-
April 7th, 2012, 13:11
نیاز به سرور از مای لوک المان
سلام
نیاز به سرور از مای لوک المان
cpu: xeon E3-1240
Ram: 16 GB
hdd: 2 TB
port: 1 GB
bw: 8 TB
IP: 64
لطفا افرهای خود را بدبد با تعداد ایپی مورد نظر.
بودجه من 250 هزار تومان ماهانه میباشد
پیشاپیش ممنون
-
تعداد تشکر ها از mr-masoud به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012 13:11
# ADS
-
April 7th, 2012, 14:10
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به سرور از مای لوک المان
-
تعداد تشکر ها از cartman10mpi به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 16:52
-
-
April 7th, 2012, 17:04
یک سوال :
چرا از هتزنر نمی گیرید و از مای لوک می گیرید ؟
هتزنر ارزانتره ، بالای 60000 تا سرور داره ، حداقل 100 شرکت ایرانی از اون استفاده می کنن ، هارد خیلی بزرگی می ده ، با ایرانیا مشکل نداره ، به اسکریپت نال شده گیر نمی ده و...
-
تعداد تشکر ها از persiantools به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 17:13

نوشته اصلی توسط
persiantools
یک سوال :
هتزنر ارزانتره ، بالای 60000 تا سرور داره ، حداقل 100 شرکت ایرانی از اون استفاده می کنن ، هارد خیلی بزرگی می ده ، با ایرانیا مشکل نداره ، به اسکریپت نال شده گیر نمی ده و...
هتزنر سرور قیمت مناسب داره ولی من تعداد ایپی بالا میخوام 64 عدد که در هتزنر خیلی گرون میشه پول ایپی ها و پورت 1 گیگ هم 100 تومان. تفاوت قیمت هتزنر با مای لوک خیلی زیاد هست
-
-
April 8th, 2012, 09:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr-masoud
هتزنر سرور قیمت مناسب داره ولی من تعداد ایپی بالا میخوام 64 عدد که در هتزنر خیلی گرون میشه پول ایپی ها و پورت 1 گیگ هم 100 تومان. تفاوت قیمت هتزنر با مای لوک خیلی زیاد هست
درود
دوست من در صورتی که نیاز داشته باشید میتوانیم برای شما خرید انجام دهیم با قیمت وبتروپیا!
Dedicated Root-Server und Webserver mieten — webtropia
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2012, 09:19

نوشته اصلی توسط
persiantools
یک سوال :
هتزنر به اسکریپت نال شده گیر میده!!!
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------

نوشته اصلی توسط
mr-masoud
اگه از فرانسه خواستین میتونیم بهتون بدیم + اینکه هزینه آی پی ها رو فقط ماه اول میدین!! از ماه بعد دیگه هزینه آی پی نمیدین فقط هزینه سرور رو میدین
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2012, 10:16

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
لطفا قیمت سرور + پول ایپی بفرمایید
-
-
April 8th, 2012, 11:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr-masoud
لطفا قیمت سرور + پول ایپی بفرمایید
درود
هزینه سرورها در سایت مشخص هست!
هزینه آیپی هم ماه اول برابر 75 یورو هزینه نصب و از ماه دوم برابر قیمتی که در سایت آمده است میباشد!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید