نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: مشکل در نیم سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    191
    تشکر شده در
    167 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در نیم سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط abod_black نمایش پست ها
    با سلام ، من سایتم رو به سرور جدید انتقال دادم و نیم سرورهای جدید هم وارد کردم ولی بعد از چند روز متوجه شدم سایتم داره قاطی و فهمیدم به جز نیم سرورهای جدید یک نیم سرور قبلی هم باقیمونده. یعنی دو نیم سرورو جدید همراه با یک نیم سرور قبلی:

به پشتبانی دومین تیکت زدم میگن اینجا مشکلی نیست و دومین با نیم سرورها جدید ست شده و یک عکس به عنوان سند هم ارائه کردن و همچنین عنوان کردن شاید مشکل از دی ان اس رکورد باشه:

من با پشتیبانی هاستم تماس گرفتم و موضوع رو در میون گذاشتم و گفتن که دی ان اس رکورد مشکلی نداره.
    این عکس از سی پنل سایتم:

یک نکته عنوان کنم که هاست سرور قبلی(میزبان 98) همچنان باقی هست ، حالا سایتم بعضی وقتها اطلاعات در سرور جدید ذخیره میشه و بعضی وقتها در سرور قبلی ، یعنی از هر دو دیتابیس داره به صورت تصادفی بازخونی میکنه.

حالا من این وسظ نفهمیدم مشکل از کجاست و چجوری درست میشه و تقریبا بیش از سه هفته هست این مشکل.

دومین:CinemaHaft.in
    سرور قدیم:mizban98.com
    سرور جدید:serverpars.com

پیشاپیش از همکاریتون متشکرم/
    گفتید :

یک نکته عنوان کنم که هاست سرور قبلی(میزبان 98) همچنان باقی هست ، حالا سایتم بعضی وقتها اطلاعات در سرور جدید ذخیره میشه و بعضی وقتها در سرور قبلی ، یعنی از هر دو دیتابیس داره به صورت تصادفی بازخونی میکنه.

متوجه نمیشم الان که سایت رو انتقال دادید چطوری از دیتابیس سرور قبلی استفاده میکنه ؟

2. تعداد تشکر ها از areff به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)