سلام

البته من قصد مقایسه یا چیز خاصی ندارم، اما اگر حداقلِ هزینه برای 1 ترابایت پهنای باند 2 پوند باشه، فقط هزینه 20 ترابایت پهنای باند 40 پوند خواهد بود!
پلن هایی هم که ما درنظر گرفتیم برای کولوکیشن، با درنظر گرفتن هزینه هایی که پرداخت میکنیم + درصد سودی هست که دریافت میشه (بنظر خودم منطقی هست) و متاسفانه چیزی نیست که بتونیم روی اون تخفیف چندانی ارائه بدیم.

درنهایت اگر بخوایم به حساب خرید چند یونیت تخفیف بدیم خدمتتون، هزینه هر یونیت رو 60 دلار در نظر میگیریم
(1 یونیت فضا + برق مورد نیاز + یک پورت شبکه)

اگر سوال دیگری بود در خدمتیم
موفق باشید
ممنون از پاسختون .
متاسفانه همون طور که میبینید اون قدر رقابت شدید شده که دیگه نمیشه زیاد سودی داشت .
الان پهنای باند رو اگر نامحدود ندهند دیگه 10 تا 20 ترابایت روی سرور میدهند .
حالا من 160 دلار معادل 320 تومن بدم واسه این سرور . نمیخوام مقایسه کنم اما الان بیشتر به قیمت فکر میکنند تا به قول یارو گفتی "چیز پی ان فروش چی میفهمه کیفیت چیه ، سرویسش رست و داون نشه بسشه" .
هر چند قبول دارم که کاربر تا کاربر داریم . اما یه مقدار رقابتی ترش کنید بهتره .اینطوری واسه من به صرفه نیست ( پهنای باند اضافه با این قیمت خیلی خوبه ، اما 100 دلار بگیرید با مثلاً 20 ترابایت مقرون به صرفه تره ... )

میتونید خصوصی هم بهم پیام بدید.
مرسی .

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

شما از "دوستان" آی پی خریداری میکنید یا از RIPE؟

اینکه آی پی ها متعلق به خودتون باشه باید AS Number داشته باشید و این ASN باید روی یک روتر Announce بشه.

روتینگ به چند طریق هست. متاسفانه تا ندونم برنامتون چی هست نمیتونم کمکی کنم. لطفا اطلاعات بیشتری در اختیار ما بگذارید.

از جناب RezaFH میخوام یه پک 256 تایی با ASN اختصاصی بگیرم .
ایشون LIR هستند .

سخت افزار یادتون نره ! ممنون .

پ.ن : RezaFH عزیز ؛ یه پک برا امریکا/انگلیس/کانادا ( بسته به جایی که کلو میکنم ) چه قدر طول میکشه تحویل بدید ؟

مرسی .