پشتیبانی آفر خوبیه که میتونید ازش استفاده کنیدفکر میکنید ملت چرا میرن مثلا whmcs رو میخرن؟ در صورتی که نسخه نالش ریخته و میشه کلی سکیورش کرد و استفاده کرد!ولی خب کسی که بیاد بگه به پشتیبانی نیاز ندارم و... صد در صد در اشتباه هست! انشالا حالا شمایی هم که خریداری کردی یه جوری راضی میشی
![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ربطی ندازه. همین whmcs هم با وجود انجمن های مختلف میشه تمام مسائل و مشکلات موجود رو جل کرد و جتی نیاز به پشتیبانی از سایت اصلی نباشه
منظور بنده هم نمونه های مثل hostbill یا ubersmith یا whmcs بود یا بهتر بگم نمونه های خارجی بود که اکثر هاستینگ های ایرانی ازش استفاده میکنن
اول از همه بايد عرض کنم خدمت شما که شما در انتخاب نرم افزار خودتون مختار هستيد. از هر نرم افزاری که استفاده کنيد دليلی برای تخريب سما در اين تاپيک وجود نداره.
نمونه هایی که شما در بالا نام برديد نمونه هایی هستند که هيچکدوم برای کاربران ايرانی به طور مناسب طراحی نشدند. برای هر ماژول اون بايد تومانها خرج کنيد در حالی که با انتشار سما ساير قابليت ها رو رايگان بدست خواهيد اورد.
بله مختار هستند ولی با این کار اعتماد کاربرای ایرانی نسبت به خریدن نرم افزار ایرانی جهت کارشون صلب میشه
حالا هم که سیستمی حتی اندک توسط عده ای از هاستینگ ها برای فروش و پشتیبانی انتخاب شده این کار تنها باعث دلسرد شدن مشتریها میشه
و اما راجع به نمونه هایی که ذکر شد حداقل برای whmcs به عنوان یک سیستم قدرتمند این چنین نبوده
و تمام Option هایی که یک هاستینگ ایرانی ازش انتظار داره رو برطرف کرده
salam
من سیستم سما رو میخوام
فروشی هست لایسنس میخرم رایگانه لطفا لینک بدین
این هم ایمیل من لطفا اطلاع بدین
oryblogir@gmail.com
برنامه ایرانی حتی اگر پولی هم باشه نباید تخریب بشه
من به شخصه از اسکریپت بلوگ که چند سال پیش دیدم و خیلی خوشم اومد و حتی برای پروژه هم از قالب اون سایت الگو برداری کردم و هم از سما که تازه امروز فهمیدم هر دو محصول یک شرکت بوده.
در هر صورت من برنامه ایرانی رو بیشتر میپسندم
منتظر ایمیل هستم
ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)