نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: افزایش نرخ ارز و پایان کار جناب اقای خسروی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    616
    تشکر تشکر شده 
    1,165
    تشکر شده در
    757 پست

پیش فرض پاسخ : افزایش نرخ ارز و پایان کار جناب اقای خسروی

سلام
    متاسفانه با افزایش نرخ ارز این روز ها بیشتر فشار در دنیای اینترنت متوجه کسانی است که در کار خرید و فروش سرور هستند
    یکی از نمونه های بارز این مورد می تونم به اقای خسروی اشاره کنم ایشون بعد مدت ها در فروش سرور از دیتاسنتر hetzner.de الان با مشکل مالی مواجه شده و تمامی سرور های خود در هتزنر را به پنل irserver.com انتقال داده است.
    انشالله کاربران انتقال یافته از سمت اقای خسروی نزد irserver.com همیشه از سرور های خوبه هتزنر لذت ببرند
    سلام

اول از همه خدا شکر میکنم که هنوز زنده هستم و اون بار فشار وحشتناک مربوط به قطع شدن ها تمام شد. درسته سرورهای خریداری شدی برای کاربران رو تا جایی که شد منتقل کردیم با کمک آقا هادی.
    همه سرورها کلی آیپی لاک شده داشتند که هر جور که میتونستیم این آیپی هارو باز کردیم.
    در واقع قیمت ارز زیاد مشخص کننده سود و یا زیان نیست اما بی تاثیر هم نیست.

طبق پروژه ای که با هادی تعریف کردیم برای امشب یا فردا تغییرات نهایی رو اعلام میکنیم. مشکلات توی هرکاری هستند مهم این هست که بشه توی این مشکلات هم سربلند بیرون اومد. خدارو شکر همه یوزرهامون میدونند که تمام تلاش خودمون رو کردیم.

آقای خسروی همه سرور هارو منتقل نکرده ، تعدادی موندن که سرور منم جزشون بود که کنسل شد و از اون موقع هیچ جوابی هم نمیده واقعن متاسفم =d>
    درسته. خدا رو شکر قبلش اطلاع دادیم به سرورهایی که ممکن بود به مشکل بخورند اما 8 عدد از سرورها منتقل نشدند که این سرورهارو مجدد اوردر دادیم. از این تعداد هنوز 4 سرور کامل تحویل نشده ولی 4 تای دیگه هم که کامل تحویل داده شدند به یوزرها با هزار مکافات و مشکل تکمیل شدند. فکر کنم شما یکی از این 4 تای تحویل نشده هستید.

خسروی بانک امارات پولشو برگردوند ؟
    یکی از دوستان در حال پیگیری هست. به خاطر اینکه حساب بسته شده هم مشکلاتی وجود داره. در کل نامشخص هست.

پیشنها منم به تمام کسانی که سرور می فروشند اینه که نرخ خودشونو به دلار بدن و مشتری ها معادل اونو بریزن به حسابشون تا دیگه به چنین مشکلاتی روبرو نشد.
    با تشــــکر
    ممنون. اما این راهکار درستی نیست.

2. تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)