تو سایتهای گوشی معروفترینش Gooshi Shop - فروشگاه الکترونیکی موبایل هست. جدیدترین مدلها با کارشناسی و سه مدل گارانتی.فکر کنم کالمترین آرشیو موبایلها رو تو ایران داشته باشه..
تو سایتهای گوشی معروفترینش Gooshi Shop - فروشگاه الکترونیکی موبایل هست. جدیدترین مدلها با کارشناسی و سه مدل گارانتی.فکر کنم کالمترین آرشیو موبایلها رو تو ایران داشته باشه..
البته بهترین نوع خرید موبایل از مغازه هست چون دیروز رته بودم علائدین گوشی اچ دی اچتی سی و قیمت گرفتم توی چند تا مغازه تقریبا 100 هزار تومان تفاوت قیمت داشتن بین 10 تا مغازه ای که رفتم.
گارنتی هم 5 تومن بدین برگه گارنتی بخرین هر گارنتی که خواستین
ببخشید میتونم بپرسم شما تو این سایت چه سمتی دارید ؟
من چندبار تماس گرفتم اشغال بود شماره و بعدش هم کلاس بودم و فکر کنم بعد از وقت کاری بود . چون تا جایی که یادم هست گفتن تا ساعت 7 هستیم
اگر شما مسئولیتی دارید اوونجا میتونید راحت پیگیری کنید
اگر من جای مدیریت اوون مجموعه بدم اولین کار این بود که از پشتیبانی میپرسیدم چرا جواب نمیدن !!! چون همین باعث میشه سایت شما زیر سوال بره که رفته
دوست من ما تیم طراحی ، بازاریابی و پشتیبانی سایت هستیم و با بخش فروش ارتباطی نداریم با شماره هایی که خدمتتون دادم حتما تماس بگیرید همکاران ما از ساعت 9 تا 6 عصر حضور دارند و حتما جوابگو خواهند بود.
موفق باشید
دیروز واسه یکی از دوستام دوباره خرید کردم الان سفارش با هدیه به دستش رسیدممنونم
سلام،دوستان حتما قبل از خرید گوشی،سایت رو ببینید،محصولات جدید با قیمت های بسیار خوب اضافه شد.موفق باشید
این شماره پشتیبانی مال شهر رشت هست؟
تو سایتتون آدرس ندیدم؟
یکی از شماره های پشتیبانی مربوط به تهران و دیگری متعلق به دفتر رشت فروشگاه پلازا می باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)