نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: سوال در مورد درگاه های پرداخت بانکی؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد درگاه های پرداخت بانکی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط kaajhost نمایش پست ها
    دوست عزیز شاید من نمیتونم منظورم را درست بیان کنم. منم میدونم که مالیات لحظه ای نیست و منظور من هم کسر مالیت از صاحب درگاه در همان لحظه نیست. منظور من صورت کلی این مسئله است. شخصی صاحب کسب و کار بدون مجوز و بدون شرکت ثبت شده به راحتی درگاه بانکی می گیره و کار می کند بعد از گذشت سال ها ( نه لحظه ای) هنوز 1 ریال مالیات نداده است!! اما شرکتی ثبت شده و دارای مجوز هر سال باید دفاتر خود را تحویل دهد !! ضمنا بنده نه مامور اداره مالیات هستم نه حافظ منافع اداره دارایی!!! این بحث هم فقط برای این می کنم که بدونم ایا این مدارک صرفا جنبه احراز هویت از صاحب درگاه (حقیقی یا حقوقی ) داره یا برای مواردی دیگر همچون تشکیل پرونده های مالیاتی و از این قبیل استفاده می شود؟

دریافت و تشکیل پرونده مالیاتی و ........ در مورد تبادلات بانکی فعلا ( طبق قانون جاری کشور در حال حاضر) در حیطه وظایف بانک ها نیست . یعنی در حال حاضر قانونی در این مورد وجود ندارد چرا که تبادلات الکترونیکی هنوز در ایران فرهنگ سازی نشده است . در نتیجه ، دریافت مدارک از اشخاص ( حقیقی / حقوقی) به منظور اهراز هویت و پیگیری های لازم به صورت احتمالی است. بانک بدون "دستور قضایی" حق ارسال و انتشار گردش های حساب ، ریز تراکنش ها و ..... درگاه بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی برای سایر ارگان ها و سازمانها دولتی و غیر دولتی را ندارد. مگر به درخواست مالک/مالکین و یا دستور مقام قضایی و نیز موارد خاص! امیدورام موضوع برای شما روشن شده باشد

2. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)