صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30

موضوع: خريد اپل

عضو انجمن loginvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    1,060
    تشکر شده در
    765 پست

پیش فرض پاسخ : خريد اپل

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    شنیدم با پخش فایل های فلش در اینترنت مشکل داره !؟
    آره این صحت داره به دلیل داشتن باگ آیفون اینو درون خودش جای نداد (خدا بیامورزه استیو جابز رو)
    یک مدت خود اندروید استفاده می کرد که اونم به این نتیجه رسید که دیگه استفاده نکنه و خود شرکت ادوب هم از این پروژه انصراف داد و ادامه نداد.

2. تعداد تشکر ها از loginvps.com به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط loginvps.com نمایش پست ها
    آره این صحت داره به دلیل داشتن باگ آیفون اینو درون خودش جای نداد (خدا بیامورزه استیو جابز رو)
    یک مدت خود اندروید استفاده می کرد که اونم به این نتیجه رسید که دیگه استفاده نکنه و خود شرکت ادوب هم از این پروژه انصراف داد و ادامه نداد.
    ادوب از چی انصراف داد؟

عضو انجمن ServerDL.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,043
    تشکر تشکر شده 
    1,393
    تشکر شده در
    977 پست

کلا اگر یک نظر سنجی باشه آیفون یک سر و گردن بالاتر است از همه گوشی ها !
    در فریمور 5 آیفون امکان جدیدی آماده به نام Face Time که شما با یک اکانت اپل آی دی که به رایگان می تونید تو 2 دقیقه بسازید می تونید به هر کی از دوستانتون که آیفون داره مکالمه 100% تصوری بدون delay برقرار کنید . بدون هزینه
    من خودم داداشم سرباز هست ! گوشی همراهشو برده با خودش هر شب راحت با هم صحبت می کنیم تصویری !!!!!!!

برای مشکل بلوتوث هم با 12000 تومان برای همیشه مشکلتون حل خواهد شد

فروش
    بلوتوث Celeste
    و
    AirBlue Sharing
    و کلیه نرم افزارهای Cydia بدون نیاز به مراجعه حضوری. برای اطلاعات بیشتر به
    اینجا
    و
    اینجا
    مراجعه کنید.
    سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
    Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
    ------------- ( فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان - کلیک ) ( نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران - کلیک ) -------------
    آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15

تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    1,060
    تشکر شده در
    765 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    ادوب از چی انصراف داد؟

نزدیک به دو سال پیش استیو جابز در نامه ای سرگشاده با عنوان «تفکراتی در مورد فلش» شمشیر را برای یکی از مشهور ترین محصولات شرکت ادوبی از رو بست و با ذکر دلایل مختلفی، مخالفت خودش را برای استفاده از این فناوری روی موبایل ها و تبلت ها بیان کرد.

آیفون و آی پد هم هیچ گاه به صورت رسمی از فلش پشتیبانی نکرده و اپل هیچ وقت حاضر نشد که از فلش استفاده کند. در طرف دیگر اندروید از فلش پشتیبانی می کرد هر چند کاربران در عمل از بازدهی فلش روی تلفن هایشان راضی نبودند.

بعد از نامه استیو جابز شرکت ادوبی واکنش سختی نشان داد و اینگونه به نظر رسید که ادوبی می خواهد با قدرت به توسعه فلش برای دستگاه های موبایل و تبلت ها ادامه دهد.

اما هر چه زمان می گذشت به نظر میرسید که اوضاع برای فلش خوب پیش نمیرود. مرداد ماه امسال بود که شرکت ادوبی با معرفی Edge نشان داد که خودش هم به روش های جایگزین فلش فکر می کند.
    کمی بعد در شهریور ماه با آمدن اخبار جدید در مورد ویندوز ۸ مشخص شد که مایکروسافت هم در مورد فلش با اپل هم عقیده است. چرا که ویندوز 8 هم در رابط کاربری مترو اش از فلش پشتیبانی نمی کند و حتی در اینترنت اکسپلورر 10 هم از فلش در حالت مترو پشتیبانی نمی شود. و خوانندهای نارنجی حتما مطلب آینده تاریک فلش در سیستم عامل های آینده را به یاد دارند.

بعد از این اعلانات بود که شرکت ادوبی همچنان به وضعیت دفاعی اش ادامه داد و در بیانه ای اعلام کرد: " ما انتظار داریم که سیستم عامل دسکتاپ ویندوز تا سال ها مشهور باقی بماند و به خوبی از فلش شامل بازی های تحت وب و ویدیوها پشتیبانی کند. "
    اما امروز به نظر میرسد سرانجام ادوبی شمشیر اش را بر زمین گذاشته است. شاید اگر استیو جابز زنده بود از همه خوشحال تر بود چرا که دوسال قبل چیزی را پیش بینی کرد که در آن زمان برای خیلی ها عجیب بود با آن مخالفت کردند اما حالا خود ادوبی هم به این نتیجه رسیده است. سایت ZDnet امروز به بیانه ای رسمی از ادوبی دست یافته که قرار است تا ساعاتی دیگر منتشر شود. در این بیانه شرکت ادوبی اعلام می کند که توسعه فلش را برای دستگاه های موبایل متوقف خواهد کرد و به جای آن روی توسعه HTML5 تمرکز خواهد کرد.

در بیانیه ادوبی آمده که برای اندروید هم فقط اپدیت های امنیتی فلش ارایه خواهد شد و دیگر امکانات جدید و توسعه صورت نخواهد گرفت.

هر چند این بیانیه هنوز به صورت رسمی منتشر نشده اما در صورت انتشار نهایی اش خبر مهمی برای توسعه دهندگان دنیای موبایل و وب است. واقعیت این است که اگر فلش برای موبایل ها حذف بشود، این کار تقریبا به معنی حذف آن از روی کامپیوتر ها هم خواهد بود چرا که توسعه دهندگان، دوست ندارند سایت یا اپلیکیشنی بسازند که توسط موبایل و تبلت ها قابل مشاهده نباشد. با این تصمیم کاربرد فلش بسیار محدود تر خواهد شد. و کم کم زمان خداحافظی با آن فرا رسیده است.

منبع : نارنجی

عضو جدید ramtin140 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    111
    تشکر تشکر شده 
    248
    تشکر شده در
    188 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ServerDL.com نمایش پست ها
    کلا اگر یک نظر سنجی باشه آیفون یک سر و گردن بالاتر است از همه گوشی ها !
    در فریمور 5 آیفون امکان جدیدی آماده به نام Face Time که شما با یک اکانت اپل آی دی که به رایگان می تونید تو 2 دقیقه بسازید می تونید به هر کی از دوستانتون که آیفون داره مکالمه 100% تصوری بدون delay برقرار کنید . بدون هزینه
    من خودم داداشم سرباز هست ! گوشی همراهشو برده با خودش هر شب راحت با هم صحبت می کنیم تصویری !!!!!!!

برای مشکل بلوتوث هم با 12000 تومان برای همیشه مشکلتون حل خواهد شد

فروش
    بلوتوث Celeste
    و
    AirBlue Sharing
    و کلیه نرم افزارهای Cydia بدون نیاز به مراجعه حضوری. برای اطلاعات بیشتر به
    اینجا
    و
    اینجا
    مراجعه کنید.
    مگه فیس تایم نیاز به gprs نداره؟

عضو انجمن Amir.Mansoury آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,422
    تشکر تشکر شده 
    647
    تشکر شده در
    403 پست

کلا محصولات اپل بسیار خوب است و کمتر کسی است که خرید دومش اپل نباشه. اما باید ذکر کرد اپل جامعه کوچکتری نسبت به دیگر جوامع داره.

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

آیفون ، . . . کسی که با آیفون کار کنه ، دیگه نمیتونه با هیچ گوشی ای کار کنه . . .

من ادمین مکس دات آی آر ام ، سؤالی داشتی در خدمتتون هستم . . .

با تشکر ،
    ویرایش توسط OmidX : October 29th, 2012 در ساعت 12:49
    ...Zzzz...

تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    1,060
    تشکر شده در
    765 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ramtin140 نمایش پست ها
    مگه فیس تایم نیاز به gprs نداره؟
    فیس تام و برنامه هایی که مثل فیس تایم عمل می کنند نیاز به اینترنت دارند چه wifi چه gprs
    imessage هم برنامه ی پیش فرض تعیین شده برای ارسال فایل و پیامک هست (البته اکانت اپل باید داشته باشی ) که اینم نیاز به gprs داره

11. تعداد تشکر ها از loginvps.com به دلیل پست مفید

عضو جدید ramtin140 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    111
    تشکر تشکر شده 
    248
    تشکر شده در
    188 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط loginvps.com نمایش پست ها
    فیس تام و برنامه هایی که مثل فیس تایم عمل می کنند نیاز به اینترنت دارند چه wifi چه gprs
    imessage هم برنامه ی پیش فرض تعیین شده برای ارسال فایل و پیامک هست (البته اکانت اپل باید داشته باشی ) که اینم نیاز به gprs داره
    با توجه به سرعت gprs اگه اطلاع دارید میشه بگین که با همراه اول و ایرانسل کیفیت چگونه است؟ و اینکه چقدر ترافیک در هر دقیقه کم میکنه

تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    1,060
    تشکر شده در
    765 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ramtin140 نمایش پست ها
    با توجه به سرعت gprs اگه اطلاع دارید میشه بگین که با همراه اول و ایرانسل کیفیت چگونه است؟ و اینکه چقدر ترافیک در هر دقیقه کم میکنه
    همراه اول رو تست نکردم ولی من خودم بسته ماهانه gprs ایرانسل رو که استفاده می کنم که تا حالا حجم کم نیاوردم .
    مطمئنن ایرانسل سرعت بالا تری نسبت به همراه اول داره
    در حال حاضر من از چت تصویری nimbuzz استفاده می کنم که بسیار راضی کننده هست. (فقط آیفون به آیفون رو استفاده می کنم )

14. تعداد تشکر ها از loginvps.com به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)