قبلا حدود سه ماه پیش از مخابرات استان البرز 256 داشتم سرعتش نهایت 30 کیلوبایت بود و بیشتر از این نمی شد یک سالی استفاده می کردم و راضی هم بود خوب دیگه برای سرعت 256 کیلوبایت نامحدود ماهیانه که 12500 تومان هزینه اش بود نباید بیشتر از اینها توقع سرعت داشت.
ولی احساس کردم که اینجوری فایده نداره باید سرعت رو افزایش بدم رفتم شاتل و قرارداد یک ساله 2 مگابایت با هزینه 162 هزار تومان و 15 گیگ ترافیک پایه خریداری کردم در همون لحظه طرحی بود 5 گیگ ترافیک بخر 10 گیگ ببر یه دونه هم از اونا خریدم به قمیت 22 هزار تومان ترافیک کلم شد 25 گیگ
شروع کردیم به دانلود در ساعت شبانه که ترافیک رایگان داشت با سرعت 2 مگ از ساعت 1 شب تا 7 صبح من حداقل 3.5 گیگابایت دانلود داشتم و اون موقع برای خود چه چه می زدم عجب اینترنتی دارم من ترکونده
تا اینکه چند شب گذشت و ترافیک کل شبانه من به 34 گیگ رسید
یه شب که اومدیم بزنیم دانلود بشه دیدم سرعت رسیده به 10 کیلو بایت گفتم شاید مشکلی پیش اومده فردا شبش دوباره همین طور فردا شبش هم همین طور خلاصه زنگ زدیم پشتیبانی شاتل تهران گفتش که شما به عنوان مشترک پر مصرف شناخته شدید و ترافیک شبانه شما محدود شده یه چند روزی دانلود نکنید تا به حالت عادی برگردید ما هم حرفشو گوش کردیم و یه 1 ماهی دانلود نکردیم
بعد از 1 ماه الان دوباره درست شده و دارم شبی 3 گیگ دانلود می کنم
بحث من اینجاست که شاتل چرا این موضوع را از اول به مشتری نمی گه که نهایت دانلود شبانه نباید بیش از 34 گیگ بشه در یک دوره
ولی پیشنهاد به دوستان اگه می خواهید اینترنت درست حسابی با سرعت بالا داشته باشی باید پول خرج کنی در غیر این صورت با سرعت 128 یا 256 یا 512 مخابرات نمی توان در حد مطلوب دانلود کرد و از ان راضی بود
در کل به نظرم اگر مخابرات هم نامحدود را بردارد و حجمی کند به نظرم سرعتش را بیشتر میکنه ولی به قیمت منصفانه و درامد خانواده بیاد بفروشه
نظر شما چیه؟