-
March 29th, 2012, 21:10
عضو انجمن
پاسخ : انجام پرداخت های ویزا با کمترین هزینه
افرادي كه با بنده كار كردن از اخلاق بنده با خبر هستند و بنده نيازي ندارم خودم رو به شما كه خودتون رو بالاتر از خيلي افراد مي بينيد اثبات كنم .
به وقت با ارزش خودتون بپردازيد .
-
-
March 29th, 2012 21:10
# ADS
-
March 30th, 2012, 11:34
عضو انجمن
دلار موجوده .
پرداخت های بالای 1000 دلار با نرخ زیر 1900 تومان انجام میشه . ( نرخ بسته به افزایش مقدار پرداخت کاهش پیدا می کنه )
پرداخت های پایین تر با نرخ 1950 تومان .
پرداخت ها با ویزا انجام میشه و در صورت نیاز به Verification اسکن کارت ارائه میشه .
-
-
March 31st, 2012, 11:27
عضو انجمن
دلار موجوده .
برای خرید به sh_cyb3r@yahoo.com ایمیل دهید .
-
-
April 3rd, 2012, 23:08
عضو انجمن
-
-
April 4th, 2012, 03:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Aria
قصد بنده بحث کردن با شما نیست ولی به همین دلیل هست که عرض کردم اطلاعی در مورد CC Gateway ندارید.
در هر سایتی که کارت وارد بشه، مگر در حالتی که Offline Credit Card باشه سیستم، مدیر سایت یا بخش مالی سایت تنها 4 رقم آخر کارت رو می بینه، برای مثال یکی از پرداخت هایی که کاربران شب گذشته انجام دادند:
کد PHP:
AVESTA NETWORKS LLC
7950 NW 53RD STREET
MIAMI, FL 33166, US
(904) 256-9000
Store #14XX5
03/28/2012 06:09:04 PM
eCommerce Sale
Billing Address
XXX XXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Baku, Baku
AZ AZ1073
Credit Card Information
CREDIT CARD NUMBER: Visa ....5031
STATUS: APPROVED - 159775
ORDER NUMBER: B009DB34-4F73B630-135-76E50
Qty Unit Cost Extended Cost
1 183.00 183.00
SUBTOTAL: $183.00
TOTAL: $183.00
در نتیجه شما در هر وبسایت که پرداخت کنید، به همین روش هست چون قواعد جهانی CC Gateway این هست که فقط شرکت ارائه دهنده Gateway مشخصات کارت شما را دارد و هیچ شخص دیگری نمی تواند دسترسی به مشخصات شما داشته باشد.
بحث اعتماد در کار نیست، بحث روش برخورد هست که به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در حال توهین به ما هستید.
در هر حال موفق باشید ولی مثل خیلی از افراد که نظرشون رو گفتند، بنده هم عرض کردم که از طرف بنده که اطمینان دارم در موارد Merchant و CC Processing اطلاعات 90% کاملی دارم، شما تایید نمیشید.
با تشکر.
جناب آریای عزیز مدیر محترم و شناخته شده ای هستند و فرمایشات ارزشمند ایشان کاملاً صحیح بوده و جنبه آموزشی ارزشمندی دارد.
با این حال من هم با توجه به داشتن کارت اعتباری و شرایط موجود ، به شخصه سیاست خاصی را برای ارائه سرویس پرداخت با کارت دنبال می کنم که فکر کنم منطقی باشد.
جناب آریای عزیز هم حتماً از نحوه برخورد بد یا عدم پاسخدهی و توهین یا بی توجهی ناراحت می شوند و متعاقباً همه کاربران محترم این انجمن اینگونه اند.
امیدوارم همه ما چه در نقش مدیر یا همکار و چه به عنوان مشتری و یک کاربر استفاده کننده به ارزش های اخلاقی و کاری در جهت ارائه خدمت صادقانه و تحکیم دوستی ها توجه خاص داشته باشیم.
-
-
April 4th, 2012, 11:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pardakhtgar
جناب آریای عزیز مدیر محترم و شناخته شده ای هستند و فرمایشات ارزشمند ایشان کاملاً صحیح بوده و جنبه آموزشی ارزشمندی دارد.
با این حال من هم با توجه به داشتن کارت اعتباری و شرایط موجود ، به شخصه سیاست خاصی را برای ارائه سرویس پرداخت با کارت دنبال می کنم که فکر کنم منطقی باشد.
جناب آریای عزیز هم حتماً از نحوه برخورد بد یا عدم پاسخدهی و توهین یا بی توجهی ناراحت می شوند و متعاقباً همه کاربران محترم این انجمن اینگونه اند.
امیدوارم همه ما چه در نقش مدیر یا همکار و چه به عنوان مشتری و یک کاربر استفاده کننده به ارزش های اخلاقی و کاری در جهت ارائه خدمت صادقانه و تحکیم دوستی ها توجه خاص داشته باشیم.
به شخصه توهین یا بی احترامی نکردم ، تنها حرف بنده این بوده که چون شما رو نمی شناسم و وبسایت شما هم رتبه ی چندانی تو آلکسا نداره نمی تونم اعتماد کنم و اطلاعات کارت رو تو سایت شما وارد کنم .
که ایشون هم به ما اتهام ***ی ، بی سوادی ، بی عقلی ، کلاه برداری و ... زدند 
لطفا این بحث رو ادامه ندید چون نمی خوام وقت با ارزش ایشون رو بگیریم .
-
-
April 5th, 2012, 01:17
عضو انجمن
دلار موجوده .
نرخ 1900 تومان .
-
-
April 6th, 2012, 18:44
عضو انجمن
دلار موجوده .
نرخ 1900 تومان .
-
-
April 7th, 2012, 12:57
سلام.
۵۰ دلار برای شارژ حساب Onlinenic احتیاج داریم. میشه لطفا هزینه و روال پرداخت رو بگید؟
-
-
April 7th, 2012, 13:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ایرانیکا
سلام.
۵۰ دلار برای شارژ حساب Onlinenic احتیاج داریم. میشه لطفا هزینه و روال پرداخت رو بگید؟
پ.خ شد .
دلار موجوده .
نرخ امروز 1910 تومان .
-