-
November 1st, 2009, 10:42
عضو جدید
NetDQ نماینده انحصاری جدید worldstream
سلام خدمت همه عزیزان،
در صورتی که تمایل به تهیه سرور از Worldstream دارید می توانید توسط ما که به عنوان نماینده انحصاری در ایران هستیم اقدام نمایید.
برای صحت بر نماینده انحصاری بودن می توانید سوال خود را از مستقیما از WS بپرسید.
سرور ویژه:
کد:
2x Intel Xeon Quad 5420 ( 20GHz total on 8 cores )
24 Gb DDR2 RAM
4x1000 GB 7.200 RPM ( Raid 10 )
APC Remote Reboot
2 Gbps Uplink
2000 GB Traffic p/m
-
270 Euro/Monthly
سوالی بود در خدمتم
ویرایش توسط siavash.4150 : November 1st, 2009 در ساعت 10:45
-
تعداد تشکر ها از siavash.4150 به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2009 10:42
# ADS
-
November 1st, 2009, 10:49
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از nilkooh به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2009, 10:58
عضو جدید
پاسخ : NetDQ نماینده انحصاری جدید worldstream
-
-
November 1st, 2009, 10:59
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از alborzgostar به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2009, 11:00
عضو انجمن
ایمیل بزنید ببینید چی میگه
-
تعداد تشکر ها از alborzgostar به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2009, 11:03
عضو جدید
-
-
November 1st, 2009, 11:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alborzgostar
ایمیل بزنید ببینید چی میگه
بله ما هم منتظریم که چی گفته میشه
-
-
November 1st, 2009, 11:21
عضو انجمن
انحصاری یعنی فقط به یک نفر یا شرکت !
با احترامی که خدمت دوستان دارم ، واقعاً متاسفم برا کسایی که از این دیتاسنتر خرید کردند !
و نگرانم که در آینده چه بلاهایی ممکنه سرشون بیارن
میگفتند وارز هست ، که معلوم شد نیست ، از xlhost هم بیشتر گیر میدند که تو امریکا هست
میگفتند پورتش 1 گیگ هست ، که معلوم شد اشتراکی هست و روز به روز گندش مشخص تر میشه
میگفتند پشتیبانیش قوی هست ، که معلوم شد بد بختا پارتیشن بندی رو هم حتی درست انجام نمیدن
میگفتند نماینده نمیده ، حالا داره انحصاری به دو یا چند نفر میده ( فکر نکنم تو تاریخ مشابه باشه ! )
خیلی چیزا میگفتند که دونه دونه داره .....
جالب اینجاست که یه نفر میگفت خیلی قدیمی هست و من دیدم تاریخ ثبت سایت که اکثراً با تاریخ ثبت شرکت ( حد اقل برای کاری که سایت زدند ) مال سال 2005 هست !
باور کنید همون giga یا xlhost خیلی از بقیه سرتر هستند !
قصد خراب کاری یا اسپم یا ... ندارم
ولی چیزی که واقعاً جلو چشم هست و بهش توجه نمیکنید و هر چند مدت یه بار هم یکی از هاست فروش ها بدبخت میشه و باید فراری بشه یا هر چی درآمد داشته + کلی از جیبش خسارت بده
موفق باشید
ویرایش توسط Roka : November 1st, 2009 در ساعت 11:26
-
تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2009, 11:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
roka
واقعاً متاسفم برا کسایی که از این دیتاسنتر خرید کردند !
میگفتند وارز هست ، که معلوم شد نیست ، از xlhost هم بیشتر گیر میدند که تو امریکا هست
میگفتند پورتش 1 گیگ هست ، که معلوم شد اشتراکی هست و روز به روز گندش مشخص تر میشه
میگفتند پشتیبانیش قوی هست ، که معلوم شد بد بختا پارتیشن بندی رو هم حتی درست انجام نمیدن
میگفتند نماینده نمیده ، حالا داره انحصاری به دو یا چند نفر میده ( فکر نکنم تو تاریخ مشابه باشه ! )
جالب اینجاست که یه نفر میگفت خیلی قدیمی هست و من دیدم تاریخ ثبت سایت که اکثراً با تاریخ ثبت شرکت ( حد اقل برای کاری که سایت زدند ) مال سال 2005 هست !
ولی چیزی که واقعاً جلو چشم هست و بهش توجه نمیکنید و هر چند مدت یه بار هم یکی از هاست فروش ها بدبخت میشه و باید فراری بشه یا هر چی درآمد داشته + کلی از جیبش خسارت بده
موفق باشید
بله انحصاری یعنی 1 نفر
به گفته خودشون به البرز گستر ایمیل زدند و همکاری رو تموم کردند با هاشون ( بنا به همون دلایل )
و اینکه شما انتظار نداشته باش بهت پرت اخنصاصی بده اونم در صورتی که شبکشون 2 تا 10 گیگابیت که یکیش بکبن هست بده
در مورد قدیمی بودن یا نبودن نظری ندارم
خب بله xlhost یه چیز دیگست ولی بحث الان سر Worldstream هست
بله ممنون از توجه شما
-
-
November 1st, 2009, 11:34

نوشته اصلی توسط
roka
با احترامی که خدمت دوستان دارم ، واقعاً متاسفم برا کسایی که از این دیتاسنتر خرید کردند !
موفق باشید
سلام.
من فکر کردم دارم اشتباه می کنم و بعد از این همه سال ایرانی بودن و فارسی حرف زدن، معنی کلمه انحصاری رو درست نمی دونم.
شاید هم واقع ما درست نمی دونیم انحصاری یعنی چی !
به هر حال، سوالات بی جواب زیادی در این انجمن وجود داره که آقایون نماینده اگر زحمت بکشند و روشن کنند موضوعات رو، هم به همکاران ما در این انجمن کمک میشه و هم فروش خودشون بالا میره !
درضمن، قبل از اینکه بیاید بگید باز تو اومدی خراب کنی کسی رو، یکم به این فکر کنید که سوال کردن برای روشن شدن حقیقت، جرم نیست و خراب کردن به حساب نمیاد.
در ضمن، اگر مشکلی در دیتاسنتر ws وجود داره و جوابی بهش داده نمیشه، پس میشه جریان دیتاسنتر تبیان که 1 لشکر ریخن درجا برچسب *** زدن بهش و ما هرچی گفتیم بابا معنی کلمه *** چیزه دیگه ای هست، گفتند که نه، کسی که دروغ بگه، پس *** هست .... حالا این وسط "***" را پیدا کنید ! 
خندم میگیره ....!
ببخشید!
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید