با سلام
من همیشه در تعجب بودم که این سایت نارین موزیک چجوری ***** نمیشه ولی مثل اینکه این سایتم مورد لطف بی دریقه مسئولین فی-لترینگ قرار گرفت
واقعا" متاسفم که فی-لتر شدید امیدوارم که بلایی که سر ما اوردن خدایی نکرده سر شما نیارن بنده یه سایت داشتم به دلیل گذاشتن عکس یه پری دریایی توسط یکی از کاربران به جای اواتورش 21 روز هی مارو از این ور به اون ور کردن بلخره که اومد بالا دیگه کاربری نموند واسمون
ولی جالبه سایت هایی مثل وی بی ایران . پی سی ورد اینا در ارز 2-3 روز حتی کمتر هم از فی-لترینگ در میان
کاش مام میدونستیم چجوری میشه این کارو کرد
اول که هومن عزیز دهنت سرویس آدرس سایت رو لو دادی !ما سعی میکنیم مخفی بمونیم شما لو میدین :دی
-------------------------------------------------------------------------------------------
babelirani
زنگ زدم گفتن باید با رضایت صاحب اثر باشه آخه اگر نیست من مرض دارم سایت موزیک مجاز بزنم ؟ خدایی!
و این که دارم مرگ سایتم رو یه جورایی اعلام میکنم .
به زودی سایت هم از ***** در میاد و از اون به بعد بیشتر در مورد اخبار موسیقی فعالیت خواهد کرد .
اگه نخوان کار راه بندازن هیچ کاری نمیشه کرد ، فکر کنم به رقصیدن ادامه بدی بهتر باشه![]()
شما به filter@dci.ir ایمیل بده و بگو من از شما شاکی هستم، لطفا با من تماس بگیرید
دقیقا مدیر اونجا با شما تماس میگیره، شخصا باهاش صحبت میکنی، هرچیم میگی میگه چشم
امیدوارم موفق باشید
ارادت
اون اوایل یکبار من فیلی شدم اونم سر یک قضیه ی بیخود !!
یعنی فروختن من رو !! آذر ماه 88 بود
پوستم رو کندن تو ارشاد استان اینقدر رفتم و اومدم که !!
الان پشیمونم چرا رفتم اطلاعات دادم به اینا برای یک سایت![]()
بهترین و راحت ترین راه کار سایتهای مشابه
خرید دامنه هر موقع ***** شد یه یک و دو سه اضافه کن![]()
کمی که فکر میکنم میبنم حق با دوستمون هست که سایت موزیک مجاز هم غیر مجاز هست .
کلاً کی مثل من اینجوری گیر کرده توی چاه ! بعد از این همه خرج آخرش این شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)