صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: راهنمایی در انتخاب سرور مجازی مناسب

عضو جدید taksami4 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    50
    تشکر شده در
    43 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در انتخاب سرور مجازی مناسب

نقل قول نوشته اصلی توسط taksami4 نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    ببخشید من هم یه سایت آپلود سنتر دارم که ابتدا روی هاست اشتراکی بود.با پیشرفت سایت دیگه مجبور شدیم به سرور مجازی انتقالش بدیم ( لینوکس )
    اما متأسفانه من هیچی از سرور مجازی نمیدونم و کلا مدیریتش رو بلد نیستم.حتی نمیدونم چه مشخصاتی رو برای سرور درنظر بگیرم.
    شما چی پیشنهاد می کنید؟ مقدار رم و هارد و پهنای باند چه مقدار باید باشه؟
    یه سوال دیگه هم هست...آپلود سنتر ها از سایتشون بک آپ تهیه میکنن؟یا فقط از دیتابیسشون؟چون نمیشه که بک آپ رو در کنار فایل های ملت نگه داشت که!
    ضمنا بیش از یک سال فعالیت داره و بازدیدش حدود 400-500 در روز هست.
    ممنون
    این رو هم یادم رفت اضافه کنم که قابلیت پخش ویدئو و صوت رو هم داره! به هر حال پخش این ها خودش کمی فشار میاره به منابع.
    احساس میکنم پست هام نامرئی هستن! این جا که کلی هاستینگ و کاربرای با تجربه هست.و سوال من هم در این انجمن جنبه عمومی داره واسه مخاطب هاش! پس چرا هیشکی جواب نمیده!؟
    ســامــآن - تولــد رویاهایتان

2. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    50
    تشکر شده در
    43 پست

اصلا نظرتون چیه که روی هاست اشتراکی ادامه بدیم فعالیت رو؟
    اصلا میشه همچین کاری کرد؟ با همون محدودیت 8 مگ که داره.البته امنیتش کم میشه
    ولی خب کلا نظر بدید...ممنون

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

سلام،
    الان چه مقدار فایل رو میزبانی میکنه آپلود سنترتون؟ مصرف ماهانه پهنای باند؟مشخصات vps که الان تهیه کردید چیه؟ هزینه ای که میکنید چه مقداره؟ اینا همه برای تهیه سرویس مُهم هستش
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

5. تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    44 پست

اصلا نظرتون چیه که روی هاست اشتراکی ادامه بدیم فعالیت رو؟
    اصلا میشه همچین کاری کرد؟ با همون محدودیت 8 مگ که داره.البته امنیتش کم میشه
    ولی خب کلا نظر بدید...ممنون
    سلام اگر مصرف منابع شما زیاده و مدیر سرور به شما اعتراض زیاد میکنه خوب وقتش رسیده که از هاست اشتراکی خارج شوید.
    حالا اینکه شما اطلاعات فنی زیادی ندارید مشکلی نیست، می توانید با مدیر سرور اصلی برای مدیریت وی پی اس و نظارت بر آن به توافق برسید و زیاد نباید نگران این مسئله بود.
    اما برای مشخصات سرور مجازی مورد نیاز شما، همان طور که دوستمون گفت باید اطلاعات کاملی از سایت خودتون از جمله میزان بازیدید، میزان متوسط آنلاین، مصرف پهنای باند امکانات سایت ، نمودار رشد سایت و ... ارائه بدین تا بشه گفت چه سروری مناسب شما خواهد بود

7. تعداد تشکر ها از kitiran به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

عزیز دقیقا مشخص کنید پهنای باند و چند گیگ فایل الان دارید ؟

سرور کنونیتون که الان هستید مشخصات و قیمتش رو بگید که دوستان هم بتونن بهتر کمک کنن هم آفر خودشون رو بهتر بگن به شما

و مشکلاتی که با سرور کنونی هم دارید بگید بهتره
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

9. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو جدید m_hdi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    56 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط afsharsystem نمایش پست ها
    از من میشنوی مهم و مهمترین مورد فقط شخصی هست که ازش میخری و پشتیبانی اون شخص وگرنه بقیه رو میشه یه جوری حل کرد
    همین گفته های دوست عزیز چون وقتی یک وبسایت روی vps راه اندازی میکنی باید تیکت که زدی بلافاصله به جواب برسی وگر نه کاربران شما پشت در میمونند تو سرما

