از دوستان خواستم ببینم کسی هست که 1 یا چند سایت رو روی 2 سرور لودشو تقسیم کنه؟ این کار باید به چه شکل انجام بشه. آیا هر دو سرور باید از نظر مشخصاتی یکی و با هم مچ باشن؟ هزینه سخت افزار بالانسر چقدره؟
از دوستان خواستم ببینم کسی هست که 1 یا چند سایت رو روی 2 سرور لودشو تقسیم کنه؟ این کار باید به چه شکل انجام بشه. آیا هر دو سرور باید از نظر مشخصاتی یکی و با هم مچ باشن؟ هزینه سخت افزار بالانسر چقدره؟
استاندارد جهانی بلانسینگ معمولا چهار دستگاه سرور از یک نوع هست که کارهای یک سرور را در چهار سرور تقسیم می کنند و یک مجموعه قدرتمند و پایدار بوجود می آورند
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
در این رابطه اگر اطلاعات بیشتر دارید لطفا مطرح کنید تا استفاده کنیم
سلام.
فناوری DNS Round Robin که در واقع سیستم تحت DNS به حالت Accidentally و یا اتفاقی فعالیت می کنه و ترتیب خاصی نداره.
بهترین حالت Failover سیستم هست که اگر از نظر DNS بخواید، کم هزینه ترین حالتش میشه استفاده از سرویس قدرتمند Geographical Failover سیستم DNS Made Easy که در واقع فرایند DNS Cluster شرکت هاست ایران هم از طریق همین شرکت تامین میشه (البته به دلیل زیاد بودن تعداد سرور، مجبور به خریداری Enterprise Package شدند و هزینه بالایی رو ماهیانه پرداخت می کنند)
در هر حال، روش های مختلفی وجود داره مثل Dedicated Database Server که در واقع حجم بار مصرفی SQL رو از هر نوعش، به سرور اختصاصی خودش منتقل می کنه و یک سرور دیگه به عنوان WebServer استفاده میشه و سرور بعدی به عنوان MailServer و سرور بعدی هم که DNS Cluster میشه !
البته باز هم زیر شاخه هایی وجود داره که توضیحات مفصل و بی پایان هست !
با تشکر.
ممنون بابت پاسخ ولی من که اصلا سر در نیاوردم چی شد.
آیا به جز هزینه خرید 2 سرور آیا هزینه دیگه ای هم باید پرداخت کرد؟
^_^
▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
من بودم این رو بر میداشتم
اطلاعات بیشتر به سایت اینتل مرذاجعه کنید
Intel i7 - Eight Core - 2.66
سی پی یو اولی تون دو عدد سی پی یو چهار هسته ای هست و دومی هم یه سی پی خیلی قوی چهار هسته ای جدید هست
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
آره الان همون Intel i7 رو دارم. برای موضوع اصلی تاپیک هم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)