با دروود
از آنجا که در انجمن این کار قانونی نیست،می توانید با من در تماس باشید.
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
با دروود
با دروود
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
با دروود
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
پ.خ بزنید!تا ok کنم بریتان!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
salam
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
با سلام
چطوري ميشه بر روي سرور ميكروتيك يك كارت شبكه ديگر بعنوان ورودي يا همان ether2 ست كرد در صورت امكان راهنمايي فرماييد
با سلام فک کنم باید کارته اولا به صورت فیزیکی رو سیستمت نصب شده باشه تا بتونی انو تنظیمش کنی
با دروود
اگر روتربورد فیزیکی باشد که امکانش نیست،اما اگر به صورت مجازی نصب کرده اید با استفاده از مجازی ساز می توانید به هر میزان که بخواهید کارت شبکه به آن بیفزایید.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
اره با vmw میشه
با درود
قبلا یادمه 1 برنامه بود اسمش دقیق یادم نیست ( وین باکس ) با این لوگین میشد و کل تنظیمات در اینجا بود یعنی ایپی + یوزر + پسورد میزدی لوگین میشد.
اگه درست گفته باشم
با احترام
زیبا ترین قسمت یک انجمن گزینه جستجو آن سایت هست
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)