دوستان من کلا شانس ندارم زرین پال وصل شد پرداخت که انجام میشه برمیگرده کاربر از سایت خارج میشه و باید وارد بشه دوباره ولی افرایش انجام میشه
پ.ن فکر کنم مشکل از اینجا هست انجام بدین حل میشه
فایل زرین پال رو باز کنین
خط 12 ادرس سایت رو بدن www وارد کنین حل میشه
ویرایش توسط B.Z : September 3rd, 2012 در ساعت 23:05
خب کسانی که مثل من مشکل پرداخت داشتند این متن رو در .htaccess جایگزین کنند.
کد:<IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.saite\.ir$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://www.saite.ir/$1 [R=301,L] RewriteRule ^$ app/webroot/ [L] RewriteRule (.*) app/webroot/$1 [L] </IfModule>
ایم اسکریپ سالم 100% تست شده البته من کار کردم کخ دیگه صفحه سفید و ان چند ارور بالا دیگر به هیچ عنوان نمی اید
البته این اصلاح را خودم انجام دادم اگر مدیران سایت رازی نباشند می توانند حذف کنند
شرکت ما بر همان مبنا برنامه نویسی می کنند و به زودی ما با الهام های که از چند اسکریپ گرفته ایم نسخه هاستینگ خودمان را به پاین می رسانیم در حال حاظر درحال به اتمام رساندن پروژه سایت بزرگ کاریز کیش می باشم
دوست دارم که نظر خودتون را در مورد کار خودمان بدانم
www.karizkish.com
این هم سایت ما: www.100web.ir
ليست كامل api هاي آماده چه رايگان چه با هزينه و ماژولهاي اين سيستم رو ميشه بگيد و اينكه كجا ميشه اونها رو ديد
والا اطلاعات بنده هم مختصر هست و تجربی هست.
موارد جزیی در تخصص من نیست چون سیستم توسط گروه دیگه ای نوشته شده و پشتیبانی شده .
قرار بود سایت پشتیبانی اون فعال بشه که فعلا خبری نیست.
با خود گروه سازنده در ارتباط باشید شاید با پرداخت هزینه جزئی براتون نصب و کانفیگ اولیه رو انجام بدن.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
آقا محسن واقعا ممنونم از شما بسیار کمک کردین واقعا بدون شما نمیشد کاری کرد به کمک شما رد رسیلر متصل شد زرین پال هم حل شد محصولات هم اضافه شد
فقط 3 تا سوال
برای من مشتریان ما رو نشون نمیده کاری باید بکنم؟
قالب رو چجوری میشه با اون یکی تغییر داد ؟
برنامه نویس نیست درگاه ملت رو متصل کنه ؟
جناب b.z مشكل ارور -1 زرين پال رو چطور حل كرديد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)