سلام ، یه اسکریپت پیام کوتاه می خوام هزینش هم هر چقدر باشه متقبل میشم .
اگر کسی سراغ داره لطفا اینجا بگه
(قابلیت اتصال به وب سرویس داشته باشه)
با تشکر
سلام ، یه اسکریپت پیام کوتاه می خوام هزینش هم هر چقدر باشه متقبل میشم .
اگر کسی سراغ داره لطفا اینجا بگه
(قابلیت اتصال به وب سرویس داشته باشه)
با تشکر
این سایت پیام کوتاه - پنل عادی همراه با وب سرویس + یک خط ۱۴ رقمی ۳۰۰۰ هزار ۳۵ تومن
سامانه ی ارسال پیامک www.sms.ardindata.com
راهنمای وب سرویس
شرکت داده پردازی آردین سپاهان ->راهنمای استفاده از وب سرویس پیام کوتاه
09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی
اگر ميخواين خودتون خط بفروشيد:
.: AsreSMS - عصر اس ام اس :. درگاه ارسال پيامک انبوه
اگر پنل اس ام اس ميخواين:
.: NovinPayamak - نوین پیامک :. راهی نوین در عرصه تبلیغات
با تشکر از دوستانی که وبسایت معرفی کردند ولی منظور من رو نگرفتید.
من خودم از شرکت مگفا (نماینده مخابرات) وب سرویس و نمایندگی رو خریدمه و فقط الان دنبال سایت یا کسی می گردم که اسکریپت آنلاین رو داشته باشه و به من بفروشه
خوب ما اسکریپتشا داریم از ۳ ملیون نسخه ی پایمون تا ۱۲ ملیون آخرین نسخمون ( با ۳ اپراتور کار میکنه )
یا خدا !!!
ریاله واحدت دیگه !؟ فکر نمی کنی خیلی بالا گفتی مهندس جان؟ ( الان رهیاب 2ملیون تومن نسخه کاملشو میده)
این سیستم با امکان دادن نمایندگی هست
تومن بود اینا که گفتم
شاید جای دیگه ارزون تر گیرتون بیاد
برای داشتن يک سرويس خوب بايد هزينه کرد.
فکر نمیکنم رهیاب نسخه کامل با قابلیت ارائه نمایندگی رو بده 2 میلیون ! چون برنامه نویس این سیستم آقای دلــــشاد هست که خودش اولین نسخه این سیستم رو میده 3 میلیون
درضمن اروزن ترین سیستم درحال حاضر اسکریپت اس ام اس ban هست که نسخه اولیش حدود 500 و نسخه با نمایندگیش 1 میلونه که بدرد ... میخوره
پیشنهاد میکنم به یک برنامه نویس سفارش بدید از صفر براتون بنویسه ، حتی اگر قیمتش بیشتر هم بشه ارزش داره چون سورس کار رو دارید و مالک اون هستید وگرنه هیچ کدام از دوستان سورس کامل رو بهتون نمیدن ، همه کد شده است
سیستم آقای داوری هم خوبه اگر یک قالب اختصاصی روش بزارید عالی میشه
درسته ولی اگر 12 میلیون داشتم میدادم یه پراید میزدم توی خط دردسرشم کمتر بودبرای داشتن يک سرويس خوب بايد هزينه کرد.
این آدرس رو ببینید : نسخه کامل 2 میلیون تومان ، شرکت رهیاب نرم افزارهاي رهيابفکر نمیکنم رهیاب نسخه کامل با قابلیت ارائه نمایندگی رو بده 2 میلیون ! چون برنامه نویس این سیستم آقای دلــــشاد هست که خودش اولین نسخه این سیستم رو میده 3 میلیون
سامانه پیامک قاصدک هم امکانات کامل رو یک میلیون تومان میده و دمو گذاشته که به نظر خوب میاد ، شما می تونید اینو تایید کنید!؟ چیزی راجبش شنیدید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)