-
April 1st, 2012, 17:01
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد درگاه های پرداخت بانکی؟

نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز دریافت مالیات از اشخاص حقیقی و حقوقی در کشور ایران مراحل خاص خود را دارد . هر گونه تبادل کالی شامل مالیات نمی شود چرا که میزان و شرح کلیه تبادلات معلوم نیست. به صورت مثال چک تاریخ دار که در ایران توسط اشخاص حقیقی و حقوقی قابل صدور است و نیز توسط کلیه اشخاص قابل وصول است . اما از وصول کننده در شعبه مالیاتی دریافت نمی شود. شما اگر برای وصول یک چک 100 میلیونی به شعبه مراجعه کنید آیا متصدی امور بانکی درصد مالیات را محاسبه و از شما همان لحظه دریافت می کنید؟ اگر به وسیله atm مبلغی را از کارت خود به کارت شخص دیگری منتقل کنید مالیات آن از حساب شما کسر می شود؟ ( به استثانی مبلیغ 500 تومان که گاها به عنوان " هزینه انتقال و استفاده از سیستم بین بانکی" و نه مالیات در یافت می شود ! )
بحث حسابرسی و مالیات گسترده است که توضیح کامل آن از اطلاعات بنده و حوصله این بحث خارج است . هدف از مثال های بالا این بود که اشتباه بودن تصور شما مبنی بر اینکه هر گونه نقل و انتقال وجه از هر طریقی شامل مالیات لحظه ای است را روشن کنیم و به صورت خلاصه اینکه دریافت مالیات کانال ها و مراحل خاص خود را دارد طبق قانون جاری موجود در هر کشور

