سلام خدمت دوستان عزیز
من دو تا مشکل دارم.خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
یک سرور مجازی دیروز خریدم.داخل اینترنت اکسپلورر که سایت گوگل رو تایپ میکنم.ویک چیزی سرچ میکنم.گوگل پیغام زیر رو میده و سرچ انجام نمیشه:
We're sorry...
but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.
بعد من یک بار سرور رو از کنترل پنل ری اینستال کردم. که الان مشکل دوم من اینه که اصلا اینترنت روی سرور مجازیم ندارم.یعنی اون دو تا کامپیوتر کوچک اون پایین کنار ساعت هست و هر دو تا پر رنگه ولی توی اینترنت اکسپلورر نمیتونم سایتی رو بیارم.دوستان لطفا کمک کنند.
درود
چک کنید ببینید فایلی میتوانید دانلود کنید یا با مرورگر دیگر میتوانید صفحه ای مشاهد کنید!
اگر مشاهده نشد یکبار ویندوز را از داخل خود وی پی اس ریست کنید!
از هر دو دوست عزیز و محترم تشکر میکنم که جواب دادند.بعد از چند بار ریستارت از طریق خود سرور و پنل مشکل حل شد.ولی متاسفانه مشکل اول پا برجاست.زمانی که در گوگل سرچ میکنم.خیلی برام عجیبه پیغام زیر را میده و امکان سرچ رو میگیره.دوستان تجربه از این مشکل دارند یا راه حلی به نظرشون میرسه؟
We're sorry...
but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now