با سلام
من از این سایت سرور گرفتم SEO Hosting: Affordable and flexible SEO Hosting Packages
گه از همه کشورها روی یکی سرور ارائه میده . و من هم سفارش 10 کشور را روی این سرور دادم .
ماه اول مشتری خوب بود ولی بعد مشتری ها ایمیل میدادند و میگفتن که ای پی ها تقلبی هست و مال سوئد هست. بعضی از سایتهایی که ای پی را نشان می دادند درست بود و بعضی ها سوئد را نشان میداد . و وقتی با هر آی پی مثلا استرالیا یا امریکا یا هر اکشوری وارد سایت گوگل می شوید زبان سوئدی نشان می دهد . سر این قضایا من گفتم سرور را کنسل نمایید . بهشون هم گفتم ای پی ها درست نیست و ماسک دارند ولی هر بار جواب های مختلف می دهند.
حالا گفتند برای کنسلی باید 20 درصد قرارداد را بدهید که 1104 دلار می شود. ( من زیاد در جریان قرارداد ها نبودم و گویا قرارها یکساله بوده)
حالا سوال من این است اگر پرداخت نکنم چه می شود؟ البته خودم پرداخت نکردم و پی پال و کارت ندارم و دوتا از بچه ها پرداخت کرده اند که دوبارش با پی پال بوده و دوبار هم با کارت که نمیدونم دبیت بوده یا کردیت .
از دوستان ممنون می شوم راهنمایی کنند که چیکار می توانم کنم؟ اجاره سرور هم ماهی 595 دلار هست.
با تشکر