11. تعداد تشکر ها از m_hdi به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    50
    تشکر شده در
    43 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Am!r نمایش پست ها
    سلام،
    الان چه مقدار فایل رو میزبانی میکنه آپلود سنترتون؟ مصرف ماهانه پهنای باند؟مشخصات vps که الان تهیه کردید چیه؟ هزینه ای که میکنید چه مقداره؟ اینا همه برای تهیه سرویس مُهم هستش
    سلام. در حال حاضر چیزی حدود 8.5 گیگ فایل ( 37% حجم هارد وی پی اس فعلی ) رو میزبانی می کنیم. مصرف پهنای باند رو نمی دونم چطور بدست بیارم.یه نمودار در قسمت کاربری هاستینگ وجود داره که در سی روز گذشته پهنای باند رو تقریبا 70 گیگ یا کمتر نمایش میده ولی دقیقا نمیدونم چطور باید بدستش بیارم ( کنترل پنل سایت دایرکت ادمین هست)
    الان وی پی اس ما در امریکا با رم 256 و هارد 25 گیگ و پهنای باند 500 گیگ با پرداخت ماهانه 18 تومن هست.(البته هزینه لایسنسس هم اضافه کنیم میشه 28 تومن)
    نقل قول نوشته اصلی توسط kitiran نمایش پست ها
    سلام اگر مصرف منابع شما زیاده و مدیر سرور به شما اعتراض زیاد میکنه خوب وقتش رسیده که از هاست اشتراکی خارج شوید.
    حالا اینکه شما اطلاعات فنی زیادی ندارید مشکلی نیست، می توانید با مدیر سرور اصلی برای مدیریت وی پی اس و نظارت بر آن به توافق برسید و زیاد نباید نگران این مسئله بود.
    اما برای مشخصات سرور مجازی مورد نیاز شما، همان طور که دوستمون گفت باید اطلاعات کاملی از سایت خودتون از جمله میزان بازیدید، میزان متوسط آنلاین، مصرف پهنای باند امکانات سایت ، نمودار رشد سایت و ... ارائه بدین تا بشه گفت چه سروری مناسب شما خواهد بود
    جسارتا ما روی هاست اشتراکی بودیم و مدیر سرور هیچ اعتراضی نمی کرد.به خاطر این که دسترسی بیشتری به منابع داشته باشیم ( مقدار آپلود در اکثر سرور های اشتراکی 8 مگ هست که ما اون رو میخواستیم افزایش بدیم) بعد از مدتی به سرور مجازی روی آوردیم. در مورد مدیریت سرور هم هزینه های زیادی میگیرن معمولا.رشد سایت هم در اواخر سال 90 خوب بود.رتبه الکسا به 700.000 رسید اما الان افزایش رتبه داشتیم ولی نسبت به هفته گزشته مجددا داریم رتبه کم می کنیم.
    میزان بازدید بعضا خیلی متفاوت هست.یه روز لینکی از سایت در سایت معروفی قرار داده میشه ( مثلا بالا ترین ) خب در نهایت بازدید از 2000 تا هم رد میشه. اما به صورت میانگین بازدید 400 هست در روز.قرار هست به زودی تبلیغات ارائه بدیم که مسلما در بازدید تغییر ایجاد خواهد شد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    عزیز دقیقا مشخص کنید پهنای باند و چند گیگ فایل الان دارید ؟

سرور کنونیتون که الان هستید مشخصات و قیمتش رو بگید که دوستان هم بتونن بهتر کمک کنن هم آفر خودشون رو بهتر بگن به شما

و مشکلاتی که با سرور کنونی هم دارید بگید بهتره
    در بالا ذکر شد...
    با سرور مشکل آنچنانی نداریم. من تنها نگران Down شدن سایت به خاطر منابع کم و دوم امنیتش هستم. در مورد امنیت با گروه آشیانه یه مذاکره کوچیکی داشتیم که با توجه به قیمت ارائه سرویسشون میشد هدر یه سایت معروف ایرانی رو برای یک ماه تبلیغ اجاره کرد! برای همین به کانفیگ سرور با مبلغ 55 تومن بسنده کردیم.( که البته خودم احساس میکنم زیاده )
    نقل قول نوشته اصلی توسط m_hdi نمایش پست ها
    همین گفته های دوست عزیز چون وقتی یک وبسایت روی vps راه اندازی میکنی باید تیکت که زدی بلافاصله به جواب برسی وگر نه کاربران شما پشت در میمونند تو سرما
    خوشبختانه در زمینه پاسخ گوی بسیار عالی هستن. یه مقدار نا مفهوم و تو دار صحبت میکنن ( به قولی خیلی خیلی رسمی ) اما کلا تیکتینگشون خوبه!

