کارمزد ها عالیه موفق باشید
کارمزد ها عالیه موفق باشید
درود
نحوه فعالیت درگاه مستقیم به چه صورت است ؟
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
سلام
از بخش پیام ها در کنترل پنل خود درخواست ارتقا حساب خود به تجاری را ارسال کنید .پس ار تایید ماژول مربوط به کاربران تجاری را دانلود و نصب کنید .
پول به حساب کاربری در تک پرداخت اضافه میشه که بعد از درخواست برداشت حداکثر 24 ساعت بعد به حساب شما واریز میگردد .
به زودی برداشتهای سایت برای کاربران تجاری صورت خودکار میشود ونیازی به درخواست نیست و هر روز صبح تراکنش های روز قبل تسویه میگردد .
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
پاسخ داده شد .
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
متوجه منظورتون نشدم ؟
من الان 2روز هست مشخصات رو هم پر کردم و بهتون تیکت هم زدم حتی جوابی هم ندادید. این فعال بودن انی منظور به تایم جهانی نیست نه ؟ مثلا هر روز شما از 89 ساعت تشکیل میشه
در سایت ذکر شده :
برای ارتقای سطح تایید خود به سطح تایید شده، از طریق پنل کاربران وارد بخش مشخصات شده و مشخصات خود را تکمیل کنید.
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
یک نکته هم در مورد سایت :
هم کپی شناسنامه هم کپی کارت ملی رو میخواد,الان خود بانک هم معمولا یکی از اینا رو میگیره,چه لزومی داره هر دو مدرک؟
عزیز اگه به چمله من دقت کرده باشید خودم گفتم من 2 روز پیش مشخصات خودمو کامل کردم![]()
سلام
احتمالا شما مدارک خود را پنجشنبه بعد از ظهر ارسال کردید .
به روز و ساعت کاری شرکت دقت کنید .
در روزهای تعطیل تنها پشتیبانی فعال میباشد .
ساعت كاري شركت : شنبه تا چهارشنبه 8:30 تا 16:30 ، پنجشنبه 8:30 تا 13
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
درگاه بانک ملت بر روی تک پرداخت فعال شد .
پذیرندگان درگاه مستفیم از ملت و پاسارگاد میتوانند استفاده کنند .
بر روی درگاه واسط نیز فعال شد .
سلام
چگونه میشه از کد آسان پرداخت استفاده کرد ؟!؟!؟
من کد رو توی یک صفحه اچ تی ام ال گذاشتم وقتی روی آیکون تک پرداخت کلیک میکنی میره به یه صفحه " https://takpardakht.com/simple_pay.php " توی تک پرداخت که فقط این ارور رو میده " http://up.youhosting.ir/images/iKYkG.png " !!!
من الان باید چکار کنم ؟
خیلی ممنون
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)