علم یک چیز می گه تجربه یک چیزه دیگه
شما تجربه کنی متوجه می شی
اکثر انتی ویروس ها رو تست کردم
اویرا / نود / نورتون / مک آفی / آواست / کسپر / پاندا / avg / comodo
اویرا رو یک روز نصب کردم و پاکش کردمهر چی نرم افزار و پسوند exe داشتم رو منهدم کرد
نود رو دو سه ماه استفاده کردم که ضرر بزرگی رو متحمل شدم، امان از هوش مصنوعیش
نورتون و مک آفی پدر سیستم رو در اورد زیادی ضر ضر می کردمی خواستی مای کامپیوتر اجرا کنی ازت اجازه می گرفت
آواست خیلی ساکت بود و بی سره صدا (کلا فکر کنم جهت حفظ ویروس رویه کامپیوتر ساخته شده)
کسپر دو سال به بالا هست استفاده می کنم، آخ نگفته
پاندا رو هم چند هفته ای استفاده کردم، انتی ویروس خوبی هست ولی به پایه کسپر نمی رسه
در مورد اون دو مورد آخر هم چیزی یادم نیست چه بلایی سرم اومد![]()
سلام تجربه نشان داده که نود32 آنتی ویروس خوبیه به شرط اینکه آپدیت باشه ولی هر آنتی ویروس دارای نقاط ضعفی نیز هست که البته نود نیز از این قاعده مستثنا نیست و در مقبله با Malware ها دچار مشکل است که البته این مشکل با نصبMalwarebytes Anti-Malware قابل حل است.
البته 5 سال از نود استفاده می کنم ولی تا به حال با هوش مصنوعیش مشکلی نداشتم.
بد نیست نگاهی به این مطلب هم بیاندازید.
امنیت دو چندان در فضای مجازی با Malwarebytes Anti-Malware | پرتال آموزشی خندون دات آی آر|آموزش کامپیوتر
ویرایش توسط mha : April 6th, 2012 در ساعت 12:24
دوست من شما اصلا تو باغ نیستیاولین جوابی که من به این تاپیک دادم این بوده که پایین هم میزارم تو صفحه اول هم میتونی ببینی و از اون گذشته من از 8 سال تجربه حرفه ای حرف زدم
-------------------------------------
سلام برای هر سیستم با مشخصات سخت افزاری باید یه آنتی ویروس نصب کرد برای سیستم های قدرتمند ار لحاظ سخت افزار KasperSky
و برای سیستم های ضعیف تر آنتی ویروس nod 32
و برای یک سری سیستم ها که قدیمیتر هستند آنتی ویروس نصب نکنیم بهتره :دی
الان بالاخره چند چند شدیم :دی
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
دوست عزیز microsoft security essentials هم سبکه هم آپدیتش راحته هم با ویندوز مچه و گیر الکی هم به این برنامه و اون برنامه نمیده
یه قسمت دارره که میزان سی پی یو مورد نیاز برای اسکن رو خودتون میدین بهش پس فشاری به سیستم نمیاره
امتحانش کن
نود32 بهترین گزینه هست
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)