دوستان من دسترسی همه چیز را گذاشتم روی 777 اما باز هم ارور Can't open files میده چرا ؟![]()
دوستان من دسترسی همه چیز را گذاشتم روی 777 اما باز هم ارور Can't open files میده چرا ؟![]()
جناب حسین پور من واسه ماژول بانک پاسارگارد 40 تومان زدم به حساب شما !
شما تضمین دادید مازول کار می کند !
ولی کار نکرد
خودتونم نیومدید درستش کنید ماژول رو !!
من هزینه بکسال پشتیبانی دادم !!!
منتظر پاسخ شما هستم
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
مشکلی که امروز پیدا کردم!
من برای کارت ها و محصولاتم فقط یک فیلد تعریف کردم و کارت ها را ایجاد کردم. امروز درگاه پرداخت ملت را راه اندازی کردم. مشکل این است که همه اطلاعات که قبلا در فیلد اول بود به فیلد دوم رفته بود و ضمنا به کاراکترهای عجیل و غریب تبدیل شده اند!
---------- Post added at 02:25 AM ---------- Previous post was at 02:24 AM ----------
بعضی ها هم در همان فیلد اول مانده اند اما به کاراکترها دری وری تبدیل شده اند و مقدار کمی از آنها ظاهرا سالم مانده اند!
مجبور شدم همه کارت ها را حذف کنم!
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
دوستان یک کمکی حد اقل بکنید! می خواهم فیلد تعداد را حذف کنم و همیشه یک عدد بخرند! چه کنم!؟
چرا اینطوری میشه! فیلد دوم فقط عدد هست و فیلد اول هم انگلیسی نوشتم مثلا perspolis
تورو خدا یک نفر بگه چرا پیغام Can't open files میده ؟
ثواب داره به خدا چیزی ازکسی کم نمیشه![]()
سلام خدمت دوستان ببخشید من چند سوال داشتم و راهنمایی میخواستم در موردش :
1 ) چند روزی هست کد تراکنش که تو سایت ثبت میشه با اونی که تو صورت حساب بانکی موجود هست مغایرت داره ولی تراکنش با موفقیت انجام شده مشکل از چی میتونه باشه ؟!!
2 ) ساعت اسکریپت با ساعت تراکنش تو صورت حساب یکی نیست چجوری میتونم درستش کنم ؟
3 ) چرا بعضی اوقات ارسال ایمیل به مشتری صورت نمیگیره در حالی که خرید با موفقیت انجام شده ؟
ممنون میشم کمکم کنین خیلی ضروری هستش
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)