟ برای فایل هاستینگ
با سلام در مورد فایل هاستینگ باید عرض کنم خدمتتون ما سرورهای زیادی دادیم بیشتر از 20 تا فقط برای فایل هاستینگ که تا حالا 1 دونه اخطار هم نداشتن
در مورد مشخصات هم اونی که واسه OVH انتخاب کردین نسبت به هتزنر ضعیف تر هست..البته OVH هم یک سرور هم رده همون hetzner هم داره اگه بخواین..در مجموع هر 2 دیتاسنتر خوب هستن....آقای موسوی هم تایید مشین کارشون خوب هست
-
-
April 14th, 2012, 15:49
عضو جدید
-
-
April 14th, 2012, 16:14
لینک ارتباطی OVH با دیگر کشور های جهان خیلی قوی تر از Hetzner هست
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
-
تعداد تشکر ها از tthost به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2012, 17:07
در هتزنر به معنای همون 10 ترابایت هست!
-
تعداد تشکر ها از Talahost.Com به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2012, 17:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
در هتزنر به معنای همون 10 ترابایت هست!
جایی داریم که bw معنیه واقعی نامحدود بده ؟
من ندیدم
هتزنر دیتاسنتر خوبیه ovh هم همینطور
البته به قول دوستمون ovh لینک ارتباطیش بیشتره
تنها عیبی که (البته برای ایرانی ها عیب حساب میشه) باعث میشه هتزنر از نظر من بالاتر بیاد ابیوز هست که در ovh خیلی حساس هستن
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 14th, 2012, 17:37

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
جایی داریم که bw معنیه واقعی نامحدود بده ؟
نامحدود در مورد پهنای باند می تونه صادق باشه. مثلا 10 مگ نامحدود، 100 مگ نامحدود و ...
-
-
April 14th, 2012, 17:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
نامحدود در مورد پهنای باند می تونه صادق باشه. مثلا 10 مگ نامحدود، 100 مگ نامحدود و ...
اون 100 مگ هم هرچه قدر زورشو بزنه خب چه قدر میخواد بکشه بیرون مگه
منظور شما فضای 100 مگ با پهنای نامحدود بود درسته؟
بازم معنی واقعی نامحدود نمیده به نظر من میشه یه جورایی کلک زدن تو ایران (کلمه نامحدود تو ایران بد جا افتاده)
وقتی میگن 100 مگ نامحدود چون میبینن نمیتونن زیاد بکشن هر چه قدر زور بزنن ، برای همین میگن نامحدود
شما مثلا میتونی سرور با هارد 1 ترا نامحدود بدی ؟ تضمین میکنی؟
منظور من از کلمه واقعی نامحدود اینه
البته قصدم نه تخریب کردن تجربه کاری شما هست نه دوستان دیگه و نه تخریب موضوع این تاپیک اما خب فکر کنم موضوع نامحدود بین دو تا دیتاسنتر باید مشخص بشه دیگه
من خودم شخصا کنجکاوم بدونم کدوم دیتاسنتر بهترین پهنا رو میده الان هتزنر 10 ترا بهترینه به نظر من (میخواستم تاپیک جدا درباره پهنا بزنم اما همینجا برای مقایسه فکر کنم جایگاه خوبیه مخصوصا که طرف های تاپیک آقای موسوی و پارسیان از دو دیتاسنتر هستن و بنده هم وسط نیستم که سوء تفاهم بعدا پیش بیاد)
ویرایش توسط RoobinaServer : April 14th, 2012 در ساعت 17:46
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 14th, 2012, 17:48
-
-
April 14th, 2012, 17:57

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
اون 100 مگ هم هرچه قدر زورشو بزنه خب چه قدر میخواد بکشه بیرون مگه
منظور شما فضای 100 مگ با پهنای نامحدود بود درسته؟
بازم معنی واقعی نامحدود نمیده به نظر من میشه یه جورایی کلک زدن تو ایران (کلمه نامحدود تو ایران بد جا افتاده)
وقتی میگن 100 مگ نامحدود چون میبینن نمیتونن زیاد بکشن هر چه قدر زور بزنن ، برای همین میگن نامحدود
شما مثلا میتونی سرور با هارد 1 ترا نامحدود بدی ؟ تضمین میکنی؟
منظور من از کلمه واقعی نامحدود اینه
البته قصدم نه تخریب کردن تجربه کاری شما هست نه دوستان دیگه و نه تخریب موضوع این تاپیک اما خب فکر کنم موضوع نامحدود بین دو تا دیتاسنتر باید مشخص بشه دیگه
من خودم شخصا کنجکاوم بدونم کدوم دیتاسنتر بهترین پهنا رو میده الان هتزنر 10 ترا بهترینه به نظر من (میخواستم تاپیک جدا درباره پهنا بزنم اما همینجا برای مقایسه فکر کنم جایگاه خوبیه مخصوصا که طرف های تاپیک آقای موسوی و پارسیان از دو دیتاسنتر هستن و بنده هم وسط نیستم که سوء تفاهم بعدا پیش بیاد)
در مورد OVH شما بستگی به سرورهاتون داره مثلا وقتی 150 تا سرور داری به دیتاسنتر میگی مثلا ماهی اینقدر میدم پهنای باند نامحدود بزار یا مثلا اگه 200 تا سرور داشته باشین پورت سرورها میره رو 2gbps ...!!!
-