خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
اگر دقت کرده باشید بنده گفتم (به نظره من) هرکس یه نظری داره- ولی باید اینو قبول داشته باشید که وردپرس خیلی راحتر میشه باهاش کار کرد و کاربرانی هم که تازه وارد هستند با وردپرس انس بهتر میگیرند- در ضمن شما گفتید وردپرس فشاره به سرور میاره - خیر اصلا اینطوری نیس بلکه شاید بعضی از افزونه های اون فشار به سرور بیارند مثله crystat که البته دیگر کسی از این افزونه استفاده نمیکنه -
درسته- ولی بنده عرض کردم همه ی پلاگین های وردپرس اینجوری نیستند که فشار بیارند - مثلا postview چه فشاری داره؟؟
عرض کردم خدمتتون به صورت نمونه پیش نرید چون مثلا اگه بخوایم سیکل کار های یک پلاگین رو بررسی کنیم می بینیم که post-view کار خاصی به جزء شمارش تعداد بازدید مطالب نمیکنه
تو همه ی سیستم ها بالاخره افزونه های سنگین و کم مصرف وجود دارن ولی در مجموع بررسی میشه نتیجه گرفت که جوملا usage server کمتری نسبت به وردپرس داره
خودتون میگید خودتون هم نتیجه میگیرید- یه سایت لازم نداره از مثلا 20 تا افزونه استفاده کنه که به سرور فشار میاره - سایت خوده من از افزونه های
Akismet - WP-PageNavi - WP-PostViews - WP-Statistics استفاده میکنهکدام یک از این افزونه ها به سرور فشار میاره که بخوایم مجموعشو بسنجیم؟؟
اینکه جوملا سنگین تر از وردپرس عمل میکنه شکلی نیست اما جوملا جای خودشو داره و وردپرس جای خودشو داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)