نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: افر فوقعلاده از سرور گیگا. هزینه ماه اول با تخفیف.

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    225
    تشکر تشکر شده 
    973
    تشکر شده در
    675 پست

پیش فرض پاسخ : افر فوقعلاده از سرور گیگا. هزینه ماه اول با تخفیف.

نقل قول نوشته اصلی توسط bestserver.ir نمایش پست ها
    من هم خوشحال میشم كه شفاف سازی کنید، و ادعای خودتون رو ثبت کنید، و بگید كه اگر كه بهترین moshtarishoon هستید، نمیتوانید اینفو من را از گیگا بگیرید؟ یعنی به شما این همه بی اعتماد هستن كه نمیگن من کی هاستم و کجا هاستم ؟؟؟؟ و اینکه خودتون دیدید كه هامین دوستتون گفت شما نماینده رسمی هستین كه بده اینکه من گفتم گیگا نماینده نمیده، شما گفتی من نگفتم و منظورم این بود. از این هم بگذاریم وقتی كه سال کردی، جواب رو گرفتی، و اینکه از من پرسیدین چه قد برق مصرف میشه، گفتم به شما، بعد میگی اینجوری نیست خوب میل گیگا رو نشون بدید كه بگن سرور آی ۷ چند وات مصرف میکنه.

در ضمن، بنده از اول قصد شما و آقای نوین سرور را میدونستم. ولی کلان عدم وقتی كه حرفی میزنه باید پاش وایسه. درسته ؟؟؟ پس درخواستی كه از شما کردم رو انجام بده، تا بقیه هم بدونن شما کی هستی، و اینکه الکی گفتی فلان وات مصرف میکنه، جوابش رو بده.

من همون طور كه گفتم ۲ سال دارم با گیگا کار میکنم، و اینکه کسانی كه با ما کار کردن ، و سرورهای مارا دیدن، میدونن كه ما همیشه طرفدار مشتری هستیم. و نه چیز دیگر.

و اینهم در این افر ما مشخص هست. تخفیف هایی و تحصیلات كه ما ارایه میدیم رو شما نمیتوانید ارایه بدید. چرا میخوای بقیه رو خراب کنی؟

از اول هم كه گفت بودم، نباید بحث رو شروع میکردی، و حالا كه شروع کردی، تا آخرش وایسا. و دلیل هاتون رو بیارید . همه اینجا میدونن كه من چکاره هستم و کجا هستم، و server هامان چه گونه هست
    دیر تشریف میارید !
    اقای محمدی رفتند خوابیدند اما من قول می دهم بیشتر 5 تا سرور ندارید همه هم اجاره ای است !
    در هر حال کاری نداریم اما خوب جناب محمدی شفاف سازی کرد و شما هیچ مدرکی را ارائه نکردی که بدرد دوستان بخوره ! در حالت کلی کار شما دارای ابهاماتی که روشن نشد اما با همین صحبت هایی که شد یک چیزهایی معلوم گردید !

همیشه یک نماینده خوب اثبات می کنه که چگونه خرید می کنه با چه کسانی کار می کنه ! این گونه که شما صحبت کردی هر کس یک سوتی ازت گرفت ! بعدم شما می روی دنبال سوتی اونها !!!!!!
    اقا جناب محمدی یک صحبتی کرد شما باید اثبات کنی حرف ایشون اشتباه است نه مثلا پاسخ بدهید شما چه نماینده ای هستی که نمی توانی اطلاعات من را از گیگا بگیری ...

من که خودم اصلا تا حالا مستقیم با گیگا کار نکردم اما بر اساس صحیت هایی که شد حرف شما بدون دلیل مدرک بود و هیچ و پوچ !

2. تعداد تشکر ها از NovinServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)