فکر کنم خودشون این تاپیک را کش دادند وگرنه جناب یارمحمدی دیشب خداحافطی هم کرد اما باز خودتون کاری کردید که مجبور شدند باز جوابتون بدند اما من اشنایی که با اقای یارمحمدی دارم میدونم اصلا اهل کل کل نیستند. !!!
فکر کنم خودشون این تاپیک را کش دادند وگرنه جناب یارمحمدی دیشب خداحافطی هم کرد اما باز خودتون کاری کردید که مجبور شدند باز جوابتون بدند اما من اشنایی که با اقای یارمحمدی دارم میدونم اصلا اهل کل کل نیستند. !!!
درست میفرمایید ....
اما منم سوال دارم ، امیدوارم که طرفین از دستم ناراحت نشه!
نمیدونم چرا چند وقتی نماینده شدن یا ... مد شده !
و همیشه هم شاهد درگیری ها هستیم ....
در ضمن، قصد خرید از این دیتاسنتر رو (50% امکان داره) دارم ...
خوب از نمایندش بگیرم با تخفیف بیشتر ، مسلما" چیز بهتری هست تا خودم برم بگیرم!
در ضمن چیزیکه خیلی مهم هست ، اینه
که Contact Email به نام خودم باید باشه،
آیا همچنین چیزی امکان داره ؟!
من به عنوان یک فرد بی طرف نظر میدم
من شرکت پرشین ویهویز رو میشناسم نزدیک 2 سال
حتی تمام دامنه های شرکت ما اونجا ثبت شده .
به چند دلیل
اول اینکه شرکت ثبت شده هستند و قانونی کار میکنن
دوم اینکه سابقه زیادی دارن تو این زمینه
سوم اینکه پشتیبانی قوی دارن امکان نداره شما تیک بزنید و چند ساعته جواب نگیرید
من تا حالا در زمینه هاست با ایشون کار نکردم ولی چند تا دامنه شرکت رو ایشون ثبت کردن .
در ضمن اگه واقعا کسی تو المان کار میکنه بهتره ادرس و شماره تلفن دفتر کارش رو بزاره من اگه بودم میزاشتم حتی چند تا عکس از محل کارم تو المان و حتی نقشه کامل اونجا رو میزاشتم . یادمه قبلا ها یکی بودش به اسم جعفر وب که تو کرده جنوبی هاست میفروخت . پا شده بودش رفته بود تو یه دیتا سنتر بزرگ فکر کنم اسمش brother بود تو کره جنوبی بعد میگفت این دیتا سنتر برای من هستش
و خیلی مسایل دیگه البته این دوستمون جعفر خودش مقیم کره جنوبی بودش , ...... اینو راست میگفت
این داستان نمایندگی گرفتن هم شده باسه خودش داستانی
هر روز یکی میشه نماینده رسمی و قانونی بعد یکهفته دیگه یکی دیگه میشه نماینده اصلا نمیدونم چه خبر هستش و ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)