امکانات سایت در حال حاضر چیز خاصی نیست. امکان آپلود - و همینطور امکان ریموت آپلود ( دانلود از سرور ). اما قرار هست که امکانات دیگری اضافه کنیم. قسمت تبادل لینک ( که به نظرم خیلی ها آشنایی دارن.یه اسکریپت ساده هست) - یه بخش کوچیک نمودار پیشرفت عملیات آپلود هست که به صورت گرافیکی میزان پیشرفت آپلود رو نشون میده. و مهم ترینشون پخش ویدئو و صوت برای فایل های ویدئویی و صوتی هست که قراره اضافه بشه.
    حالا در آینده هم قرار هست امکانات بیشتری اضافه بشه که فاصله زیادی داریم تا اون موقع.
    خلاصه الان دارم تحقیق میکنم که چه میزان منابع سرور مناسب هست. و آیا امکان این وجود داره که روی هاست اشتراکی کار کنیم ( به دلیل کم بودن هزینه و دردسرش عرض می کنم)
    و سوال دیگه این که آپلود سنتر ها بک آپ از فایل ها تهیه میکنن یا نه؟و کجا نگه داری میکنن.آخه به نظرم خیلی حجم زیادی میشه.ترابایتی باید بک آپ بگیرن.
    ممنون
    ویرایش توسط taksami4 : April 11th, 2012 در ساعت 10:52

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

سلام. در حال حاضر چیزی حدود 8.5 گیگ فایل ( 37% حجم هارد وی پی اس فعلی ) رو میزبانی می کنیم. مصرف پهنای باند رو نمی دونم چطور بدست بیارم.یه نمودار در قسمت کاربری هاستینگ وجود داره که در سی روز گذشته پهنای باند رو تقریبا 70 گیگ یا کمتر نمایش میده ولی دقیقا نمیدونم چطور باید بدستش بیارم ( کنترل پنل سایت دایرکت ادمین هست)
    الان وی پی اس ما در امریکا با رم 256 و هارد 20 گیگ و پهنای باند 500 گیگ با پرداخت ماهانه 18 تومن هست.(البته هزینه لایسنسس هم اضافه کنیم میشه 28 تومن)
    الان مُشکلت چیه؟ با مدیریت و منیج وی پی اس مشکل داری؟
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    50
    تشکر شده در
    43 پست

مشکلی ندارم. میخواستم نظر دوستان رو راجع به چند چیز بدونم.
    اول مشخصات سرور هست. که آیا به نظرتون خوبه؟ کمه یا زیاده؟ چه قدر باشه خوبه؟
    دوم اینکه امکانش هست که سایت رو به هاست اشتراکی انتقال بدیم؟و کلا نظرشون راجع به این کار چی هست.مزایا و معایب این کار.
    سوم این که آپلود سنتر ها پشتیبانی از سرورشون میگیرن؟ اگه میگیرن کجا نگه داری میکنن.چون آپلود سنتر های معروف حجم های خیلی بالایی رو میزبانی میکنن.که تهیه پشتیبان ازشون خیلی وقت گیر و پر حجم هست.

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.gpr نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز

مشکلی دارم در انتخاب یک سرور مجازی مناسب که ممنون میشم اساتید و دوستان راهنمایی بفرمایند.

من طراح وب هستم . در حال حاضر مدتی هست روی یکی از وب سایتهای خودم کار میکنم و از اونجایی که روند کاری این وب سایت رو میدونم این موضوع مشخصه که این وب سایت بیشتر cpu رو درگیر میکنه و بار پردازشی میشه گفت بالایی داره .

میخواستم یک مدت از هاست اشتراکی استفاده کنم ولی گفتم از همین اول یک vps بگیرم و خیال خودم رو راحت کنم تا یک موقعی سایت دچار مشکل نشه !!

دوستان مواردی که برای من در انتخال یک vps میتونه مهم باشه این موارد هست :
    - بار پردازشی سایت بالا هست و در صورت بالا رفتن ترافیک سایت این موضوع خیلی ملموس تر میشه . و بیشتر این موضوع هم مربوط به query های دیتابیس هست .
    - امنیت در اون VPS برام مهم هست . یعنی نمی خوام خود نرم افزار VPS از لحاظ امنیتی شرایط خوبی نداشته باشه .
    - من یک سرویس گیرنده هستم و نمی خوام از VPS برای فروش هاست و غیره استفاده کنم و تنها قرار هست یک سایت روی این VPS اجرا بشه .
    - پیگیر xen و open vz شدم ولی نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم چون هیچ تجربه ای با VPS ندارم .

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید و در صورت امکان تجربیات و پیشنهاد هاتون رو بفرمایید.

با تشکر
    پیغام خصوصی شد.
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)