دوست عزیز شاید من نمیتونم منظورم را درست بیان کنم. منم میدونم که مالیات لحظه ای نیست و منظور من هم کسر مالیت از صاحب درگاه در همان لحظه نیست. منظور من صورت کلی این مسئله است. شخصی صاحب کسب و کار بدون مجوز و بدون شرکت ثبت شده به راحتی درگاه بانکی می گیره و کار می کند بعد از گذشت سال ها ( نه لحظه ای) هنوز 1 ریال مالیات نداده است!! اما شرکتی ثبت شده و دارای مجوز هر سال باید دفاتر خود را تحویل دهد !! ضمنا بنده نه مامور اداره مالیات هستم نه حافظ منافع اداره دارایی!!! این بحث هم فقط برای این می کنم که بدونم ایا این مدارک صرفا جنبه احراز هویت از صاحب درگاه (حقیقی یا حقوقی ) داره یا برای مواردی دیگر همچون تشکیل پرونده های مالیاتی و از این قبیل استفاده می شود؟
-
تعداد تشکر ها از kaajhost به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2012 17:01
# ADS
-
April 1st, 2012, 17:09
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
kaajhost
دوست عزیز شاید من نمیتونم منظورم را درست بیان کنم. منم میدونم که مالیات لحظه ای نیست و منظور من هم کسر مالیت از صاحب درگاه در همان لحظه نیست. منظور من صورت کلی این مسئله است. شخصی صاحب کسب و کار بدون مجوز و بدون شرکت ثبت شده به راحتی درگاه بانکی می گیره و کار می کند بعد از گذشت سال ها ( نه لحظه ای) هنوز 1 ریال مالیات نداده است!! اما شرکتی ثبت شده و دارای مجوز هر سال باید دفاتر خود را تحویل دهد !! ضمنا بنده نه مامور اداره مالیات هستم نه حافظ منافع اداره دارایی!!! این بحث هم فقط برای این می کنم که بدونم ایا این مدارک صرفا جنبه احراز هویت از صاحب درگاه (حقیقی یا حقوقی ) داره یا برای مواردی دیگر همچون تشکیل پرونده های مالیاتی و از این قبیل استفاده می شود؟
دریافت و تشکیل پرونده مالیاتی و ........ در مورد تبادلات بانکی فعلا ( طبق قانون جاری کشور در حال حاضر) در حیطه وظایف بانک ها نیست . یعنی در حال حاضر قانونی در این مورد وجود ندارد چرا که تبادلات الکترونیکی هنوز در ایران فرهنگ سازی نشده است . در نتیجه ، دریافت مدارک از اشخاص ( حقیقی / حقوقی) به منظور اهراز هویت و پیگیری های لازم به صورت احتمالی است. بانک بدون "دستور قضایی" حق ارسال و انتشار گردش های حساب ، ریز تراکنش ها و ..... درگاه بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی برای سایر ارگان ها و سازمانها دولتی و غیر دولتی را ندارد. مگر به درخواست مالک/مالکین و یا دستور مقام قضایی و نیز موارد خاص! امیدورام موضوع برای شما روشن شده باشد
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2012, 04:05
یه سوال من داشتم
برای دریافت درگاه چه چیزایی لازم داره و میشه از هر بانکی درخواست کرد؟
اگه میشه یکی توضیح کامل بده ما هم پیگیر بشیم.
-
تعداد تشکر ها از loginvps به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2012, 11:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kaajhost
باب اول – اشخاص مشمول مالیات
ماده 1– اشخاص زیر مشمول پرداخت مالیات می باشند:
1– کلیه مالکین اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی نسبت به اموال یا املاک خود واقع در ایران طبق مقررات باب دوم.
2– هر شخص حقیقی ایرانی مقیم ایران نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می نماید.
3– هر شخص حقیقی ایرانی مقیم خارج از ایران نسبت به کلیه درآمدهایی که درایران تحصیل می کند.
4– هر شخص حقوقی ایرانی نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می نماید.
5– هر شخص غیر ایرانی ( اعم از حقیقی یا حقوقی) نسبت به درآمدهایی که در ایران تحصیل می کند و همچنین نسبت به درآمدهایی که بابت واگذاری امتیازات یا سایر حقوق خود و یا دادن تعلیمات و کمک های فنی و یا واگذاری فیلم های سینمائی ( که به عنوان بها یا حق نمایش یا هر عنوان دیگر عاید آن ها می گردد) از ایران تحصیل می کند.
موردی که لازم هست تا خدمتتون توضیح بدم اینه که متاسفانه در قانون موازی کاری زیاد هست...
طبق برخی بخش نامه های داخلی سازمان های مربوطه "خود اشتغالی" یا شاید به عبارت دیگر بتوان گفت که مشاغلی که در مکان های فیزیکی غیر حقوقی مانند منزل انجام میشن مشمول مالیات نمیشن.
پیشنهاد میکنم برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه یا به اداره مالیات مراجعه و اطلاعات رو بدست بیارید و یا اینکه با وکیلی که زمینه کاریش مرتبط هست مشورت کنید که شاید این مورد آخر نیاز به هزینه برای مشاوره باشه.
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2012, 14:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
loginvps
یه سوال من داشتم
برای دریافت درگاه چه چیزایی لازم داره و میشه از هر بانکی درخواست کرد؟
اگه میشه یکی توضیح کامل بده ما هم پیگیر بشیم.
سلام
شما درگاه برای شخص حقیقی می خواهید یا حقوقی؟ بگین تا اطلاعاتش را بدم خدمتتون
-
تعداد تشکر ها از kaajhost به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2012, 15:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kaajhost
سلام
شما درگاه برای شخص حقیقی می خواهید یا حقوقی؟ بگین تا اطلاعاتش را بدم خدمتتون
برای شخص حقیقی می خوام
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
ولی اگه زحمتی نیست حقوقی رو هم توضیح بدین
-
تعداد تشکر ها از loginvps.com به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2012, 16:19
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازkaajhost به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2012, 20:41
دوست عزیز شما اشخاص مشمول مالیات رو نوشتید
اما شرایط اخذ مالیات حدود اخذ مالیات قانون مالیات های مستقیم و موارد معافیت رو هم مطالعه کنید به جواب میرسید
رشته بنده حسابداری هست اگر به نتیجه نرسیدین بگین تا کامل بهتون بگم بر چه اساسی این چنین داره اتفاق می افته
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2012, 01:42
عضو انجمن
[QUOTE=kaajhost;411392]برای شخص حقیقی بانک ملت و پاسارگاد و پارسیان درگاه میدهد. شرایط ملت هم از همه راحت تر هست. اسکن شناسنامه و کارت ملی + اسکن سند مالکیت یا اجاره نامه + داشتن حساب توی بانک ملت + داشتن سایت اینترنتی برای خرید و فروش تمام شرایطش همینه. فقط بانک پاسارگاد و پارسیان علاوه بر این مدارک از شما 2 میلیون سفته می گیرند.
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
با تشکر از راهنمایی خوبتون
فرق نداره چه بانک ملتی باشه ؟ از نظر شعبه منظورمه ؟
آخه این شعبه ای که نزدیک ماست فکر نکنم بدونن درگاه چیه!
-
تعداد تشکر ها از loginvps.com به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2012, 02:09

نوشته اصلی توسط
kaajhost
برای شخص حقیقی بانک ملت و پاسارگاد و پارسیان درگاه میدهد. شرایط ملت هم از همه راحت تر هست. اسکن شناسنامه و کارت ملی + اسکن سند مالکیت یا اجاره نامه + داشتن حساب توی بانک ملت + داشتن سایت اینترنتی برای خرید و فروش تمام شرایطش همینه
1.
این درگاه ها رو که به سایتتون وصل میکنید بابت هر تراکنش موفقی که مشتریاتون انجام میدن هزینه ای به عنوان کارمزد از اون پول واریز شده از حساب فروشنده کم میشه ؟
1.
اسکن سند مالکیت یا اجاره نامه ؟
این مورد واسه این کسایی که فروش کارت شارژ دارن چجوریه ؟
ممنون
-
تعداد تشکر ها از mahkoom021 به دلیل پست مفید