من هم خوشحال میشم كه شفاف سازی کنید، و ادعای خودتون رو ثبت کنید، و بگید كه اگر كه بهترین moshtarishoon هستید، نمیتوانید اینفو من را از گیگا بگیرید؟ یعنی به شما این همه بی اعتماد هستن كه نمیگن من کی هاستم و کجا هاستم ؟؟؟؟ و اینکه خودتون دیدید كه هامین دوستتون گفت شما نماینده رسمی هستین

كه بده اینکه من گفتم گیگا نماینده نمیده، شما گفتی من نگفتم و منظورم این بود. از این هم بگذاریم وقتی كه سال کردی، جواب رو گرفتی، و اینکه از من پرسیدین چه قد برق مصرف میشه، گفتم به شما، بعد میگی اینجوری نیست

خوب میل گیگا رو نشون بدید كه بگن سرور آی ۷ چند وات مصرف میکنه.
در ضمن، بنده از اول قصد شما و آقای نوین سرور را میدونستم. ولی کلان عدم وقتی كه حرفی میزنه باید پاش وایسه. درسته ؟؟؟ پس درخواستی كه از شما کردم رو انجام بده، تا بقیه هم بدونن شما کی هستی، و اینکه الکی گفتی فلان وات مصرف میکنه، جوابش رو بده.
من همون طور كه گفتم ۲ سال دارم با گیگا کار میکنم، و اینکه کسانی كه با ما کار کردن ، و سرورهای مارا دیدن، میدونن كه ما همیشه طرفدار مشتری هستیم. و نه چیز دیگر.
و اینهم در این افر ما مشخص هست. تخفیف هایی و تحصیلات كه ما ارایه میدیم رو شما نمیتوانید ارایه بدید. چرا میخوای بقیه رو خراب کنی؟
از اول هم كه گفت بودم، نباید بحث رو شروع میکردی، و حالا كه شروع کردی، تا آخرش وایسا. و دلیل هاتون رو بیارید . همه اینجا میدونن كه من چکاره هستم و کجا هستم، و server هامان چه گونه هست