نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: درخواست کولو + سخت افزار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست کولو + سخت افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط milade نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون .
    متاسفانه همون طور که میبینید اون قدر رقابت شدید شده که دیگه نمیشه زیاد سودی داشت .
    الان پهنای باند رو اگر نامحدود ندهند دیگه 10 تا 20 ترابایت روی سرور میدهند .
    حالا من 160 دلار معادل 320 تومن بدم واسه این سرور . نمیخوام مقایسه کنم اما الان بیشتر به قیمت فکر میکنند تا به قول یارو گفتی "چیز پی ان فروش چی میفهمه کیفیت چیه ، سرویسش رست و داون نشه بسشه" .
    هر چند قبول دارم که کاربر تا کاربر داریم . اما یه مقدار رقابتی ترش کنید بهتره .اینطوری واسه من به صرفه نیست ( پهنای باند اضافه با این قیمت خیلی خوبه ، اما 100 دلار بگیرید با مثلاً 20 ترابایت مقرون به صرفه تره ... )

میتونید خصوصی هم بهم پیام بدید.
    مرسی
    پ.ن : RezaFH عزیز ؛ یه پک برا امریکا/انگلیس/کانادا ( بسته به جایی که کلو میکنم ) چه قدر طول میکشه تحویل بدید ؟

مرسی .
    خواهش میکنم.
    اما همانطور که عرض کردم، مساله برای ما رقابت نیست و ما سرویس خودمون رو با قیمتی که طبق محاسبات هزینه و سود در میاد، ارائه میدیم.
    یک مثال خیلی ساده هم براتون زدم که گویای واقعیتی بود که دست ما نیست. (مساله اینه که ما نمیتونیم کیفیت رو پایین بیاریم تا هزینه پایین بیاد)

در مورد آی پی ها هم همانطور که در تاپیک مربوطه ذکر شده، زمان تحویل حدود 1 تا 2 هفته خواهد بود.(البته ما سعیمون رو میکنیم که در سریعترین زمان تحویل بدیم)
    پی نوشت : اگر قصد شما برای خرید آی پی قطعی هست، بنظرم بهتر هست که در این مورد زودتر اقدام کنید تا دیر نشه.

موفق باشید

2. تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)