صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: نیاز به کمک در توابع

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    15 پست

53 نیاز به کمک در توابع

سلام به اساتی عزیز و بزرگوار

از اساتید عزیز خواهش مند کمک هستم

از شما تقاضا دارم که توابع های مورد نیاز به سرور لینوکس دایرک ادمین رو بدین تا من استفاده کمکو به هر توابعی که دست میزنم و می بندم از ی سیسیتم مدیریت محتوا دچار اختلال می کنه واسه همیم اومدم از شما کمک کنم که توابع های واجب رو فقط بگین که ببندم.
    ممنوم
    امروز دیروز فردا هست!!

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    15 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به کمک در توابع

30 سال بعد...
    امروز دیروز فردا هست!!

عضو انجمن Domain آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    303 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hadi812 نمایش پست ها
    از شما تقاضا دارم که توابع های مورد نیاز به سرور لینوکس دایرک ادمین رو بدین تا من استفاده کمکو به هر توابعی که دست میزنم و می بندم از ی سیسیتم مدیریت محتوا دچار اختلال می کنه واسه همیم اومدم از شما کمک کنم که توابع های واجب رو فقط بگین که ببندم.
    ممنوم
    توابع چی؟ php؟
    ^_^

▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    15 پست

disable_functions
    امروز دیروز فردا هست!!

عضو انجمن Domain آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    303 پست

چرا Safe Mode رو On نمی کنید؟
    ^_^

▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    32 پست

disable function ها در صورتی که برای یه سرور که قرار هست هاست share بده به جابی نمیرسه.البته یه سری از function ها که حتما باید بسته بشن.خیلی از پورتال ها چرت تشریف دارن و از توابع خطرناک استفاده میکنن که وقتی شما هاست share میدین به مشتری مجبورین اجازه بدین نصب کنه.که البته ابن کار رو میشه به این صورت که هر کسی بتونه تو هاستش با php.ini توایع رو باز یا بسته کنه انجام بده که بازم security holes ممکنه ایجاد کنه.در کل پرم بندی ها و دسترسی ها باید به شکل درستی تعریف بشن.و یه سری کارهای دیگه که اینجا مجال بحث نیست.
    safemode هم که قربونش برم راحت دور زده میشه.panel ها (cpanel, direct admin ,....) اینا هم باید امن بشن.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    15 پست

ممنونم از راهنماییت عزیزم. میشه توابع های مشهور رو که میگین باید بسته شن را بگین تا منم از اونا استفاده کنم؟
    امروز دیروز فردا هست!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    32 پست

مثلا این چند تا : system, exec, shell_exec, proc_open, passthru
    نصف شبی مخم نمیکشه.توابع بیشتری رو میشه بست.ولی 100 تا function هم disable کنی بازم bypass میشن.فقط واسه هکرهای تازه وارد ممکنه disable ها جلوی کارش رو بگیرن.بازم میگم پرم بندی ها باید درست انجام بشن.باید آشنایی داشته باشی تا بتونی درستش کنی.

عضو انجمن sshiran آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    144
    تشکر شده در
    109 پست

البته ما که چیزی بلد نیستیم اما فعال کردن safe mode جز مشکل چیزی نداره چون باعث میشه یک سری از امکانات php محدود بشه مثال میزنم خود vb بعضی وقت ها با safe mode فعال مشکل داره ( اگه به vb نگین چرت هست )

حالا من یک لیست تقریبا کامل از function ها میزارم اما همه اینها رو غیر فعال نکنید بسته به نیازتون .
    اگر هم اطلاعی نداریم تو خود سایت php بزنید توضیحات رو میاره.
    ini_restore, proc_close, proc_open, popen, disk_free_space, diskfreespace, posix_getpwuid, escapeshellarg, escapeshellcmd,leak, tmpfile, exec, system, shell_exec, passthru, pclose, ini_restore,chown, chgrp, link, symlink, dl, virtual, pclose, show_source, passthru, posix_getgrgid, parse_ini_file, openlog, proc_terminate,ini_alter, pcose, proc_get_status, proc_nice, highlight_file, disk_total_space, posix_getcwd, posix_uname, ini_get_all, syslog ,readlink, apache_child_terminate, posix_kill, posix_mkfifo, posix_setpgid, posix_setsid, posix_setuid, pcntl_exec, php_uname, gethostbyname, listen, ignore_user_abord, putenv, getmyuid, getmypid, posix_getpgrp, six_getpgid, posix_getpwnam, posix_getsid, posix_getuid, posix_getppid, posix_getpid, posix_setegid, posix_seteuid, posix_getgroups, posix_getlogin, posix_getrlimit, posix_getgrnam, posix_times, posix_ttyname, posix_isatty, source, fpaththru, posix_ctermid, posix_getegid, posix_geteuid, posix_getgid,getrusage, get_current_user,mb_send_mail, pcntl_alarm, pcntl_fork, pcntl_getpriority, pcntl_setpriority, pcntl_signal, pcntl_wait, pcntl_waitpid, pcntl_wexitstatus, pcntl_wifexited, pcntl_wifsignaled, pcntl_wifstopped, pcntl_wstopsig, pcntl_wtermsig, posix_access, posix_get_last_error, posix_getegid, posix_strerror, posix_getpgid, posix_mknod, posix_setgid, posix_setpgid, posix_setsid, ini_restore, phpinfo , posix_getpwuid ,posix_geteuid
    ,socket_accept,socket_bind,socket_clear_error,sock et_close,socket_connect,socket_create_listen,socke t_create_pair,socket_create,socket_get_option,sock et_getpeername,socket_getsockname,socket_last_erro r,socket_listen,socket_read,socket_recv,socket_rec vfrom,socket_select,socket_send,socket_sendto,sock et_set_block,socket_set_nonblock,socket_set_option ,socket_shutdown,socket_strerror,socket_write,stre am_socket_client,stream_socket_server,fsockopen,pf sockopen,stream_set_timeout,set_time_limit,dlopen, proc_get_stats,sh2_exec,mkfifo,dbmopen,dbase_open,
    filepro,filepro_rowcount,
    تلگرام : @ramiz_jv

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    32 پست

سلام.عزیز vb سازگازترین پرتالی هست که تا حالا دیدم.با safemod هم هیچ جا ندیدم به مشکل بربخوره (من ندیدم ولی ممکنه شما تجربت بیشتر باشه دیده باشی).رو هاستی که share نباشه و vb روش نصب باشه با 15 20 تا function کاری میکنم هیچ شلی ران نشه.ولی باز هم میشه از راه های دیگه زد.
    دوست عزیز این همه function رو روی یه هاست share نمیشه بست.گذشته از این همه ی اینا واقعا توابع خطرناک هستند ؟ مشکل هاستینگ های ایران با 4 تا function بستن حل نمیشه.مشکل از جاهای دیگس.یا علی!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)