روبوت گوگل میاد خودش جمع میکنه . زمان میبره ولی میاد و اپدیت میکنه.( ولی 20 تا 30 روز خیلی زمان زیادیه )( کلا خیلی بد نوشته بودید به زور منظورتون رو فهمیدم . اخه چطور بلاگفا رو از گوگل حذف کردید؟؟؟؟؟؟!!!)
روبوت گوگل میاد خودش جمع میکنه . زمان میبره ولی میاد و اپدیت میکنه.( ولی 20 تا 30 روز خیلی زمان زیادیه )( کلا خیلی بد نوشته بودید به زور منظورتون رو فهمیدم . اخه چطور بلاگفا رو از گوگل حذف کردید؟؟؟؟؟؟!!!)
ببینید مشکل این بود که من 2 دامنه داشتم ، 1 ) بلاگفایی www.maydomain.blogfa.com بود. 2 ) دامنه که خریده بودم از دات کام www.maydomain.com . که هر 2 توی گوگل زمان جست و جو ازش مطلب می اومد.
مثلا یکی از پست هام توی گوگل:
www.maydomain.com/9006.aspx
که در حقیقت همان:
www.maydomain.blogfa.com/9006.aspx
توی وب مستر گوگل اونجایی که میگه ارور 404 رو معرفی کن (لینک بذار) من فقط این کارکتر رو گذاشتم :=======> / <=====
همین باعث شد نتایج جست و جو از دامنه بلاگفا حذف بشه ، و الان خوشبختانه فقط گوگل از دامنه دات کام اصلی پست توی گوگل میاره و اون پست های توی دامنه بلاگفا که ثبت شده بود همه حذف شد.
الان مشکل فقط اینجاست:
وقتی اسم بنده توی گوگل سرچ میشه یا از هر طریقی مطالب من توی گوگل سرچ بشه ، نتایج صفحه اول همه مربوط به پست هایی هست که زمانی که بلاگفا داشتم ایندکس شده بوده.
مثلا:
www.maydomain.com/9006.aspx
این سیستم لینک دهی (aspx) مربوط به بلاگفا بوده اما الان که تمام پست هارو منتقل کردم به دیتالایف انجین ، لینک مطالب هم عوض شده و الان اون لینک بالا که توی گوگل هست ارور 404 میده طبیعتا.
در ضمن این جور لینک های 404 ، صفحه اول گوگل رو گرفته ، اما صفحه اصلی من رفته صفحه سوم گوگل !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)