-
November 3rd, 2009, 11:40
عضو انجمن
مشکل با MySQL UTF8
چه طور می تونم collation یک table رو در MySQL به UTF-8 تبدیل کنم؟ توی اینترنت سرچ کردم نوشته بودن که باید تک تک فیلدهاشو UTF-8 بکنم، من هم این کار رو کردم ولی هنوز خود table رو وقتی نگاه می کنی با اینکه همه ی فیلدهاش UTF8 هست، ولی خودش UTF 8 نیست. در ضمن توی اون فیلدهایی هم که UTF8 شده اند، متن فارسی نمی ره. چه کنم؟
-
-
November 3rd, 2009 11:40
# ADS
-
November 3rd, 2009, 12:21
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با MySQL UTF8

نوشته اصلی توسط
bijans
چه طور می تونم collation یک table رو در MySQL به UTF-8 تبدیل کنم؟ توی اینترنت سرچ کردم نوشته بودن که باید تک تک فیلدهاشو UTF-8 بکنم، من هم این کار رو کردم ولی هنوز خود table رو وقتی نگاه می کنی با اینکه همه ی فیلدهاش UTF8 هست، ولی خودش UTF 8 نیست. در ضمن توی اون فیلدهایی هم که UTF8 شده اند، متن فارسی نمی ره. چه کنم؟
تا جایی که میتونی دست به دیتابیس نزن
از چه سیستمی استفاده میکنی ؟
اکثر سیستم ها امکان تبدیل دیتابیس به utf-8 رو دارند و خودشون این کار رو انجام میدند و نیاز نیست شما دستی تبدیل کنی !
چک کن اگه سیستم داشته باشه بهتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سیستم هم منظورم سیستم مدیریتی محتوی یا تالار ( nuke/smf/mybb/wordpress/joomla یا .. )
-
تعداد تشکر ها از Roka به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2009, 12:33
-
-
November 3rd, 2009, 12:41
عضو انجمن
ببین مشکل اینجاست که شما توی دیتابیس هم دست کاری کنی = بالا نیومدن سایت و ارور انکودینگ میده
توی پنل مدیریت > ابزار ها > بررسی سراسری
بزن بیبن چی میگه ؟
-
-
November 3rd, 2009, 13:04
عضو انجمن
خوب من تو این قسمت چیز خاصی نمی بینم. اصلاً اسم tableهای مورد نظر من هم اینجا نیست.
-
-
November 3rd, 2009, 13:07
عضو انجمن
-
-
November 3rd, 2009, 13:24
عضو انجمن
RSTickets برای سیستم پشتیبانی